Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-27@19:18:08 GMT

روزهای داغ کسب‌وکارهای اینترنتی

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۱۰۷۹۳

اگرچه شرایط به وجود آمده برای ماه‌های ابتدایی این همه‌گیری مانند قرنطینه شهرها در برخی کشورها و توصیه به ماندن افراد در خانه، دوران موقتی بود و این روزها خواه‌ناخواه شرایط تا حد زیادی به دوران پیش از کرونا بازگشته است، کووید 19 بهانه‌ای بود که به ما یادآوری کند، شیوه کسب‌وکارهای سنتی توان کافی برای مقابله با شرایط ناخواسته را نخواهند داشت و با توجه به شرایط پیش‌بینی نشده‌ای که هر روز اقتصاد کشورها و کل دنیا را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد، بهتر است سیاست‌های با ثبات‌تری را برای رونق کسب‌وکارمان به عهده بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به عقیده کارشناسان حوزه کسب‌وکار، این روند حتی پس از کنترل کرونا نیز ادامه‌دار خواهد بود؛ به طوری که پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال 1409/ 2030 تقریبا همه کسب‌وکارها خود را به نوعی با شرایط تجارت اینترنتی تطبیق دهند. البته همه این تغییرات به روند پیشرفت‌های فناوری نیز ربط دارد و شاید حتی خیلی سریع‌تر از چیزی که امروز فکر می‌کنیم موج تحول دیجیتالی شدن همه کسب‌وکارها را تحت تأثیر قرار دهد. مهم این است که به یاد داشته باشیم این روند با هر سرعتی هم که به پیش رود، رخ‌دادنش حتمی است؛ پس چه بهتر که از همین امروز به فکر همگام شدن با این جریان تحول باشیم و به نحوی دیجیتالی شدن را وارد کسب‌وکارمان کنیم تا در شرایط مشابه شیوع کووید-19 کسب‌وکارمان کمتر آسیب ببیند. در ادامه شش گام مهم برای موفقیت در ورود به دنیای کسب‌وکارهای دیجیتال را بررسی می‌کنیم. برگرفته از: Entrepreneur   مشخص کنید چه چیزی را عرضه خواهید کرد
شاید با خودتان بگویید هر کسب‌وکاری محصول مشخصی را تولید یا عرضه می‌کند، بنابراین در فضای مجازی نیز همان محصول را ارائه خواهد کرد. اما فروش به صورت اینترنتی ممکن است کمی با فروش فیزیکی متفاوت باشد. شاید اگر فروشنده محصولات باشید، این کار برایتان راحت‌تر باشد و هر محصولی را که در مغازه دارید بتوانید به صورت اینترنتی نیز ارائه کنید. اما در برخی موارد این داستان کمی متفاوت‌تر خواهد بود و شاید نتوانید هر آنچه در مغازه یا فروشگاهتان ارائه می‌کردید به صورت اینترنتی نیز بفروشید. بنابراین باید از پیش با در نظر گرفتن شرایط و امکانات موجود، سبد محصولات اینترنتی را مشخص کنید. حتی اگر همه محصولات نیز قابل عرضه اینترنتی باشند، بهتر است در ابتدای کار، مواردی که بیشتر مورد توجه و علاقه مشتریان هستند را ارائه کنید تا ریزه‌کاری‎‌های این مسیر جدید را بشناسید و سپس محدوده فعالیت‌تان را گسترده‌تر کنید.

یکی از محدودیت‌هایی که ممکن است در زمان فروش اینترنتی برخی محصولات با آن روبه‌رو شوید، امکان ارسال است. در این صورت نیز می‌توانید امکان تحویل حضوری را برای چنین مواردی فعال کنید تا به بهترین شکل بتوانید آن را به دست مشتریانتان برسانید. همچنین به مرور زمان با کمک بازخوردهایی که از سوی مشتریان‌تان دریافت می‌کنید، می‌توانید در خصوص ادامه مسیر تصمیم‌گیری کنید.

در صورتی که کسب‌وکارتان ارائه خدمات داشته باشد نیز راه‌هایی برای اینترنتی‌کردن آن وجود خواهد داشت. امکان صحبت تصویری، ارائه ویدئوهای آموزشی یا پاسخگویی تلفنی می‌تواند برخی از مسائل را برطرف کند. در مورد خدماتی که حتما باید به صورت حضوری انجام شود مانند آرایشگاه‌ها، در شرایطی که هیچ امکانی برای ارائه خدمات حضوری نباشد، ارائه بسته‌های مورد نیاز برای خودآرایی یا رنگ مو و... به مشتریان می‌تواند برخی نیازهای آنها را برطرف کرده و از سویی از واردآمدن خسارت کامل به کسب‌وکارتان نیز جلوگیری کند.
سازوکار برای بسته‌بندی، ارسال و تحویل کالا به مشتریان

اگر کسب‌وکار نوپایی دارید و هنوز حجم فروش بالایی ندارید، می‌توانید خودتان سفارش‌ها را به دست مشتریان برسانید. زیرا اگر بخواهید مجموعه دیگری را برای ارسال محصولات به کسب‌وکارتان وارد کنید بر اساس هزینه ارسال ممکن است بازدهی و سوددهی مناسبی نداشته باشید. همچنین اگر بخواهید هزینه ارسال را از مشتریان دریافت کنید نیز باید تلاش کنید تا از روشی استفاده کنید که ویژگی‌هایی مثل کمترین هزینه ارسال، سریع‌ترین زمان تحویل و در عین حال کمترین آسیب به اجناس را داشته باشد تا همین امر به عنوان یکی از مزیت‌های رقابتی‌تان تبدیل شود. روند مشخص و دقیق برای زمان ارائه سفارش و همچنین امکان بازگشت کالا بر اساس رویه‌های از پیش تعیین شده به مشتری تجربه بهتری از خرید خواهد داد.

نحوه ارسال و زمان‌بندی دقیق برای ارسال در خصوص محصولات خوراکی مانند سفارش غذا، شیرینی یا کیک از اهمیت ویژه‌تری برخوردار است و در صورتی که به خوبی انجام شود، می‌تواند ضامن فروش کسب‌وکارتان باشد؛ حتی در شرایط بحرانی مانند آنچه در ماه‌های ابتدایی سال 99 تجربه کردیم.

بستر الکترونیکی متناسب را انتخاب کنید

در این مرحله باید به فناوری‌ای توجه کنید که با کمک آن قرار است محصولتان را بفروشید. ممکن است برای کسب‌وکارتان وبگاه یا نرم‌افزار همراه طراحی کنید یا از فروشگاه‌های اینترنتی موجود بخواهید محصولتان را ارائه کنند. انتخاب روش، کاملا به شرایط شما و کسب‌وکارتان مربوط است و باید با بررسی عوامل گوناگون، بهترین انتخاب را داشته باشید. فارغ از نوع کسب‌وکارتان، بستری که برای ارائه خدمات اینترنتی و تجارت الکترونیک انتخاب می‌کنید باید بتواند مطمئن و انعطاف‌پذیر باشد و بر اساس نیازهای شما قابلیت اعمال تغییرات و کوچک و بزرگ‌‌شدن داشته باشد.

استفاده از بستر مناسب اگر در ابتدای کار کمی هزینه بیشتری برایتان داشته باشد در عوض کمک می‌کند جریان روان و منظمی برای تجارت اینترنتی‌تان داشته باشید و نیاز نباشد مواردی از قبیل موجودی انبار، سفارش‌های در حال آماده‌سازی و ... را به صورت دستی یادداشت و بررسی کنید. بنابراین برای زمینه اصلی کارتان ارزش بیشتری قائل باشید.

وبگاه خودتان را طراحی کنید

مهم‌ترین نکته هنگام راه‌اندازی وبگاه کسب‌وکارها توجه به طراحی و برندسازی است. در صورتی که وبگاه، طراحی مناسب و قابل درکی برای مشتری نداشته باشد، نمی‌تواند عملکرد موفقی ارائه دهد. بنابراین تلاش کنید تا در عین زیبایی، طراحی ساده‌ای برای وبگاه‌تان در نظر بگیرید تا خریدار به محض ورود به آن به سادگی بتواند آنچه می‌خواهد را در میان انبوه اطلاعات موجود بیابد. علاوه بر این طراحی باید به گونه‌ای باشد که رنگ‌وبوی خاص کسب‌وکارتان را برای مشتریان ایجاد کند و حس راحتی و اطمینان به آنها بدهد.

