Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: باتوجه به نامگذاری سال با شعار جهش تولید امسال با قطع زنجیره‌ی خام‌فروشی، یکهزار و ۹۲۰ تن انواع گیاه دارویی استان فرآوری و بسته‌بندی می‌شود.

صید احمد مرادی بیرانوند  افزود: لرستان از لحاظ داشتن گیاهان دارویی غنی بوده و دارای ظرفیت بالایی در این زمینه می‌باشد آنچنانکه تاکنون بیش از ۳۵۰ گونه گیاهان دارویی در این استان شناسایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اظهار داشت: در همین راستا تاکنون مجوز احداث ٣٠ کارخانه و کارگاه فرآوری، بسته بندی و عرضه گیاهان دارویی توسط سازمان جهاد کشاورزی لرستان صادر و پنج واحد با سرمایه بیش از پنج میلیارد تومان و ۵۰ فرصت شغلی راه اندازی شده است.

او ادامه داد: این واحد‌های تولیدی در روستا‌ها احداث شده و در سال جهش تولید یکهزار و ۹۲۰ تن انواع گیاهان دارویی را فرآوری، بسته‌بندی و با نشان‌های استاندارد و کد بهداشتی به سراسر کشور عرضه می‌کنند.

در مجموع سال گذشته ۷۹ فقره موافقت اصولی اولیه با سرمایه گذاری سه میلیارد و ۹۹۵ میلیون تومان و پیش بینی اشتغال ۸۶۳ نفر در استان صادر شده که با اجرای این تعداد طرح، ۱۴۹ هزار و ۳۱۳ تن انواع محصولات کشاورزی جذب و ۱۱۶ هزار و ۷۲۲ تن محصول فرآوری تولیدمی شود که این امر نقش بسزایی در کاهش ضایعات، بسته بندی، فرآوری، بازاریابی، اشتغالزایی و ارزش افزوده خواهد داشت.

همچنین ۳۵ فقره جواز تاسیس با اشتغال ۳۱۰ نفر، سرمایه گذاری چهار میلیارد و ۳۴۵ میلیون تومان و ظرفیت تولید ۲۵ هزار و ۸۸۱ تن به منظور حمایت از تولید در استان صادر شده است.

سالانه بیش از ۲.۵ تن انواع محصولات کشاورزی در لرستان تولید می‌شود که ازاین میزان ۸۰۰ هزار تا یک میلیون تن مازاد بر مصرف استان است، اما کمتر از ۶ درصد و معادل حدود ۵۰ هزار تن از آن صادر می‌شود.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی گیاه دارویی گیاهان دارویی بسته بندی تن انواع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۳۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح فجرانه کالابرگ تمدید می‌شود؟

علیرضا عسگریان اظهار داشت: چون منابع بسیاری این طرح می‌خواهد و باید در بالاترین سطح کشور تصمیم‌گیری شود، از این رو طی ۱۰ روز آینده تصمیم‌گیری می‌شود که آیا تغییر خواهد کرد یا تمدید می‌شود، اما میزان استقبال و عدد‌های این طرح فوق‌العاده است، بزرگترین خرید قرن در این طرح صورت گرفت.

به گزارش فارس، وی در حاشیه بازدید از نمایشگاه ایران اکسپو (ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران) در جمع خبرنگاران ابراز کرد: این نمایشگاه منحصر به فرد در کشور است و در حوزه تولیدات و صادرات فعال است.

وی افزود: وزارت کار یکی از مجموعه‌های بزرگ در حوزه صنعت و اقتصاد است و در زمینه‌های صنعتی مختلف فعالیت دارد. عسگریان گفت: ما در حوزه دارویی، حمل و نقل و گردشگری و... شرکت‌هایی داریم و فعال هستیم.

وی درباره میزان فعالیت وزارت کار در حوزه دارویی اظهار کرد: ما در صنعت دارویی در بحث تولید مواد اولیه و سایر دارو‌هایی تخصصی و عمومی بسیار مؤثر عمل کرده است.

