Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار نهاوند، گفت: ۴ مخزن ذخیره آب در مناطق عشایری نهاوند احداث شد.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان، مراد ناصری  پیش از ظهر دوشنبه در بازدید از سامانه عشایری منطقه خشکاخوره تازناب که با حضور مدیرکل امور عشایری استان و جمعی از مسئولان شهرستان برگزار شد ، اظهار کرد: بر اساس مطالبه عشایر ، احداث ۴ پروژه مخزن ذخیره آب 50 مترمکعبی و اجرای شبکه ی آبرسانی در سامانه عشایری دره مهدی اسداباد ، جنگه گنبد کبود ، هفت چشمه و خوشکاخوره تازناب با اعتبار یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: هدف از اجرای این پروژه دسترسی آسان و استفاده از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی برای خانوار عشایر می باشد ، وی افزود: این پروژه توسط اداره امور عشایری شهرستان با شبکه گذاری ۲۵۰۰متر در هر سامانه و ۱۱۰ انشعاب به بهره برداری رسید که در این ۴ سامانه عشایری بیش از ۱۱۰ خانوار از عشایر کوچ رو شهرستان مستقر می باشند.

در ادامه سید ابوالقاسم بنی هاشمی رئیس امور عشایری نهاوند، گفت: شهرستان نهاوند از نیمه اول اردیبهشت ماه تا اوایل آبان ماه در ۲۱ سامانه عشایری شهرستان میزبان یک هزار و ۵۰۰ خانوار از عشایر غیر بومی است که از استانهای ایلام ، لرستان و خوزستان به این شهرستان کوچ می کنند.

وی اظهار داشت: مراتع شهرستان نهاوند ۹۳ هزار و ۵۸۱ هکتار است که با توجه به رشته کوه زاگرس در شهرستان نهاوند و مراتع غنی شهرستان حدود ۶۰ درصد از کل عشایر استان همدان در شهرستان نهاوند مستقر می شوند.

رئیس امور هشتیری نهاوند در ادامه گفت: عشایر این شهرستان سالانه ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز و ۸۰۰ تن مشتقات لبنی اعم از شیر، کشک، پنیر، دوغ، ماست و پشم تولید می‌کنند.

گفتنی است در حاشیه این بازدید فرماندار نهاوند با مادر شهید هوشنگ نصر محمدی از شهدای گرانقدر عشایر دیدار و دلجویی کردند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: عشایر نهاوند فرماندار نهاوند شهرستان نهاوند سامانه عشایری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۷۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به تداوم بارندگی در استان هشدار داد: دامداران، کشاورزان و مزرعه داران ماهی در این بارش ها خسارت هایی را متحمل می شوند که با بیمه کردن بخشی از این خسارت ها جبران می شود. علیرضا نیکروز تاکید کرد: تکرار سامانه بارشی تا پایان سال دور از انتظار نیست و ضرورت داد عشایر، کشاورزان اعم از باغداران، صیفی جات و حتی شیلات استان بیمه محصول خود را جدی بگیرند تا بخشی از خسارت ها با بیمه جبران شود. وی با اشاره به خسارت های سامانه بارشی سه روز گذشته گفت: علاوه بر خسارت های محصولات کشاورزی در شهرستان گچساران و باشت برخی راه های روستایی شهرستان کهگیلویه مسدود شده است که همکاران راهداری در حال بازگشایی آنها هستند. نیکروز با اشاره به ریزش جاده پاتاوه- دهدشت حد فاصل «قلعه دختر» و «قلعه گل» (همجوار روستای «دشت قاضی») ادامه داد: بلافاصله پس از ریزش، این جاده ملی بازگشایی شد و هم اکنون مشکلی برای تردد وجود ندارد. مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به دیگر خسارت های بارندگی در استان گفت: راه های عشایری و برخی از عشایر ما دچار آبگرفتگی شدند که امدادگران هلال احمر استان کمک های لازم را انجام دادند.

دیگر خبرها

  • خسارت ۵۰۰ میلیارد ریالی بارش‌های سیلابی به حوزه عشایری ایلام
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • امدادرسانی به ۸۰ خانوار عشایری شهرستان کوهرنگ
  • امدادرسانی به ۸۰ خانوار عشایری در کوهرنگ
  • آخرین وضعیت کهگیلویه و بویراحمد طی بارش‌های اخیر
  • خسارت بارش اخیر به ۹۰ درصد راه های عشایری گچساران
  • ضرورت آگاهی عشایر کوچ رو از مخاطرات کوچ در شرایط بارانی
  • انسداد برخی مسیر‌های ارتباطی عشایری و تلفات احشام در خوزستان
  • بازگشایی بیشتر محور‌های مسدود شده عشایری و روستایی در خوزستان
  • شستشوی مخزن زمینی ۱۰۰ مترمکعبی روستای عسگرآباد ارومیه