بر اساس پیش‌بینی کارشناسان، مجموع ارزش تجارت الکترونیک جهان تا دو سال دیگر به رقمی بالغ بر 845 میلیارد دلار خواهد رسید که نیمی از آن به خریدهای اینترنتی با گوشی‌های هوشمند مربوط خواهد بود. بنابراین هنگام طراحی وبگاه حتما توجه ویژه‌ای به نسخه قابل اجرا در تلفن همراه هوشمند نیز داشته باشید تا بتوانید با کیفیت مناسب و رضایت‌بخش امکان استفاده از وبگاه را برای گوشی‌های هوشمند نیز فراهم کرده و نیاز بخش عمده‌ای از مشتریانتان را برطرف کنید.

در هر دو نسخه وبگاه، فراهم‌سازی امکان تراکنش‌های مالی امن بسیار حائز اهمیت است تا مشتریان بتوانند با رضایت‌مندی کامل و بدون نگرانی تراکنش‌های مالی‌شان را انجام دهند.

در کنار همه ریزه‌کاری‌ها یکی از مهم‌ترین بخش‌های تجارت الکترونیک بخش پشتیبانی مشتریان است. سعی کنید برای این بخش بر اساس بزرگی کسب‌وکارتان به اندازه کافی سرمایه‌گذاری کنید که تا حد امکان در هر زمان از شبانه‌روز مشتریان بتوانند به صورت اینترنتی از بخش پشتیبانی برای رفع مشکلات احتمالی‌شان کمک بگیرند.

امروزه استفاده از ربات‌های هوشمند برای پشتیبانی وبگاه‌ها نیز بسیار رایج شده است. این روش نیز می‌تواند بخش زیادی از سوالات مشتریان را پاسخگو باشد، با وجود این همچنان ارتباط کلامی انسان تجربه بهتری را برای مشتریان فراهم می‌کند.

اطلاعات مشتریان را در فضای امن جمع‌آوری کنید

جمع‌آوری اطلاعات شخصی مشتریان بخش جدا نشدنی از کسب‌وکارهای اینترنتی است. برخی از این اطلاعات برای انجام تراکنش‌های مالی صحیح مورد نیاز است و برخی از آنها اطلاعاتی است که می‌تواند به درک بهتر رفتار مشتری، سلایقش و آنچه می‌خواهد بخرد کمک کند اما مساله مهم این است که مشتریان توقع دارند این اطلاعات به صورت خصوصی باقی بماند و شیوه استفاده شما از این اطلاعات برایشان روشن باشد.

همچنین خیال‌شان راحت باشد که این اطلاعات از دسترس هکرهای اینترنتی نیز در امان باشد و در واقع با نشتی اطلاعات روبه‌رو نشوند. بنابراین سعی کنید نکات امنیتی مورد نیاز برای حفاظت از اطلاعات ورودی به وبگاه‌تان را رعایت کنید.

برای بازاریابی‌تان برنامه مشخص داشته باشید

راه تبلیغات و بازاریابی برای تجارت‌های اینترنتی و الکترونیک فقط به فضای اینترنت محدود نمی‌شود. برای مثال می‌توانید از روش‌های مرسوم تبلیغات مانند بنرهای خیابانی، چاپ تبلیغات کارتی، ارسال پیامک و برگه‌ یا پیشنهادهای ویژه‌ای که همراه بسته‌های خرید مشتریان برایشان ارسال می‌کنید، استفاده کنید. البته در کنار همه این روش‌ها از روش‌های اینترنتی مانند ارسال ایمیل نیز غافل نشوید. شاید کمی دور از ذهن باشد اما ارسال ایمیل‌های تبلیغاتی همچنان از پر اثرترین روش‌های تبلیغاتی در سراسر دنیا به شمار می‌رود. استفاده از تبلیغات پاپ‌آپ در وبگاه‌های پر بازدید نیز یکی از روش‌های تبلیغاتی است که این روزها کارایی خوبی دارد.

علاوه بر تمام این روش‌ها این روزها شبکه‌های اجتماعی نیز به ابزار خوبی برای اطلاع‌رسانی و جریان‌سازی‌های تبلیغاتی تبدیل شده‌ است. سعی کنید تمرکزتان بر برقراری ارتباط مؤثر با مشتریان باشد. به این ترتیب می‌توانید از بازخوردهایی که از روش‌های بازاریابی استفاده می‌کنید کارآمدترین روش‌ها را متناسب با جامعه مخاطبتان بیابید. البته در این زمینه از تجربیاتی که از بازاریابی کسب‌وکارتان پیش از دیجیتالی شدن داشته‌اید نیز می‌توانید کمک بگیرید. برای مثال اگر در آن زمان با شرح دادن ویژگی‌ها مخاطب‌تان را مجاب به خرید می‌کردید، اکنون می‌توانید ویدئوهایی برای شرح محصول تولید کنید تا از این محتوای تبلیغاتی بهره ببرید.

همگام شدن با فناوری‌های روز این امکان را برایتان فراهم می‌کند که با انعطاف بیشتری از بحران‌های شدیدی مانند کووید 19 عبور کنید. به‌علاوه اکنون که با توسعه روز افزون فناوری‌ها هر روز شاهد تغییر ذائقه مشتریان نیز هستید، می‌توانید امکان خرید راحت‌تر و لذت‌بخش‌تری را برایشان فراهم کنید. در نتیجه حتی اگر این شرایط موقت نیز به پایان برسد، فعالیت‌های دو سویه شما در فضای مجازی و ارتباط مستقیم با مشتریان، تأثیر بسزایی بر افزایش فروش و توسعه کسب‌وکارتان خواهد داشت.    عسل اخوایان طهرانی - دانش / روزنامه جام جم

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کووید ۱۹ قرنطینه کرونا محصولات اینترنتی صورت اینترنتی کسب وکارهای کسب وکارتان داشته باشید بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۰۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار آگهی در سکوهای اینترنتی به شرط ثبت‌نام در سامانه املاک و اسکان

سامانه املاک و اسکان که از فروردین سال ۱۴۰۰ راه اندازی شده نقش بسیار موثری در بهبود وضعیت بازار مسکن و شناسایی خانه‌های خالی دارد و طبق قانون باید تمامی سرپرستان خانوارها در سامانه املاک ثبت نام کنند به طوری که سرپرستان خانوار در شهرها و روستاها که مالک هستند باید اطلاعات مسکن تحت تملک خود (اعم از مالکیت‌های رسمی، وکالتی، تعاونی شهری و مالکیت‌های تعاونی روستایی) را در سامانه املاک و اسکان کشور با تعیین نوع بهره برداری ملک ثبت کنند و در ادامه تاکید شده است تمامی مستاجران نیز باید اطلاعات ملکی که در آن اقامت دارند و اطلاعات مربوط به مالک آن ملک را در این سامانه ثبت کنند.

ثبت نام مستاجران برای دریافت وام ودیعه مسکن در سامانه املاک واسکان اجباری است

مستاجران به راحتی می‌توانند جهت ثبت اطلاعات ملکی که در آن اقامت دارند به سامانه ثبت املاک که توسط وزارت راه و شهرسازی راه اندازی شده وصل شوند و اطلاعات ملک را ثبت کنند.

مستاجران باید توجه کنند که عدم ثبت اطلاعات املاک در سامانه املاک و اسکان کشور amlak.mrud.ir، برای مالکین، جریمه مالیاتی به همراه دارد و در صورت عدم ثبت ملک در این سامانه، جریمه برای مستاجران قطع یارانه آن‌ها است. به علاوه مستاجرانی که در مدت زمان مقرر اقدام به ثبت محل اقامتگاه خود در سامانه املاک و اسکان نکنند، در آینده از دریافت خدمات دولتی نظیر گواهینامه، انشعابات، افتتاح حساب بانکی و بسیاری از دیگر خدمات دولتی محروم خواهند شد.

تمامی مستاجران که دارای قرارداد اجاره یک ملک هستند، لازم است اطلاعات سکونتی خود را در سامانه املاک و اسکان ثبت کنند به علاوه مستاجران می‌توانند برای دریافت وام اجاره خانه در مهلت زمان ثبت نام وام ودیعه مسکن از طریق همین سامانه اقدام کنند. همچنین مشاوران املاک هم باید توجه داشته باشند جهت ثبت قرار دادهای معاملاتی ملکی لازم است از سامانه استعلام کد رهگیری املاک دریافت کنند.

ثبت آگهی های املاک در سکوهای اینترنتی به سامانه املاک  واسکان منوط شد

براساس این گزارش با وجود آنکه برنامه ریزی در حوزه بازار مسکن و دریافت جدیدترین اطلاعات مسکنی خانوارها به طور معمول از طریق سامانه املاک واسکان صورت می گیرد اما هنوز شاهد آن هستیم که بسیاری از دستگاه ها به این سامانه متصل نشده اند و با توجه به آنکه باید تمامی قبوض آب وبرق و همچنین انجام فعالیت های بانکی از طریق سامانه املاک واسکان صورت گیرد اما متاسفانه در این زمینه هنوز شاهد کوتاهی از سوی برخی دستگاه ها  هستیم و همچنان وزارت نیرو برای اتصال به سامانه املاک واسکان همکاری لازم را انجام نمی دهد.

در این زمینه باتوجه به آخرین تصمیماتی که وزارت راه وشهرسازی در شورای عالی مسکن گرفت مقرر شد برای بهبود وضعیت بازار اجاره و جلوگیری از ایجاد دلالی وسوداگری و قیمت سازی در بازار اجاره مسکن، تمامی سکوهای اینترنتی از جمله دیوار،شیپور و سایر سکوها که اقدام به بارگذاری اطلاعات ملک در سایت و اپلکیشن های خود می کنند به سامانه املاک واسکان متصل شده و کد ملی و کد پستی فردی که سکوی اینترنتی اقدام به بارگذاری آگهی وی می کند از طریق همین سامانه املاک واسکان احراز هویت شود.

ثبت آگهی های جعلی  مسکن در سکوهای دیوار و شیپور

 در همین رابطه ابوالفضل نوروزی با اشاره به انتشار آگهی املاک در سکوهای دیوار و شیپور،‌ اظهار کرد: بعضاً دلالان و سوداگران از این بستر استفاده کرده و املاکی را که اصلاً وجود خارجی ندارند را در این سکوها آگهی می‌کنند.

وی با بیان این‌که این کار به صورت گسترده و با هماهنگی دلالان برای قیمت‌سازی انجام می‌شود، افزود: با توجه به مصوبه شورای عالی مسکن برای انتشار آگهی در سکوهای اینترنتی باید احراز هویت مالک و کد پستی ملک انجام شود.

نوروزی با تاکید بر این‌که املاکی که قرار است آگهی شودن باید در سامانه املاک و اسکان باشند، تاکید کرد:‌اگر این سکوها تا هفته آینده این بخش وب‌سرویس را انجام ندهند، بخش املاک آنها با مجوز شورای امنیت و دستگاه‌های امنیتی مسدود خواهد شد.

این در حالی است که مدیرعامل یکی از سکوهای اینترنتی در واکنش به هشدار وزارت راه و شهرسازی درباره مسدود شدن بخش املاک این سایت گفت: ما از ۱۸ مهر ۱۴۰۲ یعنی هفت ماه پیش به تعهدات‌مان عمل کردیم و هر کاربری هم می‌تواند درگاه اتصال به سامانه املاک و اسکان را روی سایت ببیند. اما دوستان وزارتخانه مدت‌هاست بر روی محل قرار گرفتن دکمه ورود به این سامانه متوقف شده‌اند. 

به گفته مدیر این سکوی اینترنتی  این سامانه ایرادات فنی زیادی مثل امکان استفاده از کدپستی ملک‌های نامرتبط، تاخیر در پاسخگویی و نرخ پایین تایید درخواست‌ها را دارد. با وجود نامه رسمی ما به کارگروه ويژه اقتصاد دیجیتال برای اصلاح این ایرادات، تاکنون اقدامی برای رفع آن‌ها انجام نشده است. 

سازمان ثبت اسناد و املاک هنوز به سامانه املاک واسکان متصل نشده است

 درهمین رابطه فرشید ایلاتی کارشناس سیاست گذاری مسکن در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه در سال ۱۳۹۴ زمانی که موضوع مالیات‌های مستقیم مطرح شد، در ذیل ماده ۱۶۹ مکرر تبصره ۷ به سامانه املاک و اسکان کشور اشاره شد گفت: بر این اساس مقرر شد تا زیر نظر وزارت راه و شهرسازی و با همکاری سازمان ثبت و اسناد کشور در کنار دیگر ارگان‌ها سامانه املاک و اسناد تشکیل شود. با اینکه امسال ۹ سال از زمان ابلاغ این قانون می‌گذرد، اما هنوز این سامانه تکمیل نشده است.

وی با تاکید بر اینکه به علت وجود برخی چالش‌ها مانند عدم همکاری تعدادی از ارگان‌ها بخصوص سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، سامانه املاک و اسکان تاکنون تکمیل نشده است گفت: مانع مهم دیگر در اجرا نشدن قانون ابلاغی ۱۶۹ مکرر تبصره ۷، وجود املاک قولنامه ای در کشور بوده است.

ایلاتی بیان کرد: قراردادهای قولنامه‌ای  با توجه به آنکه  به صورت دستی نگارش می‌شوند، حاکمیت اطلاعات زیادی از آن‌ها ندارد. البته شرکت‌های خدمات‌رسانی از قبیل توانیر، سازمان آب و فاضلاب و گاز اطلاعات خوبی دارند، اما اطلاعات آن‌ها نواقصی نیز به همراه دارد. به بیان دیگر، شرکت‌های مذکور موظف هستند به خانه‌های قولنامه‌ای نیز خدمات ارائه کنند.

این کارشناس مسکن  با بیان اینکه  این دست اطلاعات، به عنوان اطلاعات پایه هستند و لازم است تا حاکمیت یکبار برای همیشه موضوع مالکیتی و سکونتی را شفاف کند توضیح داد: با شفافیت این موضوع زمانی که اتفاقی در کشور رخ دهد و یا به طور کلی در شرایط عادی، دیگر نیازی به سرشماری در دوره‌های مختلف نیست.

ایلاتی گفت: با شکل‌گیری سامانه املاک و اسکان، سرشماری آنلاین در کشور وجود دارد. به عبارت دیگر، افراد می‌توانند به سادگی و در هر زمانی اطلاعات مورد نیاز خود را در خصوص وضعیت سکونت منطقه‌ای یا بلوک جمعیتی، وضعیت سنی، مشخصات فعالیت افراد و دیگر اطلاعات در اختیار افراد قرار دهد. لازم است به این امر توجه شود که راه‌اندای این سامانه به اندازه ساخت مسکن اهمیت دارد. 

او در توضیح چرایی عدم همکاری دستگاه‌های مختلف برای تکمیل سامانه املاک و اسکان بیان کرد: بسیاری از دستگاه‌های حاکمیتی خود را مالک اطلاعاتی می‌دانند که در اختیار دارند. بهانه همکاری نکردن این دستگاه‌ها برای تکمیل سامانه مذکور، هزینه‌ای است که برای تولید این داده‌ها پرداخت شده است. از سوی دیگر، وجود داده‌های اطلاعاتی برای هر سازمان و دستگاهی قدرت ایجاد می‌کند. با انتقال این اطلاعات با دیگر دستگاه‌ها عملاً قدرت دستگاه‌های حکومتی نیز کم شده و توزیع قدرت انجام می‌شود. 

گفتنی است با اتمام مراحل ثبت نام در سامانه املاک و اسکان، محل اقامتگاه افراد که به صورت ملک استیجاری است در سامانه املاک و اسکان ثبت شده و دیگر به آن خانه مالیاتی تعلق نخواهد گرفت.

حال با توجه به اتمام مهلت قانونی که وزارت راه وشهرسازی به سکوهای اینترنتی برای احراز هویت افراد انتشار دهنده آگهی داده است باید منتظر ماند و دید آیا سکوهای اینترنتی به سامانه متصل خواهند شد و آیا از این طریق بساط آگهی های جعلی از این سکوهای اینترنتی برچیده خواهد شد یا خیر؟

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • نکات مهم در طراحی و اجرای دکوراسیون مغازه لوازم تحریر
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • حضور پررنگ چری در نمایشگاه خودرو پکن (فیلم)
  • بررسی شکایت از تاکسی‌های اینترنتی
  • انتشار آگهی در سکوهای اینترنتی به شرط ثبت‌نام در سامانه املاک و اسکان
  • مقابله فناورانه با چالش‌های استارت‌آپی/ کسب‌وکارهای نو در رشته‌های روانشناسی و مامایی ایجاد شد
  • تعلل کویرتایر در تحویل فروش های اینترنتی