Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی گفت: دخالت شرکت فرهنگی ایران- هلند غیر منطقی است، به آن‌ها چه ربطی دارد که به ورزش و فوتبال مربی معرفی کنند؟

به گزارش مشرق، سیدمصطفی هاشمی‌طبا در خصوص قرارداد مارک ویلموتس و ورود مجلس به این ماجرا اظهار داشت: من اطلاع دقیقی ندارم اما از مواردی که عنوان شده احساس می‌کنم این ماجرا روند خوبی نداشته است و بر اساس مطالبی که خواندم این قرارداد معقول نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در مورد اینکه این قرارداد، سفارشی از سوی شرکت فرهنگی ایران- هلند است،‌ عنوان کرد: این مسئله توجیه قراردادی که مهدی تاج آن را بسته، نمی‌کند. به نظرم این معرفی غیرطبیعی است اما وزیر ورزش نوشته بود بررسی کنید، نگفته بود انجام دهید. قرارداد هر اشکالی که داشته باشد مربوط به امضا کننده است. در کل پول مفتی را دادیم و رفت، آدمی که یک قران فوتبال بلد نیست نباید چنین پولی را بگیرد.

بیشتر بخوانید:

همه جملات ضد و نقیض تاج درباره قرارداد ویلموتس

رئیس اسبق تربیت بدنی کشور در مورد دخالت شرکت فرهنگی ایران- هلند در بحث تخصصی فوتبال تصریح کرد: این مسئله غیر منطقی است. به آن‌ها چه ربطی دارد که به ورزش و فوتبال مربی معرفی کنند؟ اما به هر حال نمی‌توان گفت چون وزیر گفته بررسی کنید مقصر است. اگر این قرارداد ایرادی دارد، مشکل از آن کسی است که رفته و این قرارداد را نوشته، مگر اینکه بحث دیگری مطرح باشد و ظاهر آن چیز دیگری باشد.

هاشمی‌طبا در مورد اینکه مسعود سلطانی‌فر هم اعلام کرده مسئولیت عقد قرارداد بر عهده فدراسیون فوتبال است، گفت: بله همین طور است. در قانون اگر یک نفر به فردی بگوید برو و شخصی را بکش، دستور دهنده مقصر نیست. آن کسی که مرتکب قتل شده، مقصر است. حتی اگر وزیر هم دستور داده بود و فدراسیون عمل کرده بود در اینجا وزیر معاون می‌شود اما مجرم اصلی کسی است که کار را انجام داده چون او عقل و اراده دارد و می‌توانست این کار را نکند.

وی در مورد لزوم ورود نهادهای نظارتی به این ماجرا، ‌تصریح کرد: ‌نهادهای نظارتی مانند بازرسی کل کشور نه تنها به این قرارداد بلکه خیلی از موارد دیگر باید وارد شوند. این وظیفه آن‌هاست که بررسی و موارد مشکوک را پیدا کنند. 

رئیس اسبق تربیت بدنی در خصوص اینکه نماینده مجلس شورای اسلامی عنوان کرده تبانی و فساد در این پرونده برای آنها محرز شده، گفت:‌ اگر برایشان محرز شده باید گزارش تهیه کنند و به قوه قضائیه بفرستند تا مجرم مجازات شود.

هاشمی‌طبا در مورد اینکه آبروی ایران با این قرارداد دچار لطمه و آسیب شده، اظهار داشت: آبروی ما خیلی وقت است در فیفا رفته، قرارداد ویلموتس یک مورد است. آبروی ما دائما بر اثر اقدامات مدیران محترم باشگاه و فدراسیون فوتبال رفته است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا سهام عدالت مجلس یازدهم هاشمی طبا مارک ویلموتس فدراسیون فوتبال هاشمی طبا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۴۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاسمپور: با این واگذاری فصل آینده قرارداد بازیکنان ۴۰-۵۰ میلیارد است/مگر فولاد خوزستان کم هزینه کرده که اینجای جدول است؟

ابراهیم قاسمپور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره واگذاری تیم‌های استقلال و پرسپولیس اظهار کرد: ظاهر قضیه نشان می‌دهد اتفاق خوب افتاده اگر چه به درازا کشیده شد. می‌گویند استقلال به چهار شرکت تابعه هلدینگ خلیج‌فارس واگذار شده و سهام پرسپولیس به ۶ بانک خصوصی واگذارشده، اینکه واقعاً این مجموعه‌ها خصوصی هستند مشخص نیست. در مجموع باید واگذاری را به فال نیک گرفت، چون وضعیت دو باشگاه مشخص شد. مسئولیت‌های چهار شرکت زیرمجموعه هلدینگ خلیج‌فارس و ۶ بانک خصوصی مشخص شده و اگر در آینده مشکلات زیرساختی، امکاناتی و مالی دو باشگاه حل شد گویای تصمیم گیری درستی بوده است.