وی افزود: وزارت کار نیز دارای زیر مجموعه‌های اقتصادی و صنعتی گسترده است. در حوزه پتروشیمی متعددی از ابتدا تا انتهای زنجیره تولید درون خانواده وزارت کار فعال هستند. همچنین بزرگترین هلدینگ‌های حمل و نقل کشور درون وزارت کار است.

همچنین در صنعت دارویی، ریلی و ساختمان و سیمان ما حرف اول را در کشور ایران می‌زنیم. عسگریان ادامه داد: در مجموع ۵ صندوق بزرگ کشور در وزارت کار قرار دارند که تأمین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری مهمترین آن‌ها بوده و شرکت‌های بزرگی هستند.

ایجاد خط تولید دارویی در چند کشور آفریقایی

وی افزود: مهمترین وظیفه ما تحلیل بازار جهانی است و بازار ۳۰ کشور در حال تحلیل است. کشور‌های اوراسیا، آفریقا و به ویژه همسایگان خودمان هستیم. البته در حوزه آفریقا حضور کمرنگی داریم که باید گسترش جدی داشته باشیم. امسال با آفریقا وارد تفاهم‌نامه‌های بزرگی را در حال انعقاد هستیم. برای مثال نخست وزیر زیمباوه در ایران است و با‌ایشان وارد مذاکره شدیم. چرا که دشت‌هایی برای کشت وسیع برون مرزی توتون است.

وی با اشاره به ایجاد خط تولید دارویی در زیمباوه و چند کشور دیگر آفریقایی شدیم که علاوه بر این شاهد صدور خدمات مهندسی نیز به این کشور‌ها هستیم. در حقیقت باید بگویم رقابت‌پذیری مت در محصولات بسیار بالاتر است.

معاون رفاه وزیر کار تأکید کرد: ما باید به سمتی حرکت کنیم که بتوانیم تأثیر منطقه‌ای در حوزه دارو داشته باشیم در حوزه دارویی با عراق، لبنان و ارمنستان کار جدی کردیم. سفر اخیر تجار ارمنستان نشان داد که ما به زودی در این کشور حضور جدی خواهیم داشت و علاوه بر دارو و محصولات پتروشیمی، محصولات ساختمانی و سیمان و مصالح نیز به آن‌ها صادر خواهیم کرد.

وی افزود: اگر ما یک و نیم میلیارد دلار صادرات دارو داشته باشیم، پایگاه خود را در بازار جهانی بطور کامل حفظ خواهیم کرد. معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر کار تأکید کرد: ما طرح فجرانه را داشتیم، طرحی اثرگذار در مدت ۳ ماه که به طور متوسط بالای ۸۶ درصد از این طرح در کشور استقبال کردند. هیجدهم این ماه فجرانه تمام می‌شود و و ما امیدواریم این طرح تمدید شود.

طرح فجرانه کالابرگ تمدید می‌شود؟

وی در پاسخ به این پرسش درباره آینکه آیا طرح فجرانه کالابرگ تمدید می‌شود، عنوان کرد: چون منابع بسیاری این طرح می‌خواهد و باید در بالاترین سطح کشور تصمیم‌گیری شود، از این رو طی ۱۰ روز آینده تصمیم‌گیری می‌شود که آیا تغییر خواهد کرد یا تمدید می‌شود، اما میزان استقبال و عدد‌های این طرح فوق‌العاده است، بزرگترین خرید قرن در این طرح صورت گرفت و امروز یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول خریداری شده از ۱۱ قلم شده استا و ۱۴۰ نمی‌لیون بسته غذایی در یک مدت کوتاه توزیع شده است.

دیگر خبرها

  • مبادله بیش از ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری بین استان فارس و هیات‌های خارجی
  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • حمیدیه رتبه برتر تولید نعنای دارویی در استان خوزستان+فیلم
  • برداشت گیاهان دارویی از رویشگاه‌های هرمزگان
  • طرح فجرانه کالابرگ تمدید می‌شود؟
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط