Web Analytics Made Easy - Statcounter

معصومه ابتکار روز دوشنبه در مراسم رونمایی از بیست وهشتمین سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده در خراسان جنوبی که به صورت ویدئو کنفرانس همزمان در دفتر معاونت امور زنان و خانواده و استانداری این استان برگزار شد، با بیان اینکه سند استان خراسان جنوبی از بهترین اسناد استانی ارتقاء وضعیت زنان و خانواده در کشور است، افزود: این سند گام مهمی در راستای برنامه ریزی برای زنان و خانواده ها بوده و بر اساس اسناد بالادستی تهیه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سندهای ارتقاء وضعیت زنان و خانواده در واقع سیاست های اجرایی و عملیاتی خاص هر استان است تا بنابر اقتضائات و شرایط بومی و فرهنگی خودشان برای تحقق شاخص های عدالت در موضوع زنان و در موضوع بسیار مهم خانواده تلاش و اقدام کنند.

معاون رئیس جمهوری با اشاره به نظر مقام معظم رهبری درباره گام دوم که ما باید آینده نگر و پیشرو باشیم و پایه های یک تمدن اسلامی را بگذاریم تا بتواند برای آینده کارکرد داشته باشد، خاطرنشان کرد: این آینده ای است که در آن عدالت و قسط در همه ابعادش از جمله در بعد جنسیتی باید برقرار باشد و این برنامه های اجرایی انشاءالله آن هدف عالی را محقق می کند.

ابتکار با بیان اینکه طرح توسعه مشاغل خانگی با همکاری معاونت و جهاد دانشگاهی در سطح استان در حال اجراست، گفت: هدف این طرح افزایش مهارت ها برای کسب و کار و در نهایت ایجاد یک زنجیره ارزش است و اکنون ۷۴ نفر از زنان سرپرست خانوار خراسان جنوبی در حال گذراندن این دوره ها هستند.

وی در بخشی دیگر از این مراسم، به طرح مشترک معاونت امور زنان و خانواده با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در زمینه حمایت از تعاونی های زنان روستایی و جلب همکاری بانک ها برای ارایه تسهیلات اشاره کرد و از همکاری با دانشگاه فرهنگیان و برگزاری کارگاه آموزشی با حضور ۲۷۰ معلم دانشجو و همکاری با وزارت آموزش و پرورش به منظور آموزش مهارت های  گفت وگو به دانش آموزان  در قالب کارگاه های آموزشی در سطح استان خبر داد.

ابتکار درباره طرح ملی گفت وگوی خانواده هم تصریح کرد: در اولین جلسه اجرای این طرح در استان حضور داشتم و پس از آن انجمن جامعه شناسی ایران کار را ادامه داده است که کارگاه های مسئله یابی مشارکتی، تربیت تسهیلگران سطح یک و دو  و بازآفرینی مهارت های گفت وگو از جمله اقدامات انجام شده در قالب این طرح بوده است.

معاون رییس جمهوری با بیان اینکه اجرای طرح ارتقاء تاب آوری اجتماعی از سال ۹۶ در استان خراسان جنوبی آغاز شده، تصریح کرد: اجرای این طرح باید در نقاط پرآسیب استان ها استمرار یابد زیرا می تواند به جوامع محلی کمک کند تا در مقابل آسیب ها به شناخت و انطباق و در نهایت تغییر شرایط دست یابند.

معصومه ابتکار ابراز امیدواری کرد که به زودی و با برطرف شدن خطر کرونا، بتوانیم شاهد توسعه بوم گردی در سطح استان نیز باشیم.

برچسب‌ها معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده سند ارتقا وضعیت زنان و خانواده معصومه ابتکار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده سند ارتقا وضعیت زنان و خانواده معصومه ابتکار معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده سند ارتقا وضعیت زنان و خانواده معصومه ابتکار وضعیت زنان و خانواده خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۸۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری و دستگیری ۵۲۸ معتاد و سوداگر مرگ طی ۲ روز در گیلان

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر گیلان از اجرای طرح دو روزه ارتقای امنیت اجتماعی با هدف پاک‌سازی نقاط آلوده و جرم‌خیز در سطح استان خبر داد و گفت: در این راستا، ۵۲۸ خرده فروش، قاچاقچی و معتاد متجاهر جمع‌آوری و دستگیر شدند و در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان و به نقل از پایگاه خبری پلیس گیلان، علی احمدپور با بیان اینکه اعتیاد یک بیماری جسمی، روانی و اجتماعی بوده و ورود به این فرآیند آسان و خروج از آن مشکل است، اظهار کرد: باید با تقویت قدرت اعتماد به نفس، تصمیم‌گیری و از بین بردن افسردگی و کم‌رویی فرزندان، آن‌ها را در برابر شرایط آسیب‌زا و گرایش به سمت مواد مخدر مقاوم کنیم.

وی از اجرای طرح دو روزه ارتقا امنیت اجتماعی با هدف پاک‌سازی نقاط آلوده و جرم‌خیز در سطح استان خبر داد و افزود: در این راستا، ۵۲۸ خرده فروش، قاچاقچی و معتاد متجاهر جمع‌آوری و دستگیر و در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان گیلان خاطرنشان کرد: از این افراد ۱۸ کیلو و ۴۹۱ گرم تریاک، ۱۶۵ گرم هروئین، ۲۱ کیلو و ۳۰۳ گرم حشیش، یک کیلو و ۹۰۱ گرم شیشه و ۴۳ کیلو و ۹۶۰ گرم سایر مواد مخدر کشف شد.

این مقام انتظامی با اشاره به رویکرد اجتماعی مبارزه با مواد مخدر از طریق جلب مشارکت حداکثری مردم، تصریح کرد: واکسینه کردن قشر جوان زمانی اتفاق می‌افتد که همه دستگاه‌های مرتبط در این زمینه همکاری و تلاش کنند.

کد خبر 747876

دیگر خبرها

  • ۳ هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز اختصاص یابد
  • رادان: هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم
  • هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم/ بی حجابی باعث بی عفتی می شود
  • جمع آوری و دستگیری ۲۸۶ معتاد و خرده فروش در مشهد
  • اجرای طرح دوم جمع‌آوری مخازن زباله از معابر منطقه دو شهرکرد
  • جمع‌آوری و دستگیری ۵۲۸ معتاد و سوداگر مرگ طی ۲ روز در گیلان
  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • سوءاستفاده از احساسات زنان با پیج مادر
  • ۲۹ خرده فروش مواد مخدر و معتاد متجاهر در گلبهار دستگیر شد
  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند