Web Analytics Made Easy - Statcounter

وعده مسئولان در رساندن آب به روستاهای بخش غیزانیه در حالی محقق شد که آب به صورت نوبت‌بندی به روستاها می‌رسد و گروه‌های جهادی همچنان مشغول آبرسانی به روستاها با تانکر هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛پس از اعتراض اهالی بخش غیزانیه به وضعیت آب در روستاها استاندار خوزستان و مسئولان آبفا استان وعده کردند ظرف دو هفته فاز اول طرح آبرسانی به غیزانیه را به پایان رسانده و آب را وارد خانه‌های مردم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حجم انتقال آب به غیزانیه 2.5 برابر شد

بر همین اساس، صادق حقیقی پور مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب خوزستان از اتمام گام نخست پروژه انتقال خط آبرسانی به روستاهای غیزانیه در عصر دیروز و یک هفته زودتر از موعد تعیین شده خبر داد.

وی با بیان اینکه حجم انتقال آب به غیزانیه، 2.5 برابر شده است، افزود: تا پیش از اتمام فاز نخست، به دلیل فرسوده بودن خط انتقال از ۹ هزار مترمکعب آب تولیدی در تصفیه‌خانه، کمتر از سه هزار مترمکعب آب به ایستگاه پمپاژ صفیره می‌رسید.

آب به صورت نوبت بندی است

 عبدالرحیم سنجری رئیس شورای بخش مرکزی غیزانیه در این رابطه  در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز، اظهار کرد: از سه روز گذشته آب  از طریق لوله‌کشی وارد خانه‌ها شده است اما آب به صورت نوبت بندی به روستاها داده می‌شود، و هر روز به صورت یک تا دو ساعت نوبت یکی از روستاها می‌شود.

وی افزود:  آبی که پمپاژ می‌شود فقط آب روستاهای بزرگی مانند غیزانیه، نزه و عوده و... را تامین می‌کند و به کل روستاهای بخش نمی‌رسد.

 

رئیس شورای بخش مرکزی غیزانیه با بیان اینکه  حدود 30 روستا از تاسیسات نزه باید آبرسانی شوند، گفت: در فاز اول قرار بود 30 روستا آبرسانی شوند در حالی که اکنون آب فقط  به 6 تا 7 روستا از دهستان مشرحات سمت کریت کمپ شامل روستاهای رحمانیه، ملگیط، و... رسیده است.

سنجری بیان کرد: در حال حاضر گروه جهادی سردار سلیمانی در روستای زرگان معمر مشغول آبرسانی به مردم با تانکر هستند، امروز بیل مکانیکی  و کمرشکن را در اختیار این گروه گذاشتیم که حفاری حوض بزرگ آب تانکر را برای استفاده احشام در آن خالی کنند.

وی با اشاره به لزوم ترمیم شکستگی لوله‌های آب در مسیر روستاهایی که آب آن‌ها  از رامشیر و رامهرمز تامین می‌شود، عنوان کرد: استاندار نیز وعده کرده بود آب مورد نیاز روستاهای زرگان معمر، سودان و... از رامشیر و رامهرمز و آب روستاهای کمچوله، عرب راشد، شهید شجیرات، شاخه کوپال، یعار، و... حدود 40 روستا از رامهرمز نیز آبگیری شوند.

روستاهای پایین آب دست آب کمتری دریافت می‌کنند

در ادامه سعید سنجری  یکی از اهالی بخش غیزانیه با بیان اینکه آب وصل شده است اما تضمینی برای استمرار این آب وجود دارد یا خیر، گفت: چهار روز گذشته آب داشتیم پس از چهار روز امروز  نوبت روستای ما شد که آب بگیریم، هر چند روز یکبار نوبت یکی از روستاهای بزرگ مثل غیزانیه، نزه، عوده، و... می‌شود.

 

وی گفت: روستاهای پایین به نسبت روستاهای بزرگ کمتر آب دریافت می‌کنند، همچنان آب در مخزن ذخیره می‌کنیم و این طور نیست که روزانه آب داشته باشیم.

این روستایی بیان کرد: پس از اعتراض اهالی غیزانیه به وضعیت آب گروه‌های جهادی روزانه با تانکر آبرسانی به روستاها را انجام می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری فارس، مردم بخش غیزانیه سوم خرداد ماه امسال  در اعتراض به مشکل آب آشامیدنی این بخش و نیز اجرا نشدن طرح آبرسانی به این منطقه پرجمعیت تجمع کردند.

بخش غیزانیه در شرق اهواز و پیش از این 96 روستا داشت که بعضی از آنها به دلیل مشکلات آب خالی از سکنه شده و اکنون تعداد آنها به حدود 80 روستا با حدود 30 هزار نفر جمعیت رسیده است.

منبع: دانا

کلیدواژه: آبرسانی به روستاها بخش غیزانیه نوبت بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۳۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران

مدیر نگهداری و بهره‌برداری از تأسیسات آبی و برق‌آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: با توجه به ضرورت حفظ منابع آبی برای دوره‌های بعدی، برنامه‌ریزی تأمین آب کشتزارهای مازندران براساس نوبت‌بندی خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، جواد دادویه، امروز_یکشنبه نهم اردیبهشت_ با اشاره به آغاز فعالیت کشاورزان در کشتزارهای استان از میانه‌های فروردین و نیاز به آب برای عملیات کاشت اظهار کرد: خوشبختانه با توجه به آورد مناسب رودخانه‌ها و بارندگی‌های خوبی که از ابتدای سال آبی جاری تا کنون در بالادست سد داشتیم، وضعیت ذخیره آب در سد آیت‌الله صالحی مازندرانی مطلوب است.

وی افزود: حجم آب ذخیره شده در مخزن به بیش از ۱۳۹ میلیون متر مکعب معادل ۹۸ درصد پرشدگی رسید.

مدیر نگهداری و بهره‌برداری از تأسیسات آبی و برق‌آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران با تاکید بر اینکه با توجه به کاهش دبی آب میان‌حوضه‌ای رودخانه بابلرود و آغاز زودهنگام فصل کشاورزی، رهاسازی آب از این سد برای کشتزارهای شبکه البرز از تاریخ بیست‌وهفتم فروردین آغاز شد، گفت: از ابتدای رهاسازی آب کشاورزی از سد البرز تاکنون بیش از پنج میلیون متر مکعب آب برای آبیاری کشتزارهای شبکه البرز اختصاص پیدا کرده است.

دادویه با بیان اینکه با توجه به برنامه‌ریزی صورت گرفته و وضعیت مناسب ذخیره مخزن این سد، متناسب با نیاز کشتزارهای پایین‌دست میزان آب مورد نیاز در ماه‌های آتی تأمین می‌شود، عنوان کرد: البته با توجه به ضرورت حفظ منابع آبی برای دوره‌های بعدی، برنامه‌ریزی تأمین آب براساس نوبت‌بندی خواهد بود.

وی ادامه داد: برای تأمین آب آشامیدنی شهرهای گروه الف از سد البرز هم ماهانه ۲.۵ میلیون مترمکعب آب به تصفیه‌خانه بابل انتقال داده می‌شود.

کد خبر 748797

دیگر خبرها

  • ۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند
  • اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران
  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • نقش شوراها در آبادانی و‌پیشرفت روستاها
  • اجرای ۴۲۵ میلیارد تومان طرح آبرسانی در روستاهای لرستان
  • نماینده مجلس: طرح هادی از تخلف ساخت وساز در روستاهای البرز می کاهد
  • افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • ایجاد ۵۰۰۰ مترمکعب ظرفیت مخازن آب در روستاهای کردستان
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد