Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، سازمان برنامه و بودجه در تشریح آخرین وضعیت پرداخت بیمه بیکاری مشاغل آسیب دیده از کرونا اعلام کرده بود: "فهرست مقرری ‎بیمه بیکاری ناشی از بیماری ‎کرونا برای حدود 103 هزار نفر از ثبت نام کنندگان در سامانه بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که به تأیید سازمان تأمین اجتماعی رسیده است، برای پرداخت به بانک مرکزی ارسال و براساس اعلام خزانه به حساب مشمولان واریز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فهرست و شماره حساب بخش دوم مشمولان طرح پرداخت بیمه بیکاری به مشاغل آسیب دیده از کرونا در روز‌های آتی از طرف سازمان ‎تأمین اجتماعی تأیید و پس از ارسال با فوریت پرداخت خواهد شد.

همچنین حق بیمه ‎بازنشستگی و درمان مشمولین فوق به منظور برقراری سنوات و درمان افراد فوق الذکر توسط سازمان برنامه و بودجه تخصیص یافته و به حساب بیمه بیکاری سازمان تأمین اجتماعی واریز شد. ‏

این اقدامات مربوط به تعدادی از ثبت نام کنندگان اسفند 1398 بوده و به تدریج با تأیید و اعلام اطلاعات حساب‌های مابقی مشمولین توسط سازمان تأمین اجتماعی این مقرری برای ماه‌های بعدی نیز پرداخت خواهد شد."

این درحالی است که برخی مخاطبان در تماس با تسنیم، مدعی شدند که در اولین واریزی به حساب آنها درباره بیمه بیکاری، مبلغی ناچیز (کمتر از 600 هزار تومان) به حساب آنها واریز شده است.

در این بین توجه به چند نکته ضروری است، اولا مبلغ واریز شده بابت بیمه بیکاری مربوط به اسفند ماه بوده است، با توجه به اینکه بخش مهمی از ریزش کامل اشتغال در ماههای فروردین و اردیبهشت بوده است به طور حتم با تکمیل شماره شبا و اطلاعات بانکی مشمولان پرداخت به موقع و هماهنگ از سوی خزانه داری کل کشور انجام خواهد شد.

همچنین طبق پیگیری از سازمان برنامه و بودجه، پرداخت بیمه بیکاری بر اساس تعداد روزهای بیکاری فرد و با تأیید سازمان تأمین اجتماعی انجام خواهد شد. با توجه به اینکه نقطه آغاز شیوع کرونا از اسفند ماه سال قبل بود بیشتر تعطیلی واحدهای تولیدی و... از اواسط این ماه آغاز شد و بنابراین رقم پرداخت شده بابت بیمه بیکاری کرونا متناسب با اعلام سازمان تامین اجتماعی و روزهای بیکاری افراد و شاغلان بوده است. پیگیریها از سازمان برنامه و بودجه نشان می دهد، در این بین برخی افراد به دلیل اینکه تمام روزهای اسفند را بیکار نبوده اند بیمه بیکاری کمتری دریافت کرده ‌اند. اما ظاهرا این تمام ماجرا نیست و یک فرمول جدید برای پرداخت بیمه بیکاری در دوران کرونا لحاظ شده است.

بر اساس برآوردها تعداد بیکاران بیش از 700هزار نفر خواهد بود که با تجمیع اطلاعات بانکی خزانه داری کل کشور امادگی دارد تا به صورت یکپارچه با تامین اعتبار انجام شده از سوی سازمان برنامه و بودجه مبالغ مربوط به بیمه بیکاری را واریز نماید.

گفتنی است، طبق اعلام رسمی مسئولان دولتی، تعداد افرادی که تا به امروز در سامانه درخواست بیمه بیکاری وارد و ثبت نام کرده اند 840 هزار و 944 نفر است که از این تعداد 703 هزار و 430 نفر مشمول دریافت بیمه بیکاری شده اند. پیش از این  سازمان تأمین اجتماعی بر اساس بند (ب) ماده 7 قانون بیمه بیکاری مبلغ مقرری را محاسبه و پرداختی ها انجام می شد اما اخیراً پرداختی ها از طرف خزانه داری کل کشور انجام می‌شود. بر این اساس سازمان تأمین اجتماعی شماره حساب افراد مشمول دریافت بیمه بیکاری را از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی جمع آوری و به سازمان برنامه و بودجه ارسال می‌کند تا این سازمان شماره‌ها را در اختیار خزانه داری کل برای پرداخت قرار  گیرد.

به گزارش تسنیم، پیگیریها از واحدهای تولیدی نشان می‌دهد، با وجود تعطیلی کامل برخی واحدها در اسفند ماه بازهم رقم پرداختی به افراد بسیار متفاوت با رقم مورد انتظار بوده است. در این بین سازمان برنامه و بودجه تنها وظیفه تأمین منابع مالی را مربوط به خود می داند و تعیین فرمول بیمه بیکاری دوران کرونا باید از سوی سازمانهای دیگر پیگیری شود. بر این اساس با توجه به ابهامات ایجاد شده در خصوص بیمه بیکاری در دوران کرونا بایستی فرمول و ضابطه پرداخت این مبالغ به صورت شفاف اعلام شود.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سازمان برنامه و بودجه سازمان تأمین اجتماعی پرداخت بیمه بیکاری خزانه داری کل واریز شد خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۸۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • جزئیات پرداخت ارز به زائران حج
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است