Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@03:10:47 GMT

همکاری ایران و برزیل برای جبران خسارات اقتصادی کرونا

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۱۳۸۰۷

همکاری ایران و برزیل برای جبران خسارات اقتصادی کرونا

سفیر ایران در برزیل با اشاره به اینکه دو کشور تحت تاثیر صدمات انسانی و اقتصادی ناشی از کرونا قرار گرفته‌اند، گفت: در این شرایط افزایش همکاری بین دو کشور برای جبران خسارات اقتصادی ضروری است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  برنامه گرامی‌داشت شصتمین سالگرد گشایش ساختمان سفارت ایران در برازیلیا با ابتکار سفارت کشورمان در برزیل و با حضور مقامات منطقه فدرال پایتخت،  ارتباط تصویری مستقیم با سفارت برزیل در تهران و مشارکت اتاق مشترک بازرگانی ایران-برزیل در پایتخت های دو کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم که به جهت محدودیت های ناشی از شیوع ویروس کرونا و رعایت ملاحظات بهداشتی تنها با حضور عده معدودی از میهمانان برزیلی و به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، «آنا کریستینا کوبیتچک»  تنها نوه «ژوسلینو کوبیتچک» رئیس جمهور فقید و صاحب نام برزیل که مراسم گشایش سفارت در ۶۰ سال پیش با حضور وی انجام پذیرفته بود، بر دوستی و همبستگی دو ملت ایران و برزیل تاکید کرد.

وی همچنین خواستار آن شد که بنیاد ملی «کوبیتچک» به‌صورت جداگانه این رویداد را در برنامه های آتی مورد توجه و تجلیل قرار دهد.  

«رودریگو آزردو» سفیر برزیل در تهران و هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل از تهران و در ارتباط تصویری به این رویداد پیوستند.  

حسین قریبی سفیر جمهوری اسلامی ایران در برزیل با مهم دانستن فرصت زنده نگهداشتن این رویداد بین دو ملت و کشور ایران و برزیل و تاکید بر اینکه گشایش سفارت ایران به‌عنوان اولین سفارت در پایتخت جدید برزیل در سال ۱۹۶۰ میلادی رویدادی مهمی برای این شهر بوده است، استفاده از این فرصت ها برای تقویت گفتگو، همکاری و همبستگی بین دو ملت و کشور را مسئله ای حائز اهمیت توصیف کرد.

سفیر کشورمان همچنین با اشاره به اینکه دو کشور و ملت در مناطق خود تحت تاثیر صدمات انسانی و اقتصادی ناشی از کرونا قرار گرفته اند و در این شرایط افزایش همکاری بین دو کشور برای جبران خسارات اقتصادی به طرفین ضروری است.

قریبی با اشاره به روابط دیپلماتیک ۱۱۷ ساله ایران و برزیل، روابط دو کشور را همواره دوستانه و مبتنی بر احترام متقابل توصیف کرد که باید در همین مسیر پیش برود.  

«رودریگو دی آزردو سانتوس» سفیر برزیل در تهران نیز ضمن ارزشمند خواندن ابتکار سفارت جمهوری اسلامی ایران در برازیلیا در برگزاری جشن شصتمین سالگرد گشایش ساختمان سفارت ایران در پایتخت این کشور، گفت: روابط دوستانه دو کشور همواره در مسیر تقویت و تامین منافع ملی بر اساس احترام متقابل پیش رفته است و ظرفیت های بسیاری وجود دارد که باید مورد بهره برداری قرار گیرد.

وی همچنین از برگزاری جشن شصتمین سالگرد ارتقاء سطح روابط سیاسی برزیل با ایران به سطح سفارت در مهرماه سال آینده خبر داد و ابراز امیدواری کرد پس از بهبود شرایط کرونایی، تبادل هیئت های بازرگانی و اقتصادی بین طرفین مورد توجه قرار گیرد.  

در این مراسم همچنین «لوسیو»  کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال برزیل و بازیکن صاحب نام باشگاه‌های مطرح جهان به نمایندگی از جامعه ورزشی برزیل حضور داشت.  

لازم به ذکر است که با توجه به شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا و عدم امکان تجمع با تعداد بالا، شخصیت های مطرح برزیلی با ارسال پیام های ویدئویی شصتمین سالگرد گشایش سفارت ایران را تبریک گفتند.

ایران اولین کشوری بود که سفارت خود را از ریودوژانیرو در ۱۷ خرداد سال ۱۳۳۹ برابر با ۷ ژوئن ۱۹۶۰ به پایتخت جدید برزیل یعنی بریزیلیا منتقل کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شصتمین سالگرد ایران و برزیل سفارت ایران دو کشور بین دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۳۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است

معاون اول رئیس‌جمهور گسترش روابط با آفریقا را راهبرد اساسی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی دانست و گفت: تعاملات اقتصادی و سیاسی تهران با کشورهای دوست و همچنین جهان براساس راهبرد برد-برد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد مخبر عصر _ شنبه هشتم اردیبهشت_ در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رئیس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری‌های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه‌های همکاری‌های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت هم است، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ۱۰ ساله همکاری دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه‌ها و قراردادهای امضا شده هر چه سریع‌تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رئیس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می‌کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم‌های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می‌توانند با تعمیق روابط خود تحریم‌های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضا شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت‌های شرکت‌های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت‌های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت‌های ایران در زمینه‌های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

کد خبر 748539

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی نیازمند برقراری رفاه و صلح
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • تهدید به بمب‌گذاری در سفارت روسیه در برزیل