Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیوع بیماری کرونا باعث شد تا مسئولان برای شکست چرخه انتقال این بیماری ؛ فعالیت برخی مشاغل را تا اطلاع ثانوی تعطیل کنند که تالارهای پذیرایی یکی از آنها بود، اما طولانی شدن این تعطیلی اکنون حیات اقتصادی این صنف را با چالشی جدی روبرو کرده است. ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۱ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، شیوع بیماری ویروسی کرونا در تمامی عرصه‌های مختلف به ویژه در بحث اماکن عمومی ازجمله تالارهای پذیرایی ضرر و زیان‌های بسیاری ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تالارهایی که در تمامی ایام سال همواره هیاهوی  مهمانانشان جلب توجه می‌کرد، اما اکنون سکوتی معنادار در فضای آنها پیچیده است، سکوتی که خبر از بیکاری و ورشکستگی این صنف درصورت ادامه ممنوعیت فعالیتشان می‌دهد و حتی مشکلات اقتصادی باعث شده تا گروهی بی‌توجه به قوانین چراغ خاموش در تالارهایشان را بروی مشتریان باز کنند.

تخلف گروهی اندکی از صاحبان تالارهای پذیرایی باعث شد تا مسئولان نسبت به این امر واکنش نشان داده و با توجه به  مخاطراتی که این کار برای سلامت جامعه به همراه داشت به مالکان هشدار پلمپ و لغو مجوز فعالیت بدهند. اما در نهایت با کاهش سرعت همه‌گیری این ویروس منحوس مسئولان صنفی اجازه فعالیت تالارها را با برخی محدودیت‌ها صادر کردند و به مالکان این اماکن تاکید کردند باید با نصف ظرفیت خود فعالیت داشته باشند.

البته مسئولان مربوطه اعلام کردند روند فعالیت تالارهای پذیرایی در ایامی که هنوز ویروس کرونا در کشور وجود دارد کاملا به‌طور محسوس و نا محسوس تحت نظر است و با متخلفان برخوردی جدی می‌شود.

طرح ضربتی بازرسی از اماکن و مراکز پرتجمع شهرستان پارس‌آباد اجرا می‌شود

عدالت حاجی‌پور فرماندار شهرستان پارس‌آباد بعد از ظهر امروز در بازدید از فعالیت‌های بهداشت و درمان در پارس‌آباد اظهار داشت: در حال حاضر بیش از 100 ناظر در قالب 40 تیم برای نظارت ضربتی بر رعایت الزامات بهداشتی در صنوف و مراکز پر تردد شهرستان مشارکت دارند که سازماندهی نیروهای داوطلب و اتحادیه‌های صنفی آغاز شده است.

وی افزود: باید با وحدت و همدلی و کمک به همدیگر زندگی در شرایط کرونا را مدیریت کنیم و از شیوع و ادامه ابتلا به این بیماری ویروسی شهروندان با رعایت پروتوکل‌های بهداشتی جلوگیری نماییم.

حاجی‌پور از همکاری اصناف و بازاریان را شایسته قدردانی دانست و تصریح کرد: طی ایام شیوع کرونا در سه مرحله اصناف برای مدیریت بحران اقدام به تعطیلی بازار نمودند که نقش بسیار مهمی در کاهش تعداد مبتلایان و موارد بستری در بیمارستان را داشت.

یک واحد صنفی به دلیل عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی  پلمپ شد

در همین حال حسین قربانی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان پارس‌آباد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در پارس‌آباد اظهار داشت: تالار متخلف به دلیل عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در شهرستان مرزی پارس‌آباد مغان پلمپ شد.

وی افزود: به دنبال عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و بی‌توجهی نسبت به وضعیت زرد کرونا در شهرستان پارس‌آباد نطارت بر فعالیت اماکن عمومی نیز تشدید شده است.

استاندار خراسان جنوبی: مشاغلی که اصول بهداشتی را رعایت نمی‌کنند پلمپ می‌شوندهشدار یک مقام دولتی به پلمپ دوباره اصناف در صورت رعایت نکردن پروتکل‌‌های بهداشتی130 واحد عرضه مواد غذایی متخلف در بندرعباس پلمپ شد

قربانی تصریح کرد: در همین راستا شب گذشته یک واحد تالار عروسی در این شهر به دلیل برگزاری مراسم در همچین شرایطی با هماهنگی مقام قضایی توسط اماکن نیروی انتظامی شهرستان پارس‌آباد مغان پلمپ شد.

از سوی دیگر رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان پارس‌آباد بیان کرد: تاکنون هنوز مجوزی برای فعالیت تالارهای پذیرایی توسط ستاد ملی مبارزه با کرونا صادر نشده است و واحدهایی که اقدام به برگزاری هرگونه مراسم و مجالس در تالار کنند پلمب خواهند شد.

گزارش از پویا حاجی وند

انتهای پیام/ 146/ی

R41374/P/S6,49/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرستان پارس آباد تالارهای پذیرایی پلمپ شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۱۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چالش‌های قانونی جدید شهردار قم برای ادامه حضور در مدیریت شهری
  • ضبط مناظره دو نامزد حوزه انتخابیه پارس آباد، بیله سوار و اصلاندوز
  • دستگیری ۲۲ عضو یک شرکت هرمی در نوشهر
  • دو سانحه رانندگی با ۱۴ حادثه‌دیده در بم
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • واژگونی خودروی پژو پارس در «صفی‌آباد» یک مجروح برجا گذاشت
  • کشف پشت پرده تازه از برخوردهای تند با بی‌حجابی | این مشکل از اول انقلاب هم بوده است
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • رعایت نظم درساعت فعالیت نانوایی ها‌ی بهاباد
  • پشت پرده برخورد‌های تند با پدیده بدحجابی