Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-03@14:48:33 GMT

فعالیت سازمان یافته «آدم کش های کرونایی»!

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۲۲۷۴۶

ردیابی پرونده «آدم کش های کرونایی» که با صدور دستورات ویژه قضایی آغاز شد، به شبکه گسترده و سازمان یافته مخوفی رسید که برای سودجویی و درآمدهای میلیاردی در شرایط کرونایی کشور به «تجارت مرگ» پرداخته و صدها نفر را نقص عضو کرده یا به قتل رسانده اند.

به گزارش خراسان، «آدم کش های کرونایی» از اسفند سال گذشته، زمانی فعالیت های وحشتناک خود را به صورت سازمان یافته در کشور شروع کردند که جامعه تحت تاثیر ویروس «کرونا» در وضعیت بسیار ملتهبی به سر می برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیاز شدید شهروندان به مواد ضدعفونی کننده و الکل های اتانول، دلالان و فعالان بازار الکل را به فکر درآمدهای میلیاردی انداخت و آنان فروش الکل های تقلبی و سمی را در دستور کار خود قرار دادند. این «آدم کش های کرونایی» با توسل به ترفندها و شگردهای متقلبانه، الکل های صنعتی (متانول) را با قیمت های نازلی خریدند و سپس با افزودن مواد دیگری که رنگ کهربایی را به سفید تغییر می داد، محلول های سمی و تقلبی را به عنوان الکل اتانول به بهای گزافی در بازار سیاه فروختند و بدین ترتیب تعداد زیادی از مردم این سرزمین را به کام مرگ بردند یا بینایی چشمانشان را گرفتند.

اگرچه اقدامات هولناک «آدم کش های کرونایی» از استان های البرز، اردبیل، فارس و... شروع شد اما از اواسط اسفند در حالی به مشهد رسید که گروه 13 نفره ای از شهروندان بر اثر مسمومیت حاد به مراکز درمانی انتقال یافتند و وخامت حال این افراد به گونه ای بود که پنج تن از آنان هنگام اقدامات اولیه درمانی جان باختند و یک نفر نیز بینایی خود را از دست داد.

آزمایش های پزشکی نشان می داد که این افراد بر اثر استفاده از الکل های سمی و تقلبی جان باخته اند. این مرگ و میرها روند صعودی به خود گرفت به طوری که چند زن نیز در میان قربانیان الکل های سمی به چشم می خوردند. از سوی دیگر تبلیغات گسترده سودجویان کرونایی با عناوینی مانند «استفاده از مشروبات الکلی یا مواد مخدر برای جلوگیری از ابتلا به بیماری کرونا» تعداد زیادی از شهروندان ناآگاه را در حالی به سوی مصرف مشروبات الکلی سوق داد که برخی خرده فروشان مشروبات الکلی دست ساز نیز برای سودجویی بیشتر با شبکه های سازمان یافته فروش الکل های تقلبی همراه شدند و بدین ترتیب جان بسیاری از هموطنان را با الکل های صنعتی گرفتند. گزارش اختصاصی خراسان حاکی است، در پی آغاز مرگ و میرهای ناشی از مسمومیت با الکل های تقلبی در مشهد، قاضی ویژه قتل عمد نیز ضمن هشدار به شهروندان، موضوع را به مقامات قضایی استان خراسان رضوی گزارش داد.

این گونه بود که روزنامه خراسان در اواخر اسفند سال گذشته گزارشی را با عنوان «آدم کش های کرونایی» درج کرد و در گفت وگو با دکتر آریا حجازی (مدیرکل پزشکی قانونی خراسان رضوی) و همچنین قاضی علی اکبر احمدی نژاد (قاضی ویژه قتل عمد) به بررسی فعالیت های زیرزمینی سودجویان در شرایط کرونایی کشور پرداخت. اما با توجه به حساسیت ماجرا و روند صعودی مرگ ومیرهای ناشی از مسمومیت با الکل های تقلبی که به یکی دیگر از شهرهای خراسان رضوی نیز کشید، قاضی غلامعلی صادقی (رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی) وارد عمل شد و دستورات قاطعی را برای ریشه یابی و رسیدگی سریع به پرونده عاملان توزیع الکل های تقلبی صنعتی صادر کرد.

به دنبال دستور مقام ارشد قضایی استان پرونده آدم کش های کرونایی، وارد مرحله جدیدی شد به گونه ای که قاضی «محمدحسین درودی» (دادستان مرکز خراسان رضوی) با نظارت مستقیم بر روند تحقیقات، رسیدگی دقیق به این پرونده حساس را خواستار شد. بنابراین اهمیت ماجرای «آدم کش های کرونایی» همه عوامل دخیل در این موضوع را به تکاپو واداشت چرا که خراسان رضوی همواره در رسیدگی ویژه به پرونده های خاص سرآمد است.

به همین دلیل این پرونده با نظر قاضی سیدجواد حسینی (معاون دادستان مرکز خراسان رضوی) به شعبه 204 دادسرای عمومی و انقلاب سپرده شد و توسط «دکتر حسن زرقانی» زیر ذره بین قضاوت قرار گرفت. قاضی پرونده که تجربه رسیدگی به پرونده های مشابه را در کارنامه قضایی خود دارد، بلافاصله دستور پیگیری ماجرا توسط کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی را صادر کرد و از آنان خواست که همه امکانات تخصصی و فناوری های نوین را برای شناسایی عوامل تهیه و توزیع الکل های تقلبی به کار گیرند.

به گزارش خراسان، این گونه بود که گروه تخصصی از کارآگاهان اداره جنایی با هدایت سرهنگ شفیع زاده (رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی) تحقیقات گسترده ای را در این باره آغاز کردند. آنان در اولین مرحله از اقدامات فنی و پلیسی به سراغ نجات یافتگان از چنگ آدم کش های کرونایی رفتند و به بازجویی از آنان پرداختند.

بررسی های مقدماتی زیر نظر مستقیم قاضی دکتر زرقانی نشان داد که این افراد فریب تبلیغات مصرف الکل برای پیشگیری از ابتلا به کرونا را خورده و به این منظور سراغ الکل فروشانی در حاشیه شهر رفته اند. با مشخص شدن این ماجرا، دستور ریشه یابی دقیق برای شناسایی سرکردگان توزیع الکل های تقلبی، در حالی صادر شد که برخی سرنخ ها از زنجیره ای و سازمان یافته بودن این ماجرا در کشور حکایت داشت.

در این هنگام تجربه قضایی قاضی سیدجواد حسینی نیز در حالی به کمک روند تحقیقاتی پرونده آمد که او در سال های اخیر، رسیدگی به پرونده های ویژه جنایی را هم عهده دار بود. گزارش خراسان حاکی است، گروه های اطلاعاتی و عملیاتی کارآگاهان در چند شاخه به فعالیت های پلیسی خود ادامه دادند تا این که چند نفر از خرده فروشان الکل های تقلبی در مناطق حاشیه ای مشهد دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شدند.

این افراد ادعا کردند، الکل های صنعتی را به جای الکل اتانول به آن ها فروخته اند و آن ها الکل ها را در ظروف 20 لیتری از فروشندگان لوازم و تجهیزات پزشکی در منطقه کوی طلاب مشهد خریده اند. وقتی چند تن از فروشندگان الکل های صنعتی در اطراف بیمارستان شهید هاشمی نژاد و در چند عملیات جداگانه به دام افتادند، مشخص شد که آن ها الکل های تقلبی را از یک کارخانه دار تهیه کرده اند.

