Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@22:46:02 GMT

یک بیمارستان در لیبی هدف حمله پهپادی قرار گرفت

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۱۹۶۱۹

یک بیمارستان در لیبی هدف حمله پهپادی قرار گرفت

این روزنامه که از لندن منتشر می شود در پایگاه خبری خود با اعلام این خبر به نقل از ارتش لیبی وابسته به دولت وفاق ملی در حساب کاربری موسوم به عملیات «آتشفشان خشم» در فیس‌بوک افزود : این حمله در ادامه اقدامات جنایتکارانه شبه ‌نظامیان حفتر در هدف قرار دادن تیم امدادرسانی و پرنسل پزشکی انجام شده است.

طبق این گزارش، پهپاد اماراتی یک بیمارستان میدانی در منطقه «ابوقرین» در ۱۱۵ کیلومتری جنوب مصراته را هدف قرار داد که خسارت‌های مادی به بیمارستان و آمبولانس‌های آن وارد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی دو روز گذشته، ‌ ارتش لیبی وابسته به دولت وفاق ملی چند منطقه را در جنوب شهر سرت از کنترل نیروهای حفتر خارج کرد.

در همین راستا، نیروهای دولت وفاق لیبی روز گذشته از سرنگونی یک فروند پهپاد اماراتی خبر دادند.

ارتش لیبی روز شنبه عملیاتی را برای آزادسازی شهرها و شهرک‌های شرق و مرکز لیبی از جمله سرت و الجفره از دست نیروهای خلیفه حفتر آغاز کرده است.

شبه‌ نظامیان وابسته به حفتر نیز طی هفته‌های اخیر با از دست دادن بسیاری از مواضع خود متحمل شکست‌های سنگینی از ارتش لیبی به خصوص در اطراف فرودگاه طرابلس شدند.  

حفتر از ۴آوریل ۲۰۱۹ با حمایت برخی از کشورهای غربی و عربی حمله گسترده‌ای را برای اشغال طرابلس پایتخت آغاز کرد که تاکنون ناکام مانده است.

حملات میدانی در لیبی در حالی ادامه دارد که طی هفته گذشته و هفته جاری به دنبال اوجگیری درگیری‌ها در لیبی برخی طرف ها از جمله مصر و عربستان حامیان حفتر بار دیگر برای برقراری توافق صلح و آتش بس در لیبی وارد عمل شدند.

در همین راستا، ‌ عبدالفتاح السیسی رئیس‌ جمهوری مصر روز شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۳۹۹ در دیدار با ژنرال خلیفه حفتر در قاهره، از ابتکار عمل جدیدی برای برقراری آتش‌بس در لیبی و پایان دادن به بحران این کشور با عنوان سند قاهره خبر داد.

بر اساس آخرین گزارش‌ها، اکنون امارات متحده عربی، عربستان، مصر، فرانسه و روسیه از ارتش حفتر و دولت شرق لیبی حمایت می‌کنند؛ در حالی که ترکیه، قطر، الجزایر، ایتالیا و اتحادیه اروپا حامی دولت فایز السراج هستند که در غرب این کشور مستقر و از سوی سازمان ملل متحد به رسمیت شناخته شده است و آنکارا نیز در هفته‌های گذشته نیروهایی را نیز با خارج کردن از ادلب در سوریه و ارایه آموزش‌های لازم نظامی در خاک ترکیه به لیبی گسیل داشته است.

برچسب‌ها خلیفه حفتر لیبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خلیفه حفتر لیبی خلیفه حفتر لیبی ارتش لیبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۹۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانایی پهپادی و موشکی ایران در اوج

اندیشکده شورای آتلانتیک معتقد است حمله بی‌سابقه 14 آوریل ایران به خاک اسرائیل یک تیر هشدار بود و نشان می‌دهد که تهران به رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن توانایی ضربه زدن به اسرائیل را دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اندیشکده شورای آتلانتیک در یکی از تازه‌ترین تحلیل‌های خود در مورد واکنش نظامی هفته گذشته تهران با بیان اینکه روزگاری ایران در عرصه صنعت نظامی هوایی ضعیف بود اما اکنون پیشرفت چشمگیری داشته و در اوج به سر می‌برد نوشت: حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به اسرائیل یک تیر اخطار بود. این واکنش نشان می‌دهد که تهران به‌رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن ظرفیت بالقوه‌ای برای ضربه زدن به اسرائیل و مقابله با برتری هوایی آن را دارد.

این اتاق فکر آمریکایی در ادامه آورده است حمله مستقیم هوایی ایران به خاک اسرائیل نقطه عطفی در شرایط امنیتی رو به وخامت منطقه بود. اگرچه حمله اخیر نکته جدیدی را در مورد توانایی‌های نظامی ایران فاش نکرد اما ظرفیت‌های خطرناک ایران در بهره برداری از فقدان عمق استراتژیک اسرائیل را نشان داد.

این گزارش با بیان اینکه حمله ایران، اسرائیل را به تجدیدنظر در محاسباتش در مورد ایران وادار می‌کند، افزود: برخی تحلیلگران سیاست خارجی، نوع واکنش ایران در پاسخ دادن به حمله اسرائیل به کنسولگری در دمشق را دارای بازخوردهای منفی برای تهران توصیف می‌کردند اما جمهوری اسلامی و رهبر آن آیت الله علی خامنه‌ای این امر را از دیدگاهی متفاوت مشاهده و ارزیابی می‌کردند.

نویسنده گزارش با تکرار ادعاهای رسانه‌های صهیونیست در مورد مقابله و همکاری غرب در کنار اسرائیل با موشک‌ها و پهپادهای ایرانی مدعی شد که حمله ایران آسیب زیرساختی قابل توجهی را به دنبال نداشت. با این حال شورای آتلانتیک با بیان اینکه ممکن است همه این اقدامات از روی برنامه‌ریزی انجام شده باشد، اذعان کرد اگر سه هزار یا ۳۰ هزار موشک و پهپاد بدون اخطار قبلی به سمت اسرائیل پرتاب شوند، مقابله با آن‌ها بسیار سخت خواهد بود.

این در حالی است که بر اساس برخی اطلاعات، گفته می‌شود حزب الله لبنان که اصلی‌ترین متحد ایران است، زرادخانه‌ای متشکل از ۱۵۰ هزار راکت و موشک در اختیار دارد.

این مرکز پژوهشی آمریکا، نیروی هوایی را پاشنه آشیل امنیتی ایران از زمان جنگ هشت ساله ایران و عراق (۱۹۸۰-۱۹۸۸) دانست و اعلام کرد که پس از آن جنگ، ایران برای تقویت توان هوایی خود تلاش کرد و در کنار آن بخش عمده‌ای از منابع خود را در زمینه توسعه برنامه موشکی بالستیک و پهپاد رزمی سرمایه گذاری کرد. ایران به دلیل آنکه سال‌ها با محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل درگیر بود، پیوسته سعی کرد تا برد و دقت موشک و پهپادهای خود را افزایش دهد و در این مسیر موفق شد قابلیت موشکی و پهپادی خود را به این سطح بالا ارتقا دهد.

کد خبر 748161

دیگر خبرها

  • تولید میدان گازی بزرگ عراق پس از حمله پهپادی متوقف شد
  • انتشار تصاویر حمله پهپادی به میدان گازی در سلیمانیه عراق
  • تصاویر حمله پهپادی به یک میدان گازی در سلیمانیه عراق
  • ببینید |‌ لحظه حمله پهپادی به میدان گازی کورمورِ عراق
  • لحظه حمله پهپادی به میدان گازی کورمور عراق (فیلم)
  • لحظه حمله پهپادی به میدان گازی کورمور عراق + فیلم
  • حمله پهپادی مقاومت عراق به حیفا
  • توانایی پهپادی و موشکی ایران در اوج
  • حمله پهپادی به یک میدان گازی در سلیمانیه عراق
  • روز ۲۰۴ طوفان‌الاقصی| حمله پهپادی به حیفا