Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-05@18:40:49 GMT

از عوارض جانبی مصرف بیش از حد غذاهای کنسروی

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۱۱۹۳۶

از عوارض جانبی مصرف بیش از حد غذاهای کنسروی

طی دوران همه گیری بیماری، افراد بسیاری برای کاهش تعداد مراجعات خود به فروشگاه ها، مواد غذایی با طول عمر بالا مانند غذاهای کنسروی را به میزان زیاد خریداری می کنند. اما آیا یک رژیم غذایی که مواد غذایی تازه سهم چندانی در آن ندارند می تواند در بلند مدت آثاری منفی بر سلامت انسان داشته باشد؟

به گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از "ایت دیس"، غذاهای کنسوری اغلب حاوی میزان زیادی از سدیم و دیگر مواد نگهدارنده هستند تا طول عمر آنها افزایش یابد که این مواد می توانند موجب عوارض جانبی منفی بر سلامت انسان شوند، به ویژه اگر رژیم غذایی شما بیشتر از این نوع غذاها تشکیل شده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سدیم بیش از حد می تواند موجب آثاری منفی بر فشار خون و دیگر شرایط مرتبط با قلب شود و ممکن است به احتباس مایع در بدن و تورم نیز منجر شود.

در شرایطی که دیگر رایج نیست، اما نگرانی درباره این که غذاهای کنسروی حاوی بیسفنول A باشند همچنان وجود دارد. در حقیقت، حدود 10 درصد از غذاهای کنسروی همچنان دارای پوشش هایی حاوی مواد شیمیایی هستند و در صورت مصرف منظم، این می تواند به افزایش فشار خون منجر شده و حتی خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد. اگر قصد خرید غذاهای کنسروی را دارید اطمینان حاصل کنید که انواع فاقد بیسفنول A را خریداری می کنید.

آیا میوه ها و سبزیجات تازه ارزش غذایی بیشتری نسبت به نمونه های منجمد و کنسروی دارند؟

بستگی دارد. بیشتر اوقات هیچ تفاوتی بین ارزش غذایی محصولات کنسروی با میوه ها و سبزیجات تازه وجود ندارد. آنچه که تفاوت را ایجاد می کند این است که چه موادی برای بهبود عطر و طعم و طول عمر بیشتر به محصولات کنسروی اضافه شده است.

بسیاری از میوه های کنسروی در شربت هایی سرشار از شکر غوطه‌ور هستند. سدیم بیش از حد نیز نگرانی اصلی درباره سبزیجات کنسروی محسوب می شود.

محصولات کنسروی کم سدیم یا فاقد سدیم افزوده انتخاب های بهتری هستند. اگر امکان خرید آنها را ندارید، سبزیجات را پیش از مصرف به خوبی بشویید.

میوه ها و سبزیجات کنسروی زمانی که درب قوطی آنها را باز می کنید به طور معمول در مغذی‌ترین حالت خود قرار دارند، از این رو، بهتر است آنها را هرچه سریع‌تر مصرف کنید تا از دریافت تمام مواد مغذی اطمینان حاصل شود.

کنسروی در برابر منجمد؛ کدام یک بهتر است؟

به طور کلی، محصولات منجمد انتخاب بهتری هستند زیرا میوه یا سبزی در رسیده‌ترین حالت خود که حاوی بیشترین مواد مغذی نیز است وارد فرآیند انجماد شده است. همچنین، میوه ها و سبزیجات منجمد احتمال کمتری دارد حاوی مواد نگهدارنده باشند و اغلب طعم تازه‌تری نسبت به انواع کنسروی دارند. در نهایت، انتخاب تا حد زیادی به آنچه در دسترس شما است، بستگی دارد. مصرف مقداری از میوه ها و سبزیجات منجمد یا کنسروی بهتر از آن است که هیچ چیزی مصرف نکنید.

میوه ها و سبزیجات کنسروی به طور معمول مقداری از ارزش غذایی خود را به واسطه گرمایی که طی روند آماده‌سازی کنسرو تجربه می کنند، از دست می دهند. با این وجود، بسیاری از میوه ها و سبزیجات کنسروی همچنان از محتوای مواد مغذی خوبی برخوردار هستند، از این رو، هر کدام که بیشتر در دسترس هستند می توانید استفاده کنید.

-----------------------------------

بیشتر بخوانید: 

همه چیز درباره غذاهای کنسروی

آشنایی با روش‌های درست یخزدایی مواد غذایی

لینک کوتاه: asriran.com/0034Ss

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کنسرو غذاهای کنسروی سلامت غذاهای منجمد میوه ها و سبزیجات سبزیجات کنسروی غذاهای کنسروی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۱۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، یوسف روستا  با اشاره به بازدید کارشناسان دانشکده علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی میاندوآب از مراکز عرضه مواد غذایی، اظهار کرد: بیش از ۲ هزار کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب طی بازدید و بررسی‌ها کشف شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب افزود: این مقدار مواد غذایی غیرقابل‌مصرف با تشدید نظارت‌های امسال توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهری و روستایی توقیف و جمع‌آوری‌شده بودند.

وی گفت: این مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف پس از کشف و جمع‌آوری و طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای دادستانی و با حضور نمایندگان سازمان‌های ذی‌ربط امحا و معدوم شد.

روستا با اشاره به بازدیدهای مکرر توسط بازرسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، تصریح کرد: کار نظارت بر مراکز عرضه در طول سال همچنان بادقت لازم انجام می‌شود و از مردم نیز درخواست داریم هنگام خرید به شرایط بهداشتی مواد غذایی توجه کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب هم چنین با اشاره به اجرای بازرسی‌های روزانه از مراکز عرضه مواد غذایی، پروتئینی و خوراکی و غیره در سطح شهرستان، اظهار کرد: از عموم مردم خواهشمندیم مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر خریداری کرده و در هنگام خرید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو و نیز پروانه ساخت، مواد تشکیل‌دهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید توجه کنند.

دیگر خبرها

  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • این مواد خوراکی استخوان‌های بدن را تقویت می‌کنند
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • ۱۰ کشور با بهترین غذاها در جهان؛ کدام کشور بهترین کیفیت غذا را دارد؟ (+عکس)
  • عوارض مصرف زیاد پنیر
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه
  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان