Web Analytics Made Easy - Statcounter

کورش مودت دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: مهمترین هدف پیاده‌سازی و اجرای این طرحهای  پژوهشی ایجاد بستری برای بازخوردگیری از میزان موفقیت طرح‌های مصوب اداره مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی در سطح مدارس و در بین دانش‌آموزان بوده است.

وی در ادامه با بیان جزییات این طرحهای پژوهشی اظهار داشت: این طرح‌ها با هدف تعیین ملاک‌ها و نشانگرهای اساسی به منظور ارزیابی برنامه آموزش پیشگیری از اعتیاد و رفتارهای پرخطر در مدارس و همچنین بررسی و ارزیابی عوامل زمینه‌ای از جمله بسترهای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و رفتارهای پرخطر در مدارس متوسطه اول و دوم سراسر استان اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان افزود: طرح نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان، طرح توانمندسازی دانش آموزان، یاریگران زندگی، همکاری خانه و مدرسه، طرح مشارکت اجتماعی دانش آموزان، جشنواره نوجوان سالم، طرح توانمندسازی روانی اجتماعی دانش آموزان، برنامه تقویت بنیان خانواده، برنامه مدیریت کلاس و تاب آوری، طرح مدارس عاری از خطر دوره متوسطه دوم، طرح مهارت‌های مقابله‌ای دوره متوسطه اول، طرح مراقبت از خود دوره ابتدایی،طرح مدارس مراقب با رویکرد اجتماع محور، مداخلات آموزشی و حمایت های روانی اجتماعی دانش آموزان در معرض خطر،هفته مبارزه با اعتیاد در مدارس، نمایشگاههای سیار پیشگیری، تولید و توزیع درس نامه های راهنمای آموزش پیشگیری و منابع کمک آموزشی و هفته بهداشت روان از جمله مهمترین طرح های کلیدی آموزش و پرورش استان در حوزه مبارزه با آسیب‌های اجتماعی است.

برای اجرای این پروژه‌های پژوهشی مدارس مناطق پرخطر استان شناسایی شدند و بر اساس نقشه‌ای که برای اجرای این طرح‌ها تهیه شد با دانش‌آموزان این مدارس درخصوص این پروژه ها کار شد.

جمعیت دانش‌آموزی خوزستان یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است که در هفت هزار مدرسه مشغول به تحصیل هستند.

برچسب‌ها مدارس دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس دانش آموزان مدارس دانش آموزان اجتماعی دانش آموزان طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۲۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به افزایش ۵۰ درصدی فضاهای روباز و سالنی گفت: ۲۰ زمین چمن افتتاح شده و چهار سالن ورزشی در آستانه بهره‌برداری است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، علی اسماعیلی، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت- در آئین گرامیداشت مقام معلم اظهار کرد: ارتقای مناطق آموزش و پرورش استان زنجان در رتبه‌بندی کشوری از جمله دستاوردهای مهم است، به طوری که یکی از مناطق استان ۲۷۰ پله جابه‌جایی داشت.

وی افزود: در خروجی امتحانات نهایی در سال گذشته رتبه ۱۱ کشوری را کسب کردیم که سال‌های قبل در جایگاه ۲۰ تا ۲۱ قرار داشت که این امر نشان از ارتقای سطح آموزش در استان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه توسعه و گسترش رشته‌های فنی و مهارتی از برنامه پیش‌بینی شده وزارت متبوع بیشتر است، افزود: در سال گذشته شاهد رشد ساخت‌وساز مدارس بودیم و بر این اساس اداره نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ۲۱۷ کلاس را تحویل آموزش و پرورش داد.

وی ارتقای برنامه‌های فرهنگی و تربیتی را از دیگر اقدامات آموزش و پرورش برشمرد و گفت: در شرایط تربیتی به وجود آمده، اردوگاه‌ها و توسعه فضاهای تربیتی مورد توجه قرار گرفته است و باعث شده فضای حاکم در مدارس متفاوت شود.

اسماعیلی با بیان اینکه کسب رتبه‌های علمی، فرهنگی، قرآنی و المپیاد جهش مناسبی داشته است، اضافه کرد: یک دانش‌آموز در شهرستان خدابنده از مدارس عادی راهی مسابقات المپیاد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در مورد توسعه فضاهای ورزشی عنوان کرد: ۵۰ درصد فضاهای روباز و سالنی افزایش پیدا کرده و ۲۰ زمین چمن افتتاح شده و چهار سالن ورزشی در آستانه بهره‌برداری است.

وی با تأکید بر اینکه توجه به سلامت دانش‌آموزان در همه ابعاد مورد توجه آموزش و پرورش است، یادآور شد: توزیع شیر بعد از ۱۰ سال وقفه پیگیری شد و زنجان جزو نخستین استان‌هایی بود که با تأمین اعتبار قرارداد لازم را منعقد کرد.

اسماعیلی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بیان کرد: این سند منشأ بروز و ظهور تحول علمی و فرهنگی در مدارس است و برای اجرایی‌سازی آن همگام با سیاست‌های وزارت متبوع تلاش خود را به‌کار می‌گیریم.

کد خبر 751131

دیگر خبرها

  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • یاوری: دانش‌آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • یاوری: دانش آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران