Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-27@20:28:29 GMT

مردم در خرداد چقدر سفر رفتند؟

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۱۷۷۱۰

ساعت24-همزمان با کاهش محدودیت تردد بین استانی و از سرگیری سفرهای داخلی پس از سه ماه تعطیلی به‌خاطر کرونا، معاون گردشگری اعلام کرد: در فاصله اول تا شانزدهم خردادماه، حدود سه میلیون و ۳۰۰ هزار تردد و چهار میلیون و ۱۸۰ هزار اقامت ثبت شده است.

منبع استخراج این آمارها اعلام نشده است اما ولی تیموری گفته که این آمارها پس از بازگشایی برخی تاسیسات گردشگری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، ثبت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اعلام کرد که در مجموع ۳۱ استان کشور ۴۲۹ هزار و ۳۲۱ سفر، ۳ میلیون و ۳۰۳هزار و ۶۴۸ تردد و ۴ میلیون و ۱۷۹هزار و ۳۱۸ نفر شب اقامت ثبت شده است.

به گفته تیموری، جز مجموعه‌های آب‌درمانی‌، همه تاسیسات گردشگری باز شده‌اند.

 آمارهایی که معاون گردشگری اعلام کرده در بازه زمانی اول تا ۱۶ خردادماه، پس از کاهش ترددهای بین استانی، درحالی که دو تعطیلی عید فطر و نیمه خردادماه را دربر می‌گیرد، با وجود هشدارهای مکرر برای پرهیز از سفرهای غیرضروری، ثبت شده است. در این آمارها به مجموع سفرهای ریلی و هوایی اشاره‌ای نشده است.

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همچنین از فعالیت آژانس‌های گردشگری از روز یکشنبه، ۱۸ خردادماه خبر داد، این درحالی است که تبلیغ تورهای گردشگری آژانس‌ها با پایان یافتن ماه رمضان و کاهش محدودیت ترددهای بین استانی، از سر گرفته شده بود و به گفته آژانس‌دارها، تورهای گردشگری در تعطیلات نیمه خردادماه برگزار شد. معاون گردشگری نیز پیش از تعطیلات چهاردهم و پانزدهم خردادماه در خبری اعلام کرده بود: محدودیتی برای برنامه‌ریزی، ساماندهی و اجرای تورهای گردشگری توسط فعالان بخش خصوصی وجود ندارد.

تیموری همچنین گفت: برای اطمینان از رعایت پروتکل‌های بهداشتی، از ۱ تا ۱۶ خرداد در مجموع ۲۶هزار و ۲۱۳ بازدید از تاسیسات گردشگری انجام شده است.

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اما به موضوع رسیدگی به شکایت‌ها و تخلفات تاسیساتی که پروتکل‌ها را رعایت نکرده‌اند، اشاره‌ای نداشته است.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: معاون گردشگری ثبت شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۷۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت تاریخی بوشهر یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری ایران است

ایسنا/بوشهر رئیس شورای شهر بوشهر بافت تاریخی بوشهر را یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری کشور دانست و گفت: این گنجینه تاریخی دارای ساختمان‌های منحصر به فردی است که می‌تواند باعث رونق گردشگری ایران شود.

وحیدنیک روش روز پنج شنبه ۶ اردیبهشت در هفتمین اجلاس مجمع روسای کمیسیون های شهرسازی ومعماری کشور در بوشهر افزود: بافت تاریخی بوشهر دارای ۳۸ هکتار مساحت است و در آن بیش از ۹۰ اثر تاریخی به ثبت ملی رسیده است.

وی از استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر خبر داد و بیان کرد:  بیش از ۹۵ درصد از زیرساخت‌های عمرانی در بافت تاریخی بوشهر تکمیل شده  و در سال جاری طرح‌های کف‌سازی بافت تاریخی بوشهر به اتمام می‌رسد.

رئیس شورای شهر بوشهر به توسعه شبکه فاضلاب در همه نقاط شهر بوشهراشاره کرد و گفت: شبکه‌گذاری فاضلاب محلات جنوبی بوشهر آغاز شده و امیدواریم اعتبارات آن زودتر تأمین شود.

نیک روش به محدودیت‌های ایجاد شده برای ساکنان در حریم نیروگاه اتمی پرداخت و گفت: این نیروگاه باعث افتخار است اما برای مردمی که در حریم آن است مشکلاتی را به وجود آورده است و در حوزه شهرسازی مشکلات عمده در این مناطق وجود دارد.

وی یکی از مشکلات شهر بوشهر را نبود خروجی دوم عنوان و تأکید کرد: بوشهر شبه جزیره‌ای است و در عرصه پدافند غیرعامل آن دچار مشکل است، باید برای خروجی دوم آن طراحی و برنامه‌ریزی و اجرایی شود.

شهردار بوشهر نیز بازآفرینی شهری را  یکی از رویکردها و راه‌یافته در موضوع شهری دانست و با بیان اینکه دنیا در ادامه تفکرات نوسازی به آن رسیده است، گفت: تمام تلاش بازآفرینی و خلق فضاها و مکان‌های شهری برای این است که مردم زندگی استاندارد و با کیفیت داشته باشند.

حسین حیدری افزود: اگر با منطق بازآفرینی به این فضاها نگاه شود می‌توان به رفع کمبود مسکن و ایجاد فرصت‌هایی برای زندگی از طریق بازگرداندن مکان زیست و زندگی در زیستگاه‌های شهر کمک شود.

وی با بیان اینکه بازآفرینی شهری بدون مشارکت مردم به نتیجه مورد نظر منجر نمی‌رسد، اظهار کرد: مردم بهره‌بردار نهایی و اصلی هستند و بازآفرینی با سه رکن سازمان‌ها، سمن‌ها و جامعه محلی و بخش خصوصی قابل اجراست.

شهردار بوشهر، مهمترین مشکل در فرآیند بازآفرینی شهری را عدم هماهنگی و نگاه شهری سازمان‌ها به عنوان ذی‌مدخل در کشور دانست و اضافه کرد: وقتی سازمان‌ها هماهنگ عمل نمی‌کنند و منافع سازمانی خود را بسیار مد نظر قرار می‌دهند، همین امر باعث می‌شود که پروژه‌ها زمان بر و هزینه بر باشد.

حیدری با بیان اینکه این ناهماهنگی به اعتماد مردم آسیب می‌زند و آنها را نگران می‌کند، خاطرنشان کرد: این مهم باعث عدم همراهی و مشارکت مردم و در نتیجه به پاشنه آشیل طرح‌های بازآفرینی شهری تبدیل و سبب آسیب به جلب مشارکت مردم می‌شود.

وی با بیان اینکه در شهر بوشهر بافت‌های فرسوده حدود ۳۰۰ هکتار است، گفت: مساحت بافت تاریخی بوشهر تقریباً ۳۸ هکتار است و باید با نگاه بازآفرینی به این مجموعه‌ها نگاه کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور ۲ هزار بازرگان خارجی و ۸۰ کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • برنامه امتحانات نهایی خردادماه ۱۴۰۳ چیست؟
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • ممنوعیت تردد از محور فیروزکوه - دماوند تا ۱۰ خردادماه
  • جشنواره فرهنگی گردشگری سی ترمی در شهرستان زهک
  • جزئیات اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • بافت تاریخی بوشهر یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری ایران است
  • دستورکار قرار گرفتن برگزاری پنج برنامه در حوزه گردشگری خوراک