Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@07:47:46 GMT

مبارزه با ملخ در 700 هکتار از مراتع آمل

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۱۴۲۲۵

مبارزه با ملخ در 700 هکتار از مراتع آمل

ایسنا/مازندران مدیر جهاد کشاورزی آمل از آغاز مبارزه شیمیایی با آفت ملخ در 700 هکتار از مراتع لاریجان این شهرستان خبر داد.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی جهاد کشاورزی مازندران، سید حسین اسلامی با اشاره به شروع شناسایی مناطق آلوده به آفت ملخ و مبارزه شیمیایی در شهرستان آمل، گفت: این مناطق در مراتع کوهستانی روستاهای ناندل، میانده و حاجی دلاوایرا، نوا، آب اسک، زیار و گیلاس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این نقاط حدود 700 هکتار از مراتع دچار آفت ملخ شدند که از سوی کارشناسان جهاد کشاورزی طی 10 روز حضور و نظارت مراکز جهاد کشاورزی دهستان پایین لاریجان بائیجان و دهستان گزنک شناسایی شدند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با اشاره به اینکه در مناطق شناسایی شده به عنوان کانون آفت ملخ، مبارزه شیمیایی با آفت در دستور کار قرار گرفته است، افزود: تاکنون 150 هکتار از مراتع لاریجان مبارزه شیمیایی شد و در بقیه سطوح با تلاش، همکاری و تعامل شوراهای اسلامی و دهیاران روستاها ادامه دارد.

وی بر لزوم رعایت مسایل بهداشتی و زیست محیطی در مناطق آلوده به ملخ تاکید کرد و افزود: کشاورزان و دامدارن از تردد و تعلیف دام در محل های تحت سمپاشی و مبارزه بدون هماهنگی با مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و مراکز جهاد کشاورزی لاریجان خودداری کنند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل تصریح کرد: در صورتی که آفت ملخ به موقع کنترل نشود، خسارت سنگینی به مزارع، محصولات و مراتع وارد می شود.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی حمله ملخ ها مبارزه شیمیایی هکتار از مراتع جهاد کشاورزی آفت ملخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۴۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با سن مادر غلات در بیش از ۲۵ هزار هکتار از مزارع اسدآباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، محمدکرم مرادی تصریح کرد: سطح زیرکشت امسال غلات این شهرستان شامل گندم و جو در مجموع ۳۷ هزار و ۵۷۶ هکتار بوده که به تفکیک سطحی افزون بر ۱۲ هزار و ۴۴۳ هکتار به گندم آبی، ۱۰ هزار و ۳۴۴ هکتار گندم دیم، ۹۹۱۴ هکتار جو آبی و ۴۸۷۵ هکتار به جو دیم اختصاص دارد.

او با بیان اینکه نخستین ریزش سن در مزارع غلات این شهرستان در اراضی کوهپایه‌ای روستا‌های شهید بهمنی در ۲۷ اسفند سال ۱۴۰۲ مشاهده شد، افزود: در اسدآباد با توجه به وجود سه منطقه آب و هوایی شامل دشت، چهاردولی و کلیایی مبارزه با سن مادر غلات در شهرستان به مدت یک‌ماه کامل بوده که در این رابطه از دهم فروردین سال‌جاری مبارزه گسترده با سن مادر غلات آغاز شده و در حال حاضر آخرین روز‌های مبارزه در منطقه کلیایی در حال انجام است.

مرادی با بیان اینکه طی یک‌ماه گذشته براساس مشاهدات میدانی کارشناسان جهادکشاورزی حدود ۲۵ هزار و ۶۷۳ هکتار عملیات مبارزه با سن مادر غلات در این شهرستان انجام شده است، تصریح کرد: با توجه به بارندگی‌های مناسب امسال میزان همکاری گسترده مردم به نسبت سال‌های گذشته در بحث اجرای عملیات مبارزه با سن مادر غلات در سطح شهرستان چشمگیر و قابل قبول بود.

او گفت: عملیات مبارزه با سن مادر غلات در شهرستان اسدآباد توأم با مبارزه با علف‌های هرز بود که در این رابطه ۱۹ هزار و ۸۰۰ هکتار مبارزه با علف‌های هرز در سطح مزارع غلات این شهرستان انجام شد.

مرادی گفت: برای مبارزه با علف‌های هرز مزارع غلات سطح شهرستان اطلاع‌رسانی از طریق ارسال پیامک و فضای مجازی، نصب بنر و نیز حضور کارشناسان و تنظیم و کالیبراسیون سم‌پاش‌ها با دُز مناسب سموم از جمله اقداماتی بود که انجام شد

دیگر خبرها

  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • مبارزه با سن مادر غلات در بیش از ۲۵ هزار هکتار از مزارع اسدآباد
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران
  • احیای ۲۳۰ هکتار از مراتع شیروان
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران