Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-29@10:42:20 GMT

آب به غیزانیه رسید، اما همه جا به نوبت

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۲۳۱۸۳

به گزارش فارس، پس از اعتراض اهالی بخش غیزانیه به وضعیت آب در روستاها استاندار خوزستان و مسئولان آبفا استان وعده کردند ظرف دو هفته فاز اول طرح آبرسانی به غیزانیه را به پایان رسانده و آب را وارد خانه‌های مردم کنند.

حجم انتقال آب به غیزانیه 2.5 برابر شد

بر همین اساس، صادق حقیقی پور مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب خوزستان از اتمام گام نخست پروژه انتقال خط آبرسانی به روستاهای غیزانیه در عصر دیروز و یک هفته زودتر از موعد تعیین شده خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حجم انتقال آب به غیزانیه، 2.5 برابر شده است، افزود: تا پیش از اتمام فاز نخست، به دلیل فرسوده بودن خط انتقال از ۹ هزار مترمکعب آب تولیدی در تصفیه‌خانه، کمتر از سه هزار مترمکعب آب به ایستگاه پمپاژ صفیره می‌رسید.

آب به صورت نوبت بندی است

 عبدالرحیم سنجری رئیس شورای بخش مرکزی غیزانیه در این رابطه  در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز، اظهار کرد: از سه روز گذشته آب  از طریق لوله‌کشی وارد خانه‌ها شده است اما آب به صورت نوبت بندی به روستاها داده می‌شود، و هر روز به صورت یک تا دو ساعت نوبت یکی از روستاها می‌شود.

وی افزود:  آبی که پمپاژ می‌شود فقط آب روستاهای بزرگی مانند غیزانیه، نزه و عوده و... را تامین می‌کند و به کل روستاهای بخش نمی‌رسد.

رئیس شورای بخش مرکزی غیزانیه با بیان اینکه  حدود 30 روستا از تاسیسات نزه باید آبرسانی شوند، گفت: در فاز اول قرار بود 30 روستا آبرسانی شوند در حالی که اکنون آب فقط  به 6 تا 7 روستا از دهستان مشرحات سمت کریت کمپ شامل روستاهای رحمانیه، ملگیط، و... رسیده است.

سنجری بیان کرد:  در حال حاضرگروه جهادی سردار سلیمانی در روستای زرگان معمر مشغول آبرسانی به مردم با تانکر هستند،  امروز بیل مکانیکی  و کمرشکن را در اخیتار این گروه گذاشتیم که حفاری حوض بزرگ آب تانکر را برای استفاده احشام در آن خالی کنند.

وی  با اشار  لزوم ترمیم شکستگی لوله‌های آب مسیر آب روستاهایی که آب آن‌ها  از رامشیر و رامهرمز تامین می‌شود، عنوان کرد: استاندار نیز وعده کرده بود آب مورد نیاز روستاهای زرگان معمر، سودان و... از رامشیر و رامهرمز و آب روستاهای کمچوله، عرب راشد، شهید شجیرات، شاخه کوپال، یعار، و... حدود 40 روستا از رامهرمز نیز آبگیری شوند.

روستاهای پایین آب دست آب کمتری دریافت می‌کنند

در ادامه سعید سنجری  یکی از اهالی بخش غیزانیه با بیان اینکه آب وصل شده است اما تضمینی برای استمرار این آب وجود دارد یا خیر، گفت: چهار روز گذشته آب داشتیم پس از چهار روز امروز  نوبت روستای ما شد که آب بگیریم، هر چند روز یکبار نوبت یکی از روستاهای بزرگ مثل غیزانیه، نزه، عوده، و... می‌شود.

وی گفت: روستاهای پایین به نسبت روستاهای بزرگ کمتر آب دریافت می‌کنند، همچنان آب در مخزن ذخیر می‌کنیم و این طور نیست که روزانه آب داشته باشیم.

این روستایی بیان کرد: پس از اعتراض اهالی غیزانیه به وضعیت آب گروه‌های جهادی روزانه با تانکر آبرسانی به روستاها را انجام می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری فارس، مردم بخش غیزانیه سوم خرداد ماه امسال  در اعتراض به مشکل آب آشامیدنی این بخش و نیز اجرا نشدن طرح آبرسانی به این منطقه پرجمعیت تجمع کردند.

بخش غیزانیه در شرق اهواز و پیش از این 96 روستا داشت که بعضی از آنها به دلیل مشکلات آب خالی از سکنه شده و اکنون تعداد آنها به حدود 80 روستا با حدود 30 هزار نفر جمعیت رسیده است.

منبع: الف

کلیدواژه: بخش غیزانیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۳۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد

محمد کریمی گفت: در راستای تحقق شعار دولت سیزدهم که مصمم است با تمام توان برای رفع محرومیت و آبادانی ۱۰ هزار روستا در کشور را در قالب جهاد آبرسانی تامین آب نماید این مهم به سرانجام رسید.

کریمی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای آبرسانی به این روستا گفت: بهسازی و محوطه سازی یک دهنه چشمه، نصب اتاقک برق، حفر و تجهیز چاهک پمپاژ همچنین نصب و راه اندازی سیستم گندزدایی آب شرب از جمله کار‌هایی است که در محل آبگیر انجام شده است

وی از اقدامات دیگر در جهت بهره‌مندی مردم کهن دژ از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی و پایدار را اجرای چهار کیلومتر شبکه آبرسانی در روستا، اجرای هزار و ۲۵۰ متر خط انتقال آب از چشمه به مخزن، نصب و مدفون سازی یک عدد مخزن ذخیره آب به حجم ۵۰ مترمکعب از جنس پلی اتیلن، خرید انشعاب و اجرای شبکه برق سه فاز، نصب ۳۵ فقره انشعاب با تجهیزات کامل نظیر کنتور آب و... عنوان کرد.

مدیرعامل شرکت آبفا استان گفت: این پروژه آبرسانی با مشارکت قرارگاه محرومیت زدایی ارتش جمهوری اسلامی و با هدف تامین آب شرب اهالی این روستا اجرا شده است.

بیشتر بخوانید

تامین آب شرب ۵۴ روستا و شهر با طرح آبرسانی آتشگاه

کریمی اعتبار هزینه شده برای این طرح آبرسانی روستایی را ۵۰ میلیارد ریال معادل ۵ میلیارد تومان اعلام کرد.

 روستای کهن دژ از توابع بخش ناغان شهرستان کیار در حدود یکصد کیلومتری شهرکرد مرکز چهارمحال و بختیاری قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • مطالبات مردم روستاهای آبپخش پیگیری می‌شود
  • اجرای ۴۲۵ میلیارد تومان طرح آبرسانی در روستاهای لرستان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • ایجاد ۵۰۰۰ مترمکعب ظرفیت مخازن آب در روستاهای کردستان
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد
  • عمران وآبادانی روستاهای استان در قالب طرح هادی
  • هزینه خسارت سیل به روستاهای سیستان و بلوچستان اعلام شد