مالکان می‌توانند از پس هزینه‌های گزاف سرخابی برآیند؟

وی ادامه داد: فارغ از اینکه استقلال و پرسپولیس را به بخش خصوصی داده‌اند یا نداده‌اند، مسئله مهم این است که یک کاری انجام شده و اگر نیاز‌های این باشگاه برآورده شد دیگر شاهد این نخواهیم بود که عوامل این باشگاه‌ها از امکانات ضعیف خود بگوید و مدیران و مربیان تیم‌ها هم از کمبود‌ها بگویند. البته این دو باشگاه در مقایسه با دیگر باشگاه‌ها امکانات ضعیفی نداشته‌اند و اتفاقاً در اندازه تیم‌هایی که توانستند در لیگ برتر با جام حذفی جام بگیرند بوده است. فقط در بوق و کرنا کرده‌اند که مشکل دارند در حالی که وزارت ورزش و دولت در بسیاری موارد به کمک این دو تیم آمده‌اند. حالا باید دید خواسته‌هایی که این دو باشگاه در خصوص امکانات سخت‌افزاری دارند از سوی مالکان جدید فراهم می‌شود یا اینکه آنها که پشتوانه مالی قوی دارند هم از پس هزینه‌های گزاف این دو باشگاه برنمی‌آیند؟

برای قهرمانی فقط بحث مالی نداریم

بازیکن سابق تیم ملی خاطرنشان کرد: نمی‌توان منکر شد که مسائل مالی نه تنها در فوتبال که در هر سازمان و نهادی تأثیرگذار است و فقدان آن ایجاد مشکل می‌کند. از طرفی آقایانِ مدیرعامل که گفته‌اند با رفع مشکلات مالی دو باشگاه، قهرمانی در آسیا به دست می‌آید اما واقعیت این است که برای قهرمانی فقط بحث مالی نداریم. مباحثی، چون مدیریت قوی برای ایجاد زیرساخت‌ها و برنامه‌ریزی دقیق با توجه به امکانات و موجودیت تیم هم مطرح است. ضمن اینکه آکادمی‌های فوتبالی هم بحث مهمی است که بازیکنان تیم‌های آکادمی این دو باشگاه به ندرت به تیم بزرگسالان می‌رسند و به دیگر تیم‌ها می‌روند تا به آنها بازی برسد. بعد که مطرح شدند با قیمت گزاف جذب می‌شوند. پول یکی از ابزارهای موفقیت است، اگر بی‌برنامگی و عدم مدیریت قوی باشد، هر چه هم پول وارد شود حیف و میل خواهد شد. کما اینکه در تمام این سال‌ها بیشترین پول در ورزش‌ها به فوتبال تزریق شده و خروجی آن تماشای موفقیت تیم‌های باشگاهی و ملی رقیب در تورنمنت‌های مختلف بوده است.

برای تیم‌های جنوبی کشور متأسفم

قاسمپور تصریح کرد: مهم‌ترین مثال در مورد هدر رفتن پول گزاف به انتخاب مارک ویلموتس سرمربی ناکام بلژیکی است که به عراق و بحرین باخت و بعد از اخراج خسارت خود را تمام و کمال گرفت؛ بنابراین هر چه پول به فوتبال تزریق کنید ولی کار اساسی و آینده‌دار نکنید، فوتبال پایه را نسازید و از نسل‌های بعدی حمایت نشود مثل این است که پول‌های وارد شده را به آتش کشیده‌ایم. آدم‌های سالمی را بر رأس امور بگذاریم تا دنبال بخور بخور و وقت گذرانی نباشند. آنجایی که پول زیاد باشد حیف و میل هم زیاد می‌شود. مگر فولاد خوزستان کم هزینه کرده و زیرساخت‌های ضعیفی دارد که اینجای جدول است و خطر سقوط از لیگ برتر را حس می‌کند؟ فصل آینده هم با اتکا به شرکت‌های هلدینگ خلیج‌فارس و ۶ بانک مالک دو باشگاه، قرارداد‌های بازیکنان افزایش چشمگیری خواهد داشت، چون پشتوانه مالی لازم ایجاد شده است. نظارت دقیقی نباشد قرارداد‌های ۱۰ تا ۱۵ میلیاردی به ۴۰ تا ۵۰ میلیارد تومان می‌رسد. متأسفم برای تیم‌های خوزستانی و جنوبی ایران که منابع اصلی مالی کشور از جنوب تامین می شود ولی تیم‌های این مناطق در وضعیت نامناسب مالی اداره می‌شوند و سهمی از این منابع ندارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نهایی شدن قرارداد ۱+۲ ساله طارمی با اینتر
  • اوسمار: دریافت ۴ گل در فوتبال اصلا خوب نیست/ تمرکزم روی لیگ است نه تمدید قرارداد
  • قاسمپور: با این واگذاری فصل آینده قرارداد بازیکنان ۴۰-۵۰ میلیارد است/مگر فولاد خوزستان کم هزینه کرده که اینجای جدول است؟
  • خبر خوش وزیر ورزش درباره سربازی ورزشکاران
  • آیین نامه داوری ایران قدیمی و با اشکال است
  • کل مشکلات مربوط به مالکیت استقلال و پرسپولیس امروز حل خواهد شد
  • هاشمی: امروز بهترین روز تاریخ ورزش ایران است
  • کیومرث هاشمی: واگذاری استقلال و پرسپولیس نقطه عطف ورزش ایران است / امروز بهترین روز ورزش است
  • وزیر ورزش: امروز در تاریخ ورزش بهترین است
  • حکم قرض به شرط پرداخت مبلغ اضافه