Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش‌وپرورش در پیامی به مناسبت سالگرد درگذشت محمدرضا حافظی، وجود خیرین و نیکوکاران در آموزش‌وپرورش را ذخیره‌ای پربار، ارزشمند و با برکات زیادی برای نظام تعلیم و تربیت دانست.

به گزارش ایسنا، ۲۱ خردادماه سالگرد درگذشت مردی از تبار نیکان است که با قدم‌های خیرش در مدت بیش از بیست سال اواخر عمرش، کودکان بسیاری را در این سرزمین بر سر کلاس‌های درس و مدارس نشاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا حافظی، متولد ۱۳۱۰، شهرستان بروجرد بود و دکتری مدیریتش را از یکی از دانشگاه‌های کالیفرنیا گرفته بود. پدرش محروم «مصطفی بروجردی» بنیان‌گذار صنعت برق کشور بود. او بیش از ۲۳ سال رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز بود و حادثه‌ای ناگوار سبب تحول وی درزمینه مدرسه‌سازی شد.

پسرش«امیر حسن حافظی» در سن ۲۴ سالگی و عروسش «مریم مهدوی» حدود ۱۹ سال پیش هنگامی‌که قرار بود به ‌زودی مراسم عروسی آن‌ها برگزار شود براثر تصادف جان خود را از دست دادند.

محمدرضا حافظی که در آن زمان‌ها به تازگی به مجمع خیرین مدرسه‌ساز پیوسته بود و در مراسم تشییع پسرش متوجه حضور تعداد زیادی از مردم شد و تعجب کرده بود، متوجه شد این مردم به خاطر او نیامده‌اند بلکه به خاطر کارهای نیکی که پسرش بدون خبر پدر انجام داده آمده‌اند. فعالیت‌های نیک پسر او را در مسیر جدیدی قرارداد. او تصمیم گرفت خانه‌ای که برای پسرش در خیابان آفریقای پایتخت خریده بود بفروشد و هزینه آن را صرف مدرسه ‌سازی کند.

یک مدرسه بانام «امیرحسن حافظی» ساخت. ۱۲۰۰ دانش‌آموز در این مدرسه مشغول تحصیل شدند و او امیر را در تک‌تک این دانش آموزان یافت. حافظی درجاهای محروم کشور بیش از ۱۴ مدرسه ساخته است اما هزاران مدرسه باهمت و تلاش‌های او توسط خیرین ساخته ‌شده‌اند تا جایی که یک‌ سوم مدارس کشور توسط خیرین ساخته شدند.

از سوابق محمدرضا حافظی می‌توان به مؤسس جامعه خیرین مدرسه ‌ساز و مشارکت در ساخت بیش از ۵۰ درصد مدارس کشور، ساخت و نوسازی ۱۴ مدرسه در کشور با هزینه شخصی، ساخت و نوسازی مدارس ایرانیان خارج از کشور و خبرسازی و تشویق به مشارکت در امر خیر و مدرسه ‌سازی را اشاره کرد.

درگذشت محمدرضا حافظی بسیاری از دوستداران و علاقه‌مندان به کارهایش را متأثر و ناراحت کرد و به همین علت برای درگذشت وی پیام تسلیت فرستادند که شامل: مقام معظم رهبری؛ رئیس مجلس شورای اسلامی، علی لاریجانی، معاون اول رئیس‌جمهور، اسحاق جهانگیری؛ وزیر وقت آموزش‌وپرورش؛ وزیرامور خارجه، محمدجواد ظریف؛ رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و سایر شخصیت‌های سیاسی، اجتماعی و علمی کشور است.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش،در سالگرد درگذشت آن مرحوم، محسن حاجی میرزایی به مناسبت فرارسیدن این روز و از دست دادن آن عزیز خیر، پیامی تسلیتی به شرح زیر صادر کرده است:

«مؤمنان واقعی و انسان‌های صاحب‌خرد و اندیشه در هر عصر و نسلی، تلاش نموده‌اند خود را به ویژگی نیکوکاری، آراسته سازند و در کار وزندگی پرهیاهوی امروز، در طلب محبت و رضایت پروردگار گام بردارند.

گنجینه‌ی وجود خیرین و نیکوکاران عزیز در آموزش‌وپرورش، ذخیره‌ای پربار و ارزشمندی است که حقیقت برکات زیادی برای نظام تعلیم و تربیت و میهن عزیزمان داشته است.

زنده‌یاد دکتر محمدرضا حافظی از مفاخر برجسته و کم ‌نظیر است. انسان وارسته و بزرگی که با اهتمام به امور خیر، باقیات ‌الصالحات ارزشمندی از خود به‌جای گذاشته و خط ‌شکن و طلایه دار حسنه‌ی بزرگ مدرسه ‌سازی شده‌اند. مرحوم حافظی دغدغه فرزندان ایران‌زمین و آبادی و اعتلای وطن را داشتند و با اخلاص و سخاوت بی‌حد خود منشأ ثمرات و اثرات زیادی شده‌اند.

اکنون در آستانه نخستین سالروز درگذشت این چهره ماندگار فرهنگ و نیکوکاری ایران‌ زمین و بنیان‌گذار جامعه خیرین مدرسه ‌ساز کشور، با گرامیداشت یاد و نام دکتر محمدرضا حافظی، پدر مدرسه‌سازی ایران قدرشناس و پاسدار اقدامات ارزشمند ایشان هستیم و امیدوارم با یاری خداوند منان و کوشش در جهت تحقق خواسته‌ها و اهداف آن مرحوم، بهترین نوع تکریم و بزرگداشت ایشان را به منصه‌ی ظهور برسانیم.

یادشان گرامی و راهشان پر رهرو باد».

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خيرين مدرسه ساز محمدرضا حافظی محمدرضا حافظی سالگرد درگذشت آموزش وپرورش خیرین مدرسه مدرسه ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۴۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد

به گزارش خبرنگار مهر، مجید فدوی شامگاه سه شنبه در نشست خبری هفته معلم با بیان اینکه خیرین شهرستان گناباد ۲۳۰ میلیارد ریال برای احداث و بهسازی مدارس این شهرستان کمک کردند، اظهار کرد: معادل این مبلغ هم از اعتبارات اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی برای احداث و بهسازی ۱۳ مدرسه و فضای آموزشی شهرستان گناباد اختصاص یافت.

رییس آموزش و پرورش گناباد با بیان اینکه با پیگیری‌های انجام شده برای ساخت مدارسی در شهرهای گناباد، بیدخت، روشناوند و … پای کار آمده‌اند اظهار کرد: احیا و راه‌اندازی خانه معلم شهر کاخک و مرکز توانبخشی و روان شناختی آموزش و پرورش بیدخت از جمله اقدامات عمرانی انجام شده در سال ۱۴۰۲ بود.

وی احداث شش چمن مصنوعی و ساخت و تکمیل استخر شهر کاخک را از دیگر اقدامات انجام شده در این مدت بیان و تصریح کرد: احداث و بهسازی دبستان و دبیرستان شهید رفیعی بیدخت، مدرسه بهفر ریابی و تجهیز و توسعه کارگاه هنرستان دخترانه فدک نیز در سال گذشته انجام شد.

فدوی با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی شهرستان گناباد حدود دو برابر سرانه استانی است خاطرنشان کرد: در حالی که سرانه فضای آموزشی در استان خراسان رضوی ۴.۳ مترمربع است این میزان در شهرستان گناباد هشت مترمربع است.

رییس آموزش و پرورش گناباد افزود: گرچه از نظر سرانه فضای آموزشی در سطح خوبی هستیم ولی حدود ۳۰ درصد از مجموع ۲۰۰ مدرسه شهری و روستایی شهرستان گناباد فرسوده و نیازمند بازسازی است.

وی اظهار امیدواری کرد که این مدارس فرسوده با کمک خیران و اعتبارات دولتی بازسازی و بهسازی شوند.

رییس اداره آموزش و پرورش گناباد با اشاره به موفقیت‌های آموزشی این شهرستان طی دو سال گذشته تصریح کرد: در همین مدت رتبه آموزش و پرورش شهرستان گناباد در رشته علوم انسانی در بخش کشوری از چهاردهم به هفتم و در کنکور تجربی در بخش استانی از ۱۴ به رتبه نخست ارتقا یافت.

وی افزود: کسب رتبه برتر استان خراسان رضوی در امتحانات نهایی و رتبه اول کشور در حوزه گیاهان دارویی از دیگر موفقیت‌های دانش آموزان شهرستان گناباد است.

رییس آموزش و پرورش گناباد از آغاز پروژه تجاری سازی در سه ماه آینده خبر داد و افزود: با توجه به اهمیت حوزه درآمدی ۶۵ ملک از املاک آموزش و پرورش شهرستان را شناسایی کردیم که یا بدون استفاده هستند و یا اجاره بسیار کمی برای آنها دریافت می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون ۵۰ مدرسه خالی از دانش آموز در شهرستان گناباد داریم و این در حالی است که به عنوان نمونه مدرسه روستای کلاته سیدعلی با توجه به افزایش دانش‌آموز مجدداً فعال شده است.

رییس آموزش و پرورش گناباد افزود: در راستای طرح شهید عجمیان ۴۳ آموزشگاه در مناطق شهری و روستایی شهرستان گناباد بهسازی و بازسازی شده‌اند.

وی به نامگذاری امسال با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم از سوی مقام معظم رهبری اشاره و خاطرنشان کرد: هنرستان های آموزش و پرورش بهترین ظرفیت برای تحقق این شعار هستند و در همین راستا تابستان امسال مدرسه کارآفرینی راه‌اندازی می‌شود.

رییس آموزش و پرورش گناباد با بیان اینکه روزانه ۶۵ هزار نفر معلم، دانش‌آموز و والدین آنها با آموزش و پرورش در ارتباط هستند گفت: ۱۹ هزار دانش آموز در ۹۱۱ کلاس درس بیش از ۲۰۰ مدرسه شهرستان گناباد مشغول تحصیل هستند.

کد خبر 6093655

دیگر خبرها

  • پیام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به مناسبت گرامیداشت روز معلم و استاد
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • پیام نماینده ولی فقیه در لرستان به مناسبت روز معلم و کارگر
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • ببینید | ۱۲ اردیبهشت سالروز درگذشت محمدرضا لطفی
  • عکسی قدیمی هومن حاجی‌عبداالهی ، امیر غفارمنش و محمدرضا علیمردانی : فکر می کردند گذر زمان را حس نمی کنند!
  • پخش مستند «مسئله حجاب» به مناسبت سالگرد شهادت استاد مطهری
  • عکسی که امیر غفارمنش، هومن حاجی‌عبداالهی و محمدرضا علیمردانی در پستی مشترک از ۱۵ سال پیش خودشان منتشر کردند
  • پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر
  • ببینید | پیام ویژه سردار حاجی‌زاده خطاب به مردم