Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، با گذشت چندی از آغاز اکران آنلاین فیلم‌های سینمایی، همه این آثار بدون استثنا به صورت غیرقانونی کپی و در شبکه‌هایی انتشار یافته است. ضربه شدیدی که این مسئله به فروش فیلم‌ها وارد کرده، سبب شده تا بیش از هر اتفاقی لزوم تصویب قانون کپی رایت حس شود.

محمد نشاط (تهیه‌کننده فیلم بهت) درباره مکاتبه با وزارت ارشاد برای تصویب قانون کپی رایت برای جلوگیری از این موضوع، به ایلنا گفت: خود وزارت ارشاد دنبال این قضیه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من خودم با آقای طباطبایی‌نژاد درباره این موضوع خیلی مفصل صحبت کردم. همانطور که می‌دانید ایشان علاوه بر اینکه مدیر نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی هستند، دبیر ستاد مبارزه با قاچاق فیلم‌ها نیز هستند. در جریانم که ایشان برای تصویب قانون کپی رایت خیلی تلاش کردند ولی متاسفانه تاکنون به نتیجه‌ای در این موضوع نرسیده‌اند.

وی ادامه داد: به ایشان گفتم که آن زمان که فیلم‌ها در زمان اکران کپی می‌شد به طریقی جلوی این کار را می‌گرفتید؛ یعنی یک ستادی تشکیل شده بود، که شامل نیروی انتظامی، اتحادیه و وزارت ارشاد بود، گفتند که آن زمان به ما اطلاع می‌دادند، که در فلان انبار این میزان سی‌دی هست و ما هم بر همین اساس آنها را می‌گرفتیم. ولی الان فیلم در ماهواره‌ها پخش می‌شود. به نوعی اکنون فیلم‌های خارجی هم که برای سال ۲۰۲۰ بوده، بلافاصله با اکران در جاهای مختلفی پخش می‌شود.

نشاط در ادامه بیان کرد: در نهایت ایشان گفتند که ما تنها چیزی را که بعد از کلی بررسی گشتیم و پیدا کردیم، این بود که یکی از شرکت‌های کانادایی گفت ما ۴۹ درصد از فروش فیلم را می‌گیریم، بعد از این طریق پیگیری و تعقیب می‌کنیم که فیلم در قسمت‌های دیگری پخش نشود. ولی خودمان هنوز به آن مسئله نرسیدیم که بتوانیم جلوی کپی رایت را بگیریم و متاسفانه این اتفاق در جریان است.

وی در پاسخ به این پرسش که با این تفاسیر هیچ اقدامی برای جلوگیری از کپی فیلم‌ها نمی‌توان کرد، اظهار داشت: نه که نمی‌توانیم، نمی‌شود. وگرنه دوستان در حال پیگیری هستند ولی هنوز به نتیجه نرسیده‌اند.

تهیه‌کننده فیلم بهت در پاسخ به این پرسش که آیا اکران آنلاین در مسیر درستی قرار گرفته، توضیح داد: برای بازگو کردن این مسئله مقداری زود است، باید مقداری جلوتر برویم و ببینیم که در آینده چه اتفاقی رخ می‌دهد. چراکه به هرترتیب در شرایط کنونی یک ساعت بعد از انتشار آثار، فیلم‌ها قاچاق شده و روی ماهواره‌های مختلف به نمایش درمی‌آید. این یعنی تمام تماشاگران را از دست می‌دهیم.

نشاط افزود: مسئله دیگر تبلیغات است. به هر حال هر کالایی ابتدا باید شناسانده شود. ما در اکران عمومی این مشکل را داشتیم، که فیلم‌هایی با ۱۰۰ سالن سینما اکران می‌شدند، در حالی که برخی فیلم‌ها تنها ۱۰ سالن برای نمایش داشتند. شکر خدا الان اینطور نبوده و تبلیغات در فضای مجازی هم برای همه به طور یکسان در حال انجام است اما از سوی دیگر معضل قاچاق صدمه خیلی زیادی به ما وارد کرده است. در واقع ما باید مقداری صبر کنیم تا ببینیم که اوضاع به چه صورت می‌شود.

وی همچنین درباره عدم حمایت صداوسیما از فیلم‌های اکران شده نیز اظهار داشت: متاسفانه ما هیچگونه تبلیغی در صداوسیما نداریم. البته با آنها صحبت هم نکردیم. چراکه دوستان دیگری که زودتر از ما فیلمشان اکران شد، صحبت‌هایی کردند که هیچ جوابی از آنها نگرفتند.

وی همچنین درباره میزان فروش فیلم «بهت» بیان کرد:‌ آمار فروش هنوز به ما هم داده نشده، هرزمان آمار به ما داده شود، آن را اعلام می‌کنیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: شکر فضای مجازی قانون کپی رایت تهیه کننده قانون کپی رایت قاچاق فیلم ها تصویب قانون کپی رایت وزارت ارشاد فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۱۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه دوربین‌های پلیس در انتظار تصویب

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، به گفته فرمانده کل انتظامی کشور، درحال حاضر ماموران ما مجهز به ۲۰ هزار دوربین البسه هستند و به ۱۵۰ هزار دوربین دیگر هم نیاز داریم.

سردار رادان می‌گوید، پلیس به لحاظ زیرساختی و فنی، آمادگی کامل دارد، اما پول کافی برای تجهیز البسه به دوربین نداریم.

­نمایندگان مجلس شورای اسلامی سال گذشته موضوع دوربین‌های لباس را به قانون تبدیل کردند و براساس این قانون پلیس موظف است با بودجه‌ای که دولت به آنها می‌دهد، تا پایان امسال علاوه بر البسه، اماکن و خودرو‌ها را نیز به دوربین مجهز کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تکرار حمایت‌های دولت از گشت ارشاد / تا تصویب نهایی لایحه عفاف و حجاب، پلیس به وظایف خود عمل خواهد کرد
  • تکرار حمایت های دولت از گشت ارشاد /تا تصویب نهایی لایحه عفاف و حجاب، پلیس به وظایف خود عمل خواهد کرد
  • بودجه دوربین‌های پلیس در انتظار تصویب
  • سومین درخواست وزارت ارتباطات برای رفع فیلترگوگل‌پلی/ رونمایی ماهواره‌های جدید تا یکی دو ماه دیگر
  • ادعای تخریب رادار اس ۳۰۰ پایگاه شکاری اصفهان واقعیت دارد؟
  • «پرویز خان» در بخش نمایش خانگی اکران خواهد شد
  • بررسی ادعای تخریب رادار اس ۳۰۰ پایگاه هشتم شکاری اصفهان
  • دشمن برای موضوع حجاب برنامه داشته و نباید بدون برنامه مقابل این دشمن هنجارشکن قرار بگیریم
  • خسارت در «اس-۳۰۰»؛ مدرکی که نیست و افتخاری که به نام اسرائیل می سازند
  • شورای عالی انقلاب فرهنگی جایگاه قانون‌گذاری ندارد!