Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-27@19:24:42 GMT

63 شرکت ریلی بابت دریافت تسهیلات معرفی می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۱۶۶۰۵

63 شرکت ریلی بابت دریافت تسهیلات معرفی می‌شوند

تین نیوز

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در سال 99 جمعا 2000 دستگاه انواع ناوگان ریلی تولید داخل وارد شبکه ریلی می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از فارس، سعید رسولی امروز در نشست خبری اظهار داشت: از ابتدای سال 98 تا امروز هیچ ناوگان و واگن و لکوموتیو خارجی وارد شبکه ریلی نشد.

وی ادامه داد: امسال تا پایان سال جمعا 2000 دستگاه انواع ناوگان داخلی وارد شبکه ریلی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل راه‌آهن گفت: در فروردین و اردیبهشت 99 تعداد 144 دستگاه انواع ناوگان ریلی داخلی بهره برداری شد. ارزش ریالی این تعداد ناوگان  بیش از 269 میلیارد تومان است که 138 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشت.

معاون وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: پارسال جمعا 788 دستگاه انواع ناوگان به شبکه ریلی اضافه شد که 1270 میلیارد تومان ارزش ریالی داشت و 74 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشت.

رسولی اظهار داشت: در راستای تحقق شعار سال ایجاد سامانه یکپارچه رونق تولید از ماه گذشته در سایت راه آهن در دسترس است.

وی بیان کرد:در این سامانه که در حال تکمیل است در این مرحله مجموعه لکوموتیوهای کشور با شماره فنی قطعات  و کارخانجات داخلی تولید کننده آنها معرفی شده است.

مدیرعامل راه‌آهن اضافه کرد: 2260 قطعه لکوموتیو در داخل کشور تولید می شود و شرکت ها تعهد می دهند برای تامین قطعات لکوموتیو از تولید داخل استفاده کنند.

وی همچنین گفت: از صبح امروز 63 شرکت ریلی مسافری و خدمات وابسته برای دریافت جمعا 940 میلیارد تومان تسهیلات حمایتی به بانک های عامل معرفی می شوند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: سعید رسولی دریافت تسهیلات دستگاه انواع ناوگان شبکه ریلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۶۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ سید صمد ضیائی درخصوص نظام کنترل کیفیت کود‌های وارداتی و تولید داخل توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور گفت: علاوه بر آنکه ثبت کود توسط مؤسسه تحقیقات آب و خاک انجام می‌شود، طرحی در کل کشور ازسوی دفتر مرکزی این شرکت به اجرا گذاشته می‌شود تا کل فرآیند را تحت کنترل درآورد.

وی افزود: پارسال از ۱۹۲ پارت، درمجموع ۳۵ هزار و ۷۲۵ تُن انواع کود‌های ازته، فسفاته و پتاسه توسط تیم نمونه برداری انجام و نمونه پس از پلمپ به مرکز تحقیقات کاربردی نهاده‌های کشاورزی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور ارسال شد.

ضیائی به بیان اهمیت نظام کنترل کیفی نهاده‌های کشاورزی در این شرکت تاکید کرد: با این روش خواهیم فهمید که کودشیمیایی در کجا تولید، توزیع و به چه ترتیبی حمل می‌شود، تا اثرات مثبت آن بتواند به همه بهره‌برداران تعمیم داده شود.

وی خاطرنشان کرد: این نظام همچون گواهی‌های ایزو که کاملاً استاندارد هستند، کمک می‌کند تا محموله‌های کودی، در صحت و سلامت تولید شود و سپس به دست بهره‌برداران برسد.

دیگر خبرها

  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • فصل گلاب گیری و تهیه گلاب و عرق نعنا با دستگاه تقطیر
  • معرفی بیش از ۹۷۰۰ گیلانی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵ هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید