Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دولت گفت: هدف کلی ما در مبارزه با کرونا حفظ جان مردم در مقابل بیماری، افزایش ظرفیت مراکز درمانی بر میزان شیوع و راه‌اندازی اقتصاد و مقابله با بیکاری‌های ناشی از کروناست. ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۱ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، علی ربیعی سخنگوی دولت در نشست خبری هفتگی خود با اصحاب رسانه طی سخنانی اظهار داشت: سیاست‌های محدود کننده در اسفند و فروردین و سپس فاصله‌گذاری هوشمند موجب شد از تبعات نگران‌کننده و وخامت اقتصادی پیشگیری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روحانی: دولت به عهد خود در مبارزه با فقر مطلق پایبند بوده و خواهد بودروحانی: اپیدمی کرونا طولانی خواهد بود/ دستورالعمل‌ها باید رعایت شود

وی افزود: ستاد ملی مقابله با کرونا در آخرین جلسات خود با توجه به اینکه چشم‌انداز نزدیکی از بیماری کویید19 پیش رو ندید و کارشناسان ما نیز چنین چشم اندازی ترسیم نمی‌کنند، باید چرخ‌های اقتصاد و زندگی مردم بچرخد، هم‌چنین استانداردسازی زندگی و حرکت‌های اجتماعی باید مبتنی بر بهداشت و سلامت صورت بگیرد، استراتژی ستاد کرونا برای مقابله با آثار و عواقب بیماری کروناست.

سخنگوی دولت تصریح کرد: بدیهی است که اعمال این سیاست‌ها در دنیا با مشکلاتی روبروست و اقتصاد‌های با رشد بالا در این مواجهه نیز مشکل دارند ولی با همکاری مردم و سیاست‌گذاری به موقعی که از حفظ جان و کار  اتخاذ کردیم با کمترین آسیبی مردم و جامعه را از این مرحله عبور خواهیم داد. تصمیمات آخرین جلسه کرونا هم بر همین مبنا صورت می‌گیرد و بازگشایی‌ها از جمله بازگشایی سینماها، آموزشگاه‌ها، مراکز مذهبی و تورهای گردشکری بر همین استراتژی است.

ربیعی خاطر نشان کرد: این تصمیم‌گیری‌ها به معنای عادی شدن شرایط نیست بلکه ما سیاست‌های نظارتی را همراه با راه‌اندازی معیشت در دستورکار داریم. هدف کلی ما در مبارزه با کرونا حفظ جان مردم در مقابل بیماری، افزایش ظرفیت مراکز درمانی بر میزان شیوع و راه‌اندازی اقتصاد و مقابله با بیکاری‌های ناشی از کروناست.

این خبر تکمیل می‌شود...

انتهای پیام/

R1531/P/S1,15/CT11 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا دولت دوازدهم علی ربیعی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا دولت دوازدهم علی ربیعی ویروس کرونا دولت دوازدهم علی ربیعی راه اندازی حفظ جان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۶۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند کاهشی نرخ بیکاری خراسان شمالی در دولت سیزدهم

  مهدی اسلام‌خواه در نشست خبری به مناسبت هفته کار و کارگر اظهار داشت : حدود ۳۰ برنامه محوری طی این هفته در استان اجرا می‌شود که از جمله آن‌ها اعزام جمعی از کارگران استان برای دیدار با مقام معظم رهبری است.  اسلام خواه ، عیادت از بیماران و خانواده‌های جامعه کارگری، پیاده‌روی بزرگ خانوادگی کارگران استان ، افتتاح زمین تنیس خاکی، تجلیل از زنان کارگر برگزیده، تجلیل از کارگران و کارآفرینان برتر، برگزاری مسابقات فوتسال و وزنه‌برداری، دیدار با نماینده ولی فقیه و استاندار را از جمله برنامه‌های شاخص این هفته اعلام کرد و افزود: تلاش ما این است که این هفته، شور و نشاط خاصی را برای جامعه کارگری، کار و تولید ایجاد کنیم. مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی در پاسخ به پرسش‌های خبرنگاران درباره نرخ بیکاری، گفت: روند نزولی نرخ بیکاری در استان و افزایش اختلاف آن با میانگین کشوری ادامه دارد. نرخ بیکاری خراسان شمالی سال ۱۴۰۰ معادل ۹.۷ درصد بود که در پایان سال ۱۴۰۱ به ۸.۷ درصد کاهش یافت. اسلام‌خواه اظهار کرد: روند نزولی نرخ بیکاری خراسان شمالی در سال گذشته ادامه یافت و به ۷.۴ رسید. این در حالی است که میانگین نرخ بیکاری کشور در پایان سال گذشته ۸.۱ محاسبه شد و نشان‌دهنده پایین‌تر بودن نرخ بیکاری در استان نسبت به میانگین کشوری است. وی به نرخ مشارکت اقتصادی استان اشاره کرد و ادامه داد: براساس آخرین آمار، نرخ مشارکت اقتصادی خراسان شمالی در پایان سال گذشته ۴۴.۹ درصد محاسبه شد که بیش از ۳.۵ درصد از متوسط کشوری (۴۱.۳) بالاتر است. او بیان کرد: شعارهای سال انتخاب‌شده توسط رهبر انقلاب در سال‌های اخیر، نشان‌دهنده ضرورت توجه ویژه به حوزه اقتصاد و تولید است. امسال شعار هفته کار و کارگر «مشارکت کارگر، جهش تولید، ایران قوی» انتخاب شد. وی اظهار کرد: باید به مدل مردم‌پایه برای تحول توجه کنیم و این موضوع را در اولویت برنامه‌ریزی‌ها قرار دهیم تا با بسیج امکانات و بهره‌مندی از نیروی انسانی ماهر و متخصص بتوانیم مسائل استان و کشور را حل کنیم. اسلام‌خواه ادامه داد: علم به مردمی‌سازی و ضرورت آن وجود دارد، اما باورمندی لازم در این زمینه همچنان کافی نیست. بنابراین باید به سمت تقویت بخش خصوصی حرکت کنیم. وی گفت: همت مضاعفی در این دولت برای تحقق این موضوع اتفاق افتاده است. در استان خراسان شمالی نیز در دو - سه سال گذشته توجه ویژه‌ای به بخش خصوصی شده است و ما نیز این مسیر را دنبال می‌کنیم. مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان افزود: دولت در حال اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی پس از شش برنامه توسعه و سند چشم‌انداز است. در این راستا، تعدادی از بنگاه‌های صنفی و تولیدی کوچک در رقابت با بنگاه‌های تولیدی قرار گرفته‌اند و دسترسی به اطلاعات اقتصادی شفاف شده است که از جمله توفیق‌های مهم دولت در کشور و استان محسوب می‌شود./ خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

دیگر خبرها

  • رییسی مطرح کرد؛کاهش نرخ بیکاری در کشور/ بر عهد خود با شما مردم باقی هستم
  • هشدار درباره آینده اقتصاد ایران
  • کاهش نرخ بیکاری در کشور/ دولت از برنامه‌های اعلامی خود عقب نیست
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • ربیعی: تعطیلی شنبه توطئه نیست
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • روند کاهشی نرخ بیکاری خراسان شمالی در دولت سیزدهم
  • اراده جدی دولت برای مشارکت مردم و بخش غیردولتی در اقتصاد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • رشد اقتصادی روسیه رقم خورد