Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@15:40:37 GMT

کرونا ویروس کدام شرکت های تکنولوژی را متضرر کرد؟

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۱۲۵۲۳

کرونا ویروس کدام شرکت های تکنولوژی را متضرر کرد؟

بسیاری از شرکت‌های فناوری در سراسر جهان با شیوع ویروس کرونا با چالش‌های زیادی روبه روشدند و بعضی از آن‌ها در آستانه ورشکستگی قرار گرفتند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، شیوع گسترده ویروس کووید -۱۹ در سراسر جهان باعث شد بسیاری از شهرها قرنطینه و بسیاری از کارخانه‌ها و شرکت‌ها نیز تعطیل شوند. بسته شدن شرکت‌ها باعث کاهش و حتی توقف تولیدات و اخراج نیروهای کار شد؛ البته بعضی شرکت‌ها مانند مایکروسافت از این فرصت استفاده و از کارمندان خود درخواست کرد به صورت دورکاری وظایف خود را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اینکه زمان تولید واکسن و پایان یافتن شیوع ویروس کووید -۱۹ به طور قطعی مشخص نیست، ضرر و زیان این شرکت‌ها تداوم خواهد داشت. در ادامه به بررسی بعضی از شرکت‌هایی که به دلیل شیوع این ویروس دچار ضرر شدند، می‌پردازیم:

کرونا ویروس و کارخانه خودروسازی تسلا

تسلا یکی از کارخانه‌هایی است که به دلیل شیوع ویروس کووید -۱۹ متحمل ضرر شده است؛ این شرکت در ماه مارس مجبور شد کارخانه تازه تأسیس شانگهای و تأسیسات خود را در "فرمونت" تعطیل کند. بنابراین تولیدات شرکت خودروسازی تسلا در سه ماه اول سال ۲۰۲۰ نسبت به سه ماه آخر سال ۲۰۱۹، حدود ۲۱ درصد کاهش پیدا کرد. از آنجایی که این شرکت با کاهش درآمد رو به رو شده، حقوق تمام کارمندان بین ۱۰ تا ۳۰ درصد کاهش یافته و برای کارمندان ساعتی که نمی‌توانند در این دوران به صورت دورکاری وظایف خود را انجام دهند، مرخصی بدون حقوق ثبت شده است.

کرونا ویروس و کاهش درآمد تبلیغاتی گوگل

با توجه به اینکه در سه ماه اول سال ۲۰۲۰، میزان استفاده از موتور جستجوی گوگل، یوتیوب و اپلیکیشن‌ها افزایش پیدا کرده است، اما درآمد تبلیغاتی این شرکت به دلیل شیوع ویروس کرونا به مقدار قابل توجهی کاهش یافته، به گونه‌ای که کل درآمد تبلیغات شرکت گوگل در سه ماه نخست سال ۲۰۲۰ میلادی، ۳۳.۸ میلیارد دلار بوده که این میزان نسبت به سه ماه چهارم سال ۲۰۱۹، کاهش چشمگیری داشته است. با توجه به آمار و ارقام، به نظر می‌رسد کاهش میزان درآمد ناشی از تبلیغات گوگل در سه ماه دوم و سوم سال ۲۰۲۰ چشم‌گیرتر خواهد بود.

کرونا ویروس و شرکت آمازون

به نظر می‌رسد شرکت‌های آنلاین مانند آمازون در دوران شیوع ویروس کرونا با توجه به تعداد زیاد مشتریانی که کالاهای مورد نیاز خود را به صورت آنلاین سفارش می‌دهند، شرایط بهتری دارند. اما میزان درآمد شرکت آمازون در سه ماه اول سال ۲۰۲۰ میلادی، ۲۹ درصد کاهش پیدا کرده و اعلام شده است که این شرکت در سه ماه دوم سال با افزایش هزینه‌های عملیاتی رو به رو می‌شود؛ کمپانی آمازون قصد دارد این هزینه را برای ایمن نگه داشتن کارکنان خود و ارسال کالا برای مشتریان صرف کند.

کرونا ویروس و شرکت اپل

از آنجایی که یک پنجم محصولات شرکت اپل در بازار چین فروخته می‌شود و این بازار به دلیل شیوع ویروس کرونا، تعطیل بوده، درآمد این شرکت در سه ماه اول سال جاری فقط یک درصد رشد داشته است. کارشناسان مربوطه تخمین زده‌اند که میزان درآمد شرکت اپل در سه ماه دوم سال ۲۰۲۰ نیز کاهش پیدا می‌کند؛ البته افزایش فروش سرویس‌های اینترنتی این شرکت مانند اپلیکیشن‌های آیفون و اپل موزیک همراه با ساعت هوشمند اپل و آیپد، کاهش ۷.۵ درصدی درآمد در تایوان، چین و هنگ کنگ را جبران کرده است.

کرونا ویروس و شرکت‌های تکنولوژی دیگر

شرکت فضایی "وان وب"، یکی از استارت‌آپ‌هایی به شمار می‌رود که به دلیل شیوع ویروس کرونا در آستانه ورشکستگی قرار گرفته است. همچنین میزان درآمد کارخانه تایوانی فاکسکان در سه ماه نخست سال جاری، ۱۲ درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته و میزان درآمد شرکت‌های سامسونگ و آی بی ام نیز نسبت به سال گذشته سیر نزولی را طی کرده است.

کد خبر 427127

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اپل گوگل آمازون کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا پیشگیری از کرونا کرونا در جهان کرونا و فناوری شرکت آمازون شرکت گوگل شرکت اپل شرکت تسلا شیوع کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دلیل شیوع ویروس شیوع ویروس کرونا سه ماه اول سال کرونا ویروس میزان درآمد سال ۲۰۲۰ شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۲۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟

بارندگی‌های اخیر این پرسش را پررنگ کرده است که از نظر بارش در چه وضعی هستیم؟ آیا خشکسالی تمام شده است؟

به گزارش خبرآنلاین، مهدی زارع، کارشناس محیط زیست، در این‌باره می‌گوید: خشکسالی هواشناسی یک نیروی محرکه طبیعی اصلی بیابان‌زایی است و به دلیل دوره‌های طولانی مدت کم بارش رخ می‌دهد. کمبود آب و همچنین استفاده بی رویه از منابع آبی، عمدتاً برای کشاورزی، تعادل آبی منفی و تغییر در پوشش گیاهی ایجاد می‌کند و بیابان‌زایی را تسریع می‌کند.

او با بیان اینکه علی‌رغم اقدامات سیاسی مختلف در گذشته، بیابان‌زایی همچنان یک معضل جدی زیست‌محیطی در بسیاری از مناطق ایران است، ادامه می‌دهد: شاخص‌های خشکسالی و خشکی حاصل از داده‌های بلندمدت دما و بارندگی وقوع خشکسالی طولانی‌مدت در مناطق مختلف اقلیمی ایران را نشان می‌دهد. خشکسالی‌های شدید و فوق‌العاده شدید هواشناسی در دهه‌های اخیر با رشد سریع جمعیت، شور شدن خاک و مدیریت ضعیف منابع آب نیز به عنوان محرک‌های اصلی انسانی در نظر گرفته می‌شوند.

این استاد پژوهشکده زلزله‌شناسی توضیح می‌دهد: درصد جمعیت روستایی در ایران رو به کاهش است و مناطق شهری به سرعت در حال رشد هستند. از دهه پنجاه شمسی، میزان استفاده از آب‌های زیرزمینی در ایران حدود ۴ برابر شده و میانگین کاهش سالانه سطح آب زیرزمینی حدود ۵۰ سانتی‌متر بوده است. بیابان‌زایی را نمی‌توان به طور کامل متوقف یا مدیریت کرد، اما می‌توان با اتخاذ برخی راهبرد‌های مدیریت پایدار زمین آن را کاهش داد.

زارع با اشاره به اینکه رویداد‌های طبیعی شدید مانند خشکسالی و سیلاب می‌تواند با تغییرات اقلیمی مرتبط باشد، می‌گوید: بررسی شاخص خشکسالی نشان داده است که روندی منفی به ویژه در فلات مرکزی با اقلیم خشک و نیمه خشک برقرار است. این روند منفی منجر به افزایش خشکی در آینده و بدتر شدن وضعیت خشکسالی شدید فعلی در مناطق خشک و نیمه خشک خواهد شد.

او در پاسخ به این سوال که کدام نواحی ایران در معرض بیابان‌زایی هستند، ادامه می‌دهد: مردم فلات مرکزی ایران نسبت به سایر نقاط کشور در معرض خطر خشکسالی شدید و بیابان‌زایی هستند. افزایش مدت و شدت خشکسالی منجر به افزایش مهاجرت خواهد شد.

زارع معتقد است: مشارکت سازمان‌های مردم نهاد محلی در تصمیم‌گیری‌های مدیریت آب برای دستیابی به مدیریت پایدار حوزه آبخیز، مطالعه بهترین روش‌های تأمین و ذخیره‌سازی آب و سامانه‌های آبیاری اصلاح‌شده برای افزایش بهره‌وری مصرف آب، انتخاب مدیران مناسب و چارچوب‌های مدیریتی مناسب در طرح‌های توسعه روستایی برای ایجاد بستر مناسب برای تسریع در روند مبارزه با بیابان‌زایی و توسعه برنامه‌های چند رشته‌ای برای ترکیب یافته‌های علمی مدرن با دانش بومی از روش‌هایی است که می‌توان در مدیریت خشکسالی به کار بست.

استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله اظهار می‌کند: در دهه ۱۳۹۰-۱۴۰۰ بارندگی ایران به طور متوسط حدود ۱۱ درصد، آب‌های سطحی حدود ۴۴ درصد و آب‌های تجدیدپذیر حدود ۳۲ درصد کاهش یافته است. در دهه‌های اخیر میانگین دمای شهر‌های اصلی ایران حدود ۰.۶ درجه سانتی‌گراد افزایش یافته است. پیش‌بینی‌ها تا ۱۴۱۵ بین ۰.۷ (در سناریوی متوسط) تا ۱ (در بدترین حالت) درجه افزایش دما را نشان می‌دهد.

او با بیان اینکه در ایران کاهش حدود ۱۵ درصدی بارش و از سوی دیگر افزایش تا حدود ۴.۵ درجه سانتیگراد در میانگین دمای ایران در هفت دهه آینده پیش‌بینی شده و اگر اقدامات فوری برای حل این مشکلات انجام نشود، وضعیت می‌تواند به زودی فاجعه‌بارتر شود، می‌گوید: آب تنها منبع طبیعی است که جایگزینی ندارد و نیاز به آن طاقت فرسا، ثابت و فوری است. رقابت برای دستیابی به منابع کمیاب آب، حداقل به صورت ناخودآگاه، می‌تواند افراد را به رفتار‌های خودخواهانه، غیرهمکاری و حتی تهاجمی و خشونت‌آمیز سوق دهد. علاوه بر این، کمبود بارش ممکن است درآمد مردم را کاهش دهد، مثلاً در بخش کشاورزی، و بنابراین، اضطراب و استرس مرتبط می‌تواند مردم را به سمت خشونت سوق دهد.

دیگر خبرها

  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟
  • روایت رئیسی از محدودیت های امنیتی برای حضورش در برخی اجتماعات پاکستان /برق آبی سریلانکا از سوی شرکت ایرانی با تکنولوژی پیچیده اجرا شده است
  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ
  • کدام کارکنان تسلا اخراج شدند؟
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید