Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-02@17:08:00 GMT

مرگ تلخ دو نوزاد دختر در فاصله چند ساعت

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۱۲۷۳۰

به گزارش ایلنا، روز شنبه خبر دو مرگ مشکوک به بازپرس جنایی تهران اطلاع داده شد. باران و ‌مریم که فقط چند روز از تولد آنها می‌گذشت، به دلایل نامعلومی جان‌شان را از دست دادند. خانواده‌ این نوزادان جانباخته، کادر درمانی و بیمارستان‌های محل نگهداری ‌فرزندان‌شان را در بروز این حادثه مقصر می‌دانند و همین هم شد تا این دو پرونده برای ‌بررسی به دادسرای جرایم پزشکی ارسال شود‎.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخستین حادثه حدود ساعت 9 صبح از طریق مأموران کلانتری 145 ونک به بازپرس کشیک ‌قتل اعلام شد. براساس آنچه در پرونده قید شده، نوزادی 14روزه به دلیل زردی در مرکز ‌درمانی کودکان در یکی از خیابان‌های شمالی تهران بستری بود. درواقع والدین این دختر به ‌توصیه کادر درمانی پنج روز قبل از حادثه فرزندشان را در این مرکز درمانی بستری کردند تا ‌زردی این نوزاد به حد نرمال برسد. اما شنبه صبح وقتی پدر و مادر این نوزاد به بیمارستان ‌مراجعه کردند، به آنان گفته شد که فرزندشان فوت کرده است.

پدر این کودک هم با مراجعه ‌به کلانتری منطقه علیه بیمارستان و کادر درمانی آن شکایت کرد. پدر این کودک جانباخته ‌که حال فرزندش رو به بهبود بود و هیچ نشانه و علایمی از بیماری حادی نداشت در ‌اظهاراتش گفت: «حال باران خوب بود. حتی کادر درمانی بیمارستان هم به ما اطمینان دادند که ‌دخترم به‌زودی مرخص می‌شود. به ما گفتند شنبه یا یکشنبه می‌توانیم او را به خانه ‌ببریم. اما شنبه جنازه او را تحویل ما دادند. مطمئنم آنها در مرگ دخترم مقصرند.» ‌مادر این طفل چند روزه هم در اظهاراتی مشابه به مأموران گفت: «من به دخترم شیر می‌دادم. ‌در این چند روز او را در آغوش می‌گرفتم. اگر او مشکلی داشت چرا بیمارستان به ما چیزی ‌نگفت. آنها با بی‌مسئولیتی ما را داغدار کردند.» با توجه به اظهارات والدین این نوزاد و ‌احتمال قصور پزشکی، بازپرس واحدی دستور ارجاع پرونده را به دادسرای جرایم پزشکی ‌صادر کرد تا چند و چون این ماجرا به‌طور دقیق روشن شود‎.

اما چند ساعت بعد خبر مشابه دیگری این بار از سوی کلانتری 106 نامجو به بازپرس واحدی ‌اعلام شد. باز هم مرگ مشکوک یک نوزاد دختر و شکایت والدین از کادر درمانی. براساس ‌اعلام پلیس حوالی ساعت 2بعدازظهر پدر و مادری هراسان در حالی‌که نوزاد دوروزه‌شان را روی دست داشتند به بیمارستان امام حسین(ع) مراجعه کردند.

براساس اعلام اورژانس این ‌مرکز درمانی کودک در زمان مراجعه هیچ علایم حیاتی نداشت. با وجوداین، کادر درمانی ‌همه اقدامات لازم را برای احیا انجام دادند، اما تلاش آنها فایده‌ای نداشت. آن‌طور که ‌پدر این دختر می‌گوید دخترش مریم در یکی از بیمارستان‌های جنوب تهران ‌متولد شد و به او گفتند حال او خوب است، حتی لباس‌هایش را هم گرفتند تا ‌تنش کنند، اما بعد انگار همه چیز تغییر کرد، بچه را به من نشان نمی‌دادند هر چه هم پرس‌و‌جو می‌کردم کسی جواب درستی به من نمی‌داد تا اینکه بعد از چند ساعت گفتند ‌حال بچه وخیم است. این پدر داغدار درحالی‌که صحبت کردن درباره اتفافات آن روز برایش ‌سخت و عذاب‌آور بود، این‌گونه ادامه داد: «انگار نمی‌توانستند برایش ‌کاری انجام دهند. به آنها گفتم اگر لازم است او را به بیمارستان دیگری ببرم.

ابتدا قبول نکردند اما بعد یکی از دکترها به من گفت دراین بیمارستان نمی‌توانند برای بچه من کاری ‌انجام دهند و هیچ امکاناتی ندارند و خودمان او را به بیمارستان مجهزتری ببریم.شاید اگر ‌زودتر او را به بیمارستان امام حسین(ع) رسانده بودیم، این اتفاق نمی‌افتاد.» پدر و مادر این ‌نوزاد هم به همین دلیل از همان بیمارستانی که دخترشان در آنجا به دنیا آمد، شکایت کردند.

پدر این نوزاد گفت اگر بچه ما نارسایی یا هر مشکل دیگری داشت چرا بیمارستان به ما اعلام نکرد، ‌چرا پزشک متوجه نشد تا در بیمارستانی با امکانات بیشتر همسرم را سزارین کنند. کادر ‌درمانی بیمارستان در این حادثه مقصر است. به دستور بازپرس جنایی این پرونده هم برای ‌بررسی بیشتر به دادسرای جرایم پزشکی ارسال شد‎


منبع:شهروند

منبع: ایلنا

کلیدواژه: فوت کودک کادر درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۲۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی

به گزارش خبرگزاری مهر، میترا قالیبافیان متخصص رادیوانکولوژی و مسئول فنی بخش رادیوانکولوژی بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان کودکان محک، درباره اهمیت پرداختن به تومورهای شایع مغزی، افزود: طی سال‌های اخیر در بیمارستان محک کارگروه نوروانکولوژی بر درمان تومورهای مغزی متمرکز شده است. این کارگروه با جدیت هرچه تمام‌تر، برنامه‌های درمانی مؤثرتر و به‌روزتری را برای درمان تومورهای مغزی کودکان بر اساس علم مبتنی بر شواهد (evidence based medicine) و آموخته‌های توموربورد یا همایش‌های علمی، پیشنهاد می‌دهد. همچنین جلسات توموربورد بر خردِ جمعی و بررسی همه‌جانبه و هم‌زمان بیماری توسط گروه‌های مختلف درمانی متمرکز است و احتمال خطاهای پزشکی را کاهش می‌دهد.

وی افزود: تومورهای مغزی در کودکان به دلیل نوع تومور و درمان آن با تومورهای مغزی بزرگسالان متفاوت است و از این منظر هدف نخست کنگره نشان دادن تفاوت نوع تومورهای مغزی و درمان آن میان کودکان و بزرگسالان است.

هادی موسی‌خانی فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکان، نیز با بیان اینکه بیش از ۲۰ درصد کودکان مبتلا به تومورهای مغزی کودکان در بیمارستان محک به صورت مستقیم درمان می‌شوند و بیماران دیگر نیز در ۴۱ مرکز درمانی در سراسر کشور تحت حمایت مؤسسه محک قرار دارند افزود: بر همین اساس کنگره با تمرکز بر رویکرد چند تخصصی در درمان تومورهای مغزی کودکان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به نقش و اهمیت پروفسور پروانه وثوق در حوزه انکولوژی کودکان در ایران بیان کرد: بسیاری از انکولوژیست‌ها در ایران به صورت مستقیم و غیر مستقیم شاگرد پروفسور پروانه وثوق بودند و با توجه به نقش ایشان در درمان انکولوژی کودکان این کنگره با یادبود پروفسور پروانه وثوق برگزار می‌شود.

موسی خانی در ادامه با بیان اینکه بیمارستان محک در پیگیری رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان در ایران پیشرو است افزود: گرچه در سایر مراکز درمانی به صورت غیرمستقیم رویکرد درمان چند تخصصی در انکولوژی کودکان دنبال می‌شود اما بیمارستان محک با برگزاری جلسات درمان چند تخصصی از سال ۱۴۰۱ تاکنون در این باره پیشگام است و امیدواریم که سایر مراکز درمانی نیز با الگوگیری از بیمارستان فوق تخصصی محک بتوانند رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان را به صورت مستقیم اجرا کنند.

کد خبر 6090555 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • شلیک به یک پزشک در کرخه خوزستان
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • شرایط درمانی و تمرینات حسین طیبی خوب است
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • تجهیزات بیمارستان گچساران خریداری شد
  • ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در لرستان بهره برداری شد