این فرد که «ن» نام دارد، قرار بود الکل های صنعتی را در کارخانه شهرک صنعتی به ژل و مواد ضدعفونی کننده تبدیل کند اما به خاطر قیمت بالای الکل اتانول در بازار، تطمیع شده و بشکه های الکل را روانه بازار سیاه کرده است. این فرد نیز در بازجویی ها یکی دیگر از اعضای اصلی این شبکه سازمان یافته را لو داد که از دلالان حرفه ای بازار تجهیزات پزشکی است.

بنابر گزارش خراسان، در حالی که دامنه تحقیقات کارآگاهان هر روز با دستورات ویژه قضایی گسترده تر می شد، یکی از سرکردگان اصلی این شبکه هم به دام افتاد و مدعی شد، 13 بشکه بزرگ 200 لیتری الکل صنعتی را از تهران وارد مشهد کرده است که دو بشکه از این تعداد از تربت حیدریه سردرآورده و بیش از 15 نفر را در آن شهر به کام مرگ برده بود.

آمار قربانیان «آدم کش های کرونایی» در حالی از مرز 66 نفر در مشهد نیز گذشت که آمار مسمومان الکل های سمی و تقلبی نیز به طرز وحشتناکی افزایش می یافت اما در نهایت با اقدامات قاطع دستگاه قضایی و تلاش شبانه روزی کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی 14 عضو اصلی این شبکه سازمان یافته در مشهد به دام افتادند و سرنخ ها برای ریشه یابی این پرونده به استان تهران کشید و بدین ترتیب با هشدارهای پلیسی، قضایی و پزشکی، مرگ و میرها در مراکز درمانی متوقف شد. با وجود این، هنوز برخی از اعضای شبکه آدم کش های کرونایی در حال فعالیت در دیگر نقاط کشور هستند و شهروندان باید هنگام استفاده از الکل های صنعتی یا الکل اتانول هوشیار باشند تا جان خود را به خاطر سودجویی دیگران به خطر نیندازند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: جلیل سبحانی اکبر طبری علی دیواندری بیژن قاسم زاده فعالیت سازمان یافته ویروس کرونا جلیل سبحانی اکبر طبری علی دیواندری بیژن قاسم زاده آدم کش های کرونایی الکل های صنعتی الکل های تقلبی سازمان یافته گزارش خراسان خراسان رضوی الکل اتانول پلیس آگاهی الکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۲۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه قاچاقچی ۱۷۰ رأس گوسفند مولد در تربت حیدریه

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی گفت: پرونده قاچاق ۱۷۰ راس گوسفند مولد به ارزش چهار میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال در شعبه بدوی رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان تربت حیدریه تشکیل و رسیدگی شد.

سیدمرتضی مدنی افزود: شعبه پس از بررسی پرونده و با توجه به ارائه نکردن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز دانست و علاوه بر ضبط دام‌های کشف شده، متهم را به پرداخت ۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال جزای نقدی معادل دو برابر ارزش تخلف، محکوم کرد.

وی ادامه داد: ماموران انتظامی مستقر در ایست بازرسی هنگام بازرسی از یک دستگاه خودروی خاور، محموله دام قاچاق را کشف و گزارش آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی تربت حیدریه ارسال کرده بودند.

دیگر خبرها

  • ادعای جدید: الکل یا ماده سمی علت مرگ مارادوناست!
  • برگزاری همایش کنشگران مقابله با سقط عمد جنین در مشهد
  • فعالیت سامانه بارشی در خراسان رضوی
  • جریمه نقدی برای متهم پرونده قاچاق دارو در تربت حیدریه
  • بنوش و بمیر!
  • جریمه قاچاقچی ۱۷۰ رأس گوسفند مولد در تربت حیدریه
  • تشکیل پرونده قضایی برای ضاربان آمر به معروف در کاشمر
  • در سال‌های اخیر فعالیت‌های پژوهشی با هدف کمک به امنیت غذایی کشور بوده است
  • پرونده قضایی برای ضاربان یک آمر به معروف در کاشمر تشکیل شد
  • علائمی که نشان می‌دهد که مشروب تقلبی مصرف کرده‌اید