Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، محمدنقی کاظمیان مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی با بیان اینکه ماده آلی و معدنی خاک اراضی کشاورزی این استان بین نیم تا یک درصد است، افزود: این وضعیت موجب شده تا دیمزار‌های استان نسبت به گذشته عملکرد کمی داشته باشد.

کاظمیان گفت: این استان ۱۶۱ هزار هکتار اراضی دیم دارد که از این میزان، ۱۱۷ هزار هکتار آن مربوط به گندم و جو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: کشت محصول در دیمزار‌های استان معمولا تک محصولی است که بیشتر گندم یا جو کشت می‌شود این در حالی است که کارشناسان در تناوب کشت به خصوص گیاهان علوفه‌ای و حبوبات تاکید دارند.

مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی  عنوان کرد: کشاورزان باید بعد از برداشت محصول بلافاصله زمین را برای کشت فصل آینده آماده کنند.

او گفت: از مجموع دیمزار‌های زیر کشت غلات این استان ۹۸ هزار هکتار گندم و ۱۹ هزار هکتار جو است.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: امسال پیش‌بینی می‌شود افزون بر ۲۶۸ هزار تن گندم از کشتزار‌های این استان برداشت شود.

کاظمیان عنوان کرد: امسال سطح زیر کشت گندم  ۱۴۵ هزار و ۵۰۰ هکتار که از مجموع این سطح ۴۷ هزار و ۵۰۰ هکتار آبی و ۹۸ هزار هکتار دیم است.

او  سطح زیر کشت جو در این استان را ۴۲ هزار هکتار عنوان کرد و افزود: پیش بینی می‌شود از این سطح ۱۰۸ هزار تن محصول برداشت شود.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی میانگین عملکرد برداشت گندم در هر هکتار از اراضی دیم استان را هزار و ۱۰۰ کیلوگرم و در اراضی آبی سه هزار و ۷۰۰ کیلوگرم عنوان کرد.

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برداشت گندم مدیر امور زراعت سازمان خراسان شمالی هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۹۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: طوفان و بارندگی‌های اخیر که می توان گفت در تاریخ خوزستان بی سابقه بوده، خسارات سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مسعود اسدی  اظهار کرد: به بیش از 100 هزار هکتار از گندم‌زارهای آماده برداشت استان تا 50 درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه‌ترین حالت 200 هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

وی گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: همچنین انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

اسدی همچنین گفت: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند. 

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • سمپاشی ۱۸۱۶ هکتار از مزارع ارومیه بر علیه آفت سن غلات
  • بیش از ۱۴۰ هزار هکتار از مزارع خوزستان خسارت دید
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • خوشه‌های خوش‌سالی در خراسان شمالی با جهش تولید و مشارکت کشاورزان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران