Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@04:50:51 GMT

دغدغه‌هایم در شعر واقعی است

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۱۸۴۸۵

دغدغه‌هایم در شعر واقعی است

ایسنا/خراسان رضوی دبیر انجمن شعر طنز قندیشه گفت :در بیوگرافی صفحات مجازی‌ام نوشته‌ام من شاعر سفره‌های بی‌نان هستم و دغدغه‌هایم در طنز واقعی است.

مهدی خداپرست در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این مطلب، اظهار کرد: هیچگاه سعی نکرده‌ام برای خندیدن مردم، سیاه‌نمایی کنم و خدمات مسئولان را نادیده بگیرم اما باید آنچه که هست را با چاشنی طنز بگوییم تا بعضی اوقات افراد به خود بیایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شعر طنز، بسیار جدی‌تر از شعر جدی است، چون انسان‌ها را به فکر وا می دارد و حرف‌هایی که در آن گفته می‌شود با اینکه خنده دار است، اما در درون آن‌ها دردهای زیادی وجود دارد.

این شاعر طنزپرداز ادامه داد: بسیار پیش آمده است که مردم از ما تشکر کرده‌اند بابت اینکه حرف‌های دل آنها را می‌زنیم و به نظر بنده گفتن دردهای اجتماع در قالب طنز تاثیر بسیاری بر جامعه می‌گذارد.

خداپرست درباره خطوط قرمز در شعر طنز گفت: خط قرمزهایی که همیشه برای بنده در طنز اهمیت داشته مواردی است که در قانون آمده و معتقدم به هیچ وجه با این موضوعات نباید شوخی کرد؛ اما مسئول و دولتی که مردم به او رای داده‌اند و وعده داده که زندگی را برای مردم آسان تر می‌سازد ، وقتی به تعهداتش عمل نکند، منِ شاعر نیز به خود اجازه می‌دهم که با او راحت حرف بزنم، البته نه اینکه با بی‌احترامی و توهین، بلکه با نهایت احترام و ادب، چون هدف رساندن صدای مردم و قشر ضعیف به مسئولان است.

دبیر انجمن شعر طنز قندیشه مشهد در ادامه با اشاره به نقش طنز در ایجاد امید در میان مردم بیان کرد: یکی از راه‌های به وجود آمدن امید در مردم برگزاری همین انجمن‌های طنز است.

وی با بیان این که مسئولان ما به هنر علاقه زیادی نشان نمی‌دهند، گفت: اگر هرچند ماه یک بار مسئولان، طنزپردازان را دعوت می‌کردند و با آنان جلسه‌ای برگزار می‌کردند که در حضور آن‌ها آزادانه ، اما با توجه به رعایت حریم و خطوط قرمز ، به دور از سیاه نمایی و تخریب، شعر طنز بخوانند، هم مردم و هم مسئولان ارتباط بهتری با یکدیگر برقرار می‌کردند و صدای مردم هم بهتر به گوش مسئولان می‌رسید.

این شاعر طنزپرداز افزود: بنده چند شعر طنز به نام شیخ علی‌اکبر نوشته‌ام که مردم در موقعیت‌های مختلف، مانند صف نانوایی و خیابان با او درد و دل می‌کنند و دردهای اجتماع را به لحاظ اقتصادی، اجتماعی و رفتاری  با او مطرح می‌کنند و از این شعرهای بنده استقبال خوبی شده است.

دبیر انجمن شعر طنز قندیشه گفت: ما به دنبال برگزاری افتتاحیه انجمن قندیشه به صورت حضوری بودیم و با شاعران و طنزپردازان مطرح کشور هم صحبت‌هایی انجام داده بودیم که متاسفانه ویروس کرونا به وجود آمد و با توجه به شرایط موجود فعلا برنامه حضوری نخواهیم داشت.

خداپرست ادامه داد: به صورت مجازی ، تاکنون دوبار جلسات ما برگزار شده است که جلسه اول با اجرای آقای مهدی آخرتی و با حضور شاعران مشهد و استان و جلسه دوم با اجرای بنده و با حضور شاعران و طنزپردازان برجسته از سراسر کشور مانند آقایان عبدالله مقدمی، شروین سلیمانی، حسن شاه رجب، رسول سنایی، مجتبی فدایی و ... برگزار شد و جلسه خوبی بود و استقبال خوبی هم شد.

این شاعر طنزپرداز درباره تاثیر فضای مجازی در معرفی شاعران به مردم گفت: پس از شیوع ویروس کرونا، بنده جزو اولین نفراتی بودم که در مورد این موضوع شروع به نوشتن شعر کردم و این اشعار در فضای مجازی بازتاب گسترده‌ای داشت و پس از آن در برنامه‌های تلویزیون هم پخش شد و فکر می‌کنم بستگی به ژانر، سبک و موضوع شعر و همچنین توانایی شاعر دارد و قطعا اگر کار خوب و متفاوتی انجام شود ، فضای مجازی به شناخته شدن شاعر کمک خواهد کرد و برای من نیز، اینطور بوده است.

