Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@12:10:31 GMT

روش نگهداری از گیاه سنجاقی در خانه

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۲۲۸۰۶

روش نگهداری از گیاه سنجاقی در خانه

به گزارش خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گیاه گندمی یا سنجاقی از خانواده مارچوبه سانان است، نگهداری این گیاه برای افرادی که در نگهداری گل و گیاه مبتدی هستند بسیار ساده است. این گیاه همیشه سبز دارای برگ‌های خطی و باریک است که حدود ۲۵ سانتیمتر طول دارد. این گیاه در فصل تابستان گل و گیاهچه جدیدی می‌دهد که می‌توانید آن را از گیاه جدا کنید و داخل آب بگذارید تا ریشه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گیاه گندمی را باید در نزدیک پنجره قرار دهید، زیرا اگر دور از نور خورشید قرار گیرد، برگ‌هایش طویل می‌شوند که چندان زیبا نیست. گل گندمی با گل گندم کاملا متفاوت است. سر شاخه‌های آویز گیاه به علت آویزان بودن نمای جالب و قشنگی ایجاد کرده و زیبایی گل گندمی را دو چندان می‌کند.

نگهداری از گیاه سنجاقی

گیاه سنجاقی به نور کم تا متوسط، گرمای معمولی و خاک مناسب احتیاج دارد، این گیاه را در آفتاب مستقیم قرار ندهید، زیرا ممکن است برگ‌های آن بسوزد.

این گیاه بیش از اندازه در برابر سرما مقاوم است و تا چیزی حدود دمای صفر درجه را هم تحمل می‌کند، برای آبیاری گیاه بهتر است زمانی که گیاه نیاز به آبیاری دارد، آن را آبیاری کنید.

برای تکثیر این گل می‌توانید بوته را در بهار تقسیم کنید، از گیاهچه‌های کوچکی که بر انتهای شاخه‌های مسن تولید می‌شوند استفاده کنید و با ریشه دار کردن آن‌ها عمل تکثیر را انجام دهید، یا هر دو سال یکبار گیاه را از خاک بیرون بیاورید و آن را به چند قسمت به طوری که هر دسته حاوی ریشه باشد تقسیم کنید و هر قسمت را در یک گلدان مناسب که نه بیش از اندازه کوچک و نه بیش از اندازه بزرگ است، بکارید.

بیماری‌های گیاه گندمی و درمان آن‌ها:

اگر وسط گیاه از قاعده برگ‌ها پوسیده می‌شود، مربوط به آبیاری بیش از اندازه آن است و لازم است تا قبل از تلف شدن گیاه آبیاری را قطع کنید. اگر برگ‌ها نرم و شفاف شده‌اند، به خاطر سردی هوای محیط است و لازم است که گیاه را به مکان گرم تری انتقال دهید.

اگر نوک برگ‌ها قهوه‌ای شده، علت یا تشنگی گیاه است که نیاز به آبیاری دارد و یا به خاطر نور مستقیم آفتاب است که باید مکان گلدان را تغییر دهید.

اگر برگ‌ها ضعیف و لاغر شده‌اند و رنگ خود را از دست داده و خشک می‌شوند، به خاطر درجه حرارت بیش از اندازه است. نیاز است که گلدان را به مدت یک ربع ساعت درون یک تشت پر از آب بگذارید و بعد گلدان را به محیط خنک تری منتقل کنید.

اگر روی برگ‌ها لکه‌های قهوه‌ای ظاهر شده است، به دلیل استفاده از مواد براق کننده است. باید به وسیله یک پارچه نم دار براق کننده‌ را از روی برگ‌ها پاک کنید تا لکه‌ها از بین بروند.

اگر حشرات سبز رنگی در حال خوردن حاشیه برگ‌ها هستند، هر دو هفته یکبار با سم حشره کش، گیاه را سم پاشی کنید.

بیشتر بخوانید

گیاه بگونیا، مناسب‌ترین گیاه برای آپارتمان

آشنایی با گیاه سمی سیکلامن، گیاه بومی ایران

راز نگهداری از گیاه بامبو در منزل چیست؟

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست گیاهان دارویی بیش از اندازه برگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۲۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد

داریوش حسن نژاد در بازدید از سد حوضیان گفت: پروژه شبکه انتقال آب حوضیان با هدف توسعه و تامین آب ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی دیم منطقه با سیستم آبیاری بارانی در دست اجراست.

وی اظهار داشت: طول اصلی خط انتقال این پروژه ۱۱ کیلومتر است و برای آن در مصارف کشاورزی ۱۳.۷ میلیون متر مکعب و جهت مصارف صنعت، ۲میلیون متر مکعب آب تخصیص در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان با اشاره به اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریالی برای تکمیل پروژه گفت: یکی از مهمترین وظایف شرکت آب منطقه‌ای لرستان، مطالعه، طراحی و اجرای پروژه‌های مختلف تامین آب شامل سدها، شبکه‌های آبیاری و زهکشی و انتقال آب، ساخت ایستگاه‌های پمپاژ و کانال‌های آبرسانی مطابق سیاست‌ها و برنامه‌ها و دستورالعمل‌های مصوب وزارت نیرو است.

سد حوضیان که در یک کیلومتری شهرستان الیگودرز و بر روی رودخانه‌ای به همین نام قرار دارد با طول تاج ۵۳۳ متر، عرض تاج ۱۰ متر و ارتفاع ۷۳ متر از نوع خاکی سنگ ریزه‌ای با هسته رسی است و بهره‌برداری رسمی از آن اردیبهشت ۱۳۹۵ آغاز شد که تکمیل شبکه آن از مصوبات سفر آذرماه ۱۴۰۰ آیت الله رییسی به لرستان است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • عکس/ نمایشگاه گل و گیاه اصفهان
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • آیا از لوله سیاه آهنی برای مصارف کشاورزی می‌توان استفاده کرد؟
  • ۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد
  • اسراف در مصرف آب به لطف آبیاری گل‌ها در محدوده پل آذر اصفهان + فیلم و تصاویر
  • آیا می توان گیاهان را به صورت خودکار آبیاری کرد؟
  • قطعی ۱۷ ساعته آب منازل شهرک سازمانی والفجر در پرندک
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • اصلاح شیوه آبیاری نخیلات آب‌پخش نیازمند اجماع استانی است
  • دانشکده طراحی سوئیس: مبلمان را در بسته بندی به اندازه پیتزا بخرید، در خانه به اندازه واقعی می رسند! (+عکس)