Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@17:23:28 GMT

آغاز کشت آزمایشی کاشت گل محمدی به صورت دیم در زنجان

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۱۳۱۲۶

آغاز کشت آزمایشی کاشت گل محمدی به صورت دیم در زنجان

مدیرکل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان گفت: در حال حاضر به صورت آزمایشی و ترویجی کاشت گل محمدی به صورت دیم در زنجان آغاز شده است.

خلیل آقاجانلو امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در زنجان با اشاره به اینکه بهره‌برداری از مراتع بر اساس پروانه چرا است، اظهار کرد: طبق سنوات گذشته افراد ذی‌نفع شناسایی شده و پروانه چرا با در نظر گرفتن ظرفیت مرتع صادر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان تاکید کرد: برای جلوگیری از تخریب مراتع و عرصه‌های ملی، جوامع محلی ظرفیت چرای دام در مراتع را رعایت کنند.

وی همچنین با بیان اینکه در مناطق ییلاقی ورود و خروج دام کاملا کنترل می‌شود، گفت: در مناطق روستایی نیز با کمک گزارش‌های مردمی و گشت‌هایی که در عرصه حضور دارند این امر رصد می‌شود.

آقاجانلو به نقش اثرگذار دهیاران و شورای روستاها در کنترل چرای دام و ممانعت از ورود  دام مازاد به مراتع اشاره کرد و افزود: با تلاش همکاران در این اداره کل در صدد هستیم تا ساکنین مناطق مختلف را با دیگر ظرفیت‌های مراتع آشنا کنیم.

مدیرکل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان افزود: مراتع علاوه بر تامین علوفه دام‌ها می‌تواند در حفظ آب و خاک، اکوتوریسم، و مسائل زیست محیطی، کشت گیاهان دارویی نقش موثرتری داشته باشد.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: در حال حاضر به صورت آزمایشی و ترویجی کاشت گل محمدی به صورت دیم در زنجان آغاز شده است.

آقاجانلو به اقدامات صورت گرفته در مورد تقویت مراتع هم اشاره کرد و گفت: اصلاح و احیای مراتع یکی از برنامه‌های محوری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان در این راستا به شمار می‌آید.

مدیرکل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان اظهار کرد: قرق، کودپاشی، بذر پاشی، و کپه کاری از جمله اقداماتی است که همه ساله و با اعتبارات صندوق توسعه ملی و اعتبارات استانی اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: با توجه به بارندگی‌های خوب در طی سال‌های اخیر پوشش گیاهی در برخی از مراتع این استان مطلوب ارزیابی می‌شود.

آقاجانلو تاکید کرد: جوامع محلی که ذی‌نفعان اصلی مراتع به شمار می‌آیند می‌توانند در حفظ این نعمات الهی و عرصه های ملی گامی موثر برداشته و از نابودی مراتع جلوگیری کنند.

انتهای پیام/73009

منبع: فارس

کلیدواژه: خبر گزاری فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۳۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی

علیرضا نصرآبادی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بعد از باران‌هایی که در اردیبهشت ماه در خراسان جنوبی باریدن گرفت و در برخی مناطق منجر به سیلاب شد، یکی از سوالات دغدغه مندان حوزه منابع طبیعی بحث مهار رواناب‌ها بوده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی بیان کرد: طبق آخرین آمار و بررسی‌ها با توجه به سیلاب در اردیبهشت ماه تا به امروز ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه‌های آبخیز داری خراسان جنوبی مهار شده است.

نصرآبادی ادامه داد: از این میزان یک میلیون متر مکعب آب در سازه‌های آبخیزداری شهرستان بیرجند ذخیره شده است.

وی با اشاره به اینکه در مجموع در سال آبی جاری که از مهرماه ۱۴۰۲ شروع شده است تاکنون حدود ۲۵ میلیون مترمکعب آب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی مهار شده است، گفت: بی شک این باران‌ها برای خراسان جنوبی برکت و رحمت به همراه خواهد داشت.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی در پاسخ به این سوال که آیا سیلاب به سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی خسارت وارد کرده است یا خیر اظهار کرد: این سیلاب به سازه‌ها آبخیزداری و مناطقی که برنامه‌های آبخیزداری اجرا می‌شود خسارت وارد نکرده است ولی به مناطق دیگر خسارت‌هایی را به وجود آورده است.

کد خبر 6090532

دیگر خبرها

  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • انهدام باند قاچاق و تهیه زغال از چوب آلات جنگلی در گلبهار/۴ نفر از اتباع بیگانه دستگیر شدند
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • مهار 17 میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت
  • احداث بند‌های سنگی و خاکی یکی از موثرین راه‌های جذب روان آب‌ها
  • پویش کاشت هزار و ۵۰۰ اصله نهال زالزالک در پیرانشهر