وی ادامه داد: امروزه متاسفانه سرقت ادبی بسیار زیاد شده و برای اشعار بنده نیز چندباری این اتفاق افتاده است، چون منبع مشخصی برای ثبت اشعار به صورت رسمی وجود ندارد. اگر یک سایت معتبر از سوی وزارت ارشاد معرفی شود که شعرها در آنجا ثبت شود و بر آن نظارت وجود داشته باشد، دیگر شاهد سرقت ادبی نخواهیم بود.

خداپرست درباره برگزاری جلسات شعر در شرایط فعلی بیان کرد: به نظر بنده، با رعایت پروتکل‌ها و موارد بهداشتی می‌توان جلسات شعر را برگزار کرد، چون تعطیلی بیش از این سبب تاثیر منفی روی طبع شعر شاعران خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری شعر طنز شعر طنز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۸۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان جریان‌های اثرگذار بر حوزه کاری خود را بشناسند

امام جمعه قزوین گفت: شناخت جریانات اثرگذار در حوزه کاری باید اولویت هر مسئولی باشد، چرا که اگر ما جریان‌شناس نباشیم، به‌صورت ناخودآگاه ممکن است در مسیری قرار بگیریم که تا آخر هم متوجه نشویم این جریانات زاویه ما را تغییر داده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در دیدار حجت‌الاسلام علی مصطفوی‌نیا، رئیس کل جدید دادگستری استان قزوین اظهار کرد: شناخت منطقه و جریانات حائز اهمیت است، البته ممکن است بسیاری از جریانات در این منطقه باشد و شما وقت شناخت آن‌ها را نداشته باشید، اما آن جریاناتی که برای حوزه قضا لازم است و در احکامی که صادر می‌کنید تأثیرگذار است را پیگیری کنید.

وی با تأکید بر اینکه شناخت جریانات سیاسی و فرهنگی اثرگذار در حوزه کاری باید اولویت هر مسئولی باشد، افزود: اگر ما جریان‌شناس نباشیم، از همان ابتدا و به‌صورت ناخودآگاه ممکن است در مسیری قرار بگیریم که تا آخر هم متوجه نشویم این جریانات زاویه ما را عوض و ما را در مسیری قرار داده‌اند که دیگر متوجه نشده‌ایم به کجا می‌رویم.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین با بیان اینکه باید ببینیم این افرادی که دوست ما هستند خدا و قیامت سرشان می‌شود یا خیر، اضافه کرد: اگر این طور باشد دوستان خوبی هستند، چون تقوا دارند اما اگر تقوا نداشته باشند، شاید در دنیا به ما ابراز محبت فراوانی کنند، ولی در قیامت مشکلای پیش بیاید.

آیت‌الله عابدینی با تأکید بر اینکه با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهید، خاطرنشان کرد: مردم پایه اصلی و اساسی انقلاب هستند، هر شخصی بیاید کاری کند که دل مردم شاد شود، مشکلات مردم را حل کند و باعث افزایش اعتماد عمومی شود، دستش را می‌بوسیم و با همه وجود در خدمت او خواهیم بود.

وی ادامه داد: بندگان خوب خدا، بوی فرشتگان را می‌دهند، آدم اگر سالم باشد، خدا این بندگان خوب را می‌فرستد و می‌گوید این بنده مرا دریابید، بعد می‌بینید در یک بزنگاه که شما می‌خواهید یک تصمیمی را بگیرید، این آدم خوب سر راه شما قرار می‌گیرد و می‌گوید این کار را نکن، در نهایت هم شما می‌فهمید اگر این کار را انجام می‌دادید چقدر آبروریزی به بار می‌آمد، یعنی خدا لطفش را این طور به آدم نشان می‌دهد.

کد خبر 749169

دیگر خبرها

  • جذب نیرو‌های بومی در شرکت‌های منطقه از مهم‌ترین دغدغه‌های جوانان دهلرانی است
  • هاشمی: از حرف‌هایم سوء برداشت شد/ با یک فرد مشکل داشتیم
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • امنیت شغلی و تامین مسکن کارگران دغدغه دولت است
  • عصبانیت سرمربی لیگ برتری؛ از جیب شهر ما ۱۰۰ میلیارد برای خرید پرسپولیس دادند
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رئیس جمهور معیشت مردم است
  • مسئولان جریان‌های اثرگذار بر حوزه کاری خود را بشناسند
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رییس جمهور معیشت مردم است
  • ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی
  • شوراها به جایگاه واقعی خود نرسیده‌اند