Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم تکریم و معارفه مشاور اجرایی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور محسن جوادی، معاون فرهنگی وزارت ارشاد در محل این وزارتخانه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مراسم تکریم و معارفه مشاور اجرایی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور محسن جوادی؛ معاون امور فرهنگی، محمدمهدی احمدی؛ مدیرکل حوزه وزارتی، مدیران ستادی معاونت امور فرهنگی، ایوب دهقانکار و علیرضا اسماعیلی روز دوشنبه (۱۹ خرداد ۱۳۹۹) در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن جوادی در این مراسم با اشاره به خدمات و فعالیت‎های ایوب دهقانکار در معاونت امور فرهنگی گفت: آقای دهقانکار وقت بسیاری در این سمت گذاشت و به مشورت‎های اهل فن نیز توجه داشت و تعامل خوبی با صنف برقرار کرد. البته، حالا در موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران با وی همکاری خواهیم داشت و امیدوارم هرجا که هستند خداوند به وی توفیقات روزافزون عطا کند.

معاون امور فرهنگی با تشکر از علیرضا اسماعیلی برای پذیرش سمت مشاور اجرایی معاونت فرهنگی گفت: وی تجربه خوبی در فعالیت‎های فرهنگی داخل و خارج از کشور‬ دارند و در کارنامه وی تجربه کارهای نمایشگاهی نیز دیده می‎شود. اینها مزایای بسیار خوب هستند و از همه مهمتر حسن سلوک و تعامل وی است. امیدواریم این ویژگی‎ها منشاء خوبی برای فعالیت‏‎های فرهنگی در معاونت امور فرهنگی باشد.

جوادی با تاکید بر پویایی صنوف گفت: به هیچ وجه رقیب صنف نیستیم بلکه موافق تعامل سازنده با صنف هستیم. یکی از اولویت آقای اسماعیلی نیز باید پویا کردن صنف باشد.

وی در پایان اشاره‬ کرد: با توجه به شرایط اقتصادی و اجتماعی کشور باید در مسیر فعالیت‌‏های گذشته قدم برداریم و هم‎افزایی را افزایش دهیم.

در ادامه این مراسم محمدمهدی احمدی با اشاره به ویژگی‎های معاونت امور فرهنگی در مجموعه فعالیت‎های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: از اقدامات آقای دهقانکار تشکر می‏‌کنم. فردی مودب و پر تلاش است و مطمئنم که در مسئولیت جدید نیز موفق خواهند بود.

وی با اشاره به ویژگی‎های آقای اسماعیلی گفت: آقای اسماعیلی در گذشته از مدیران موفق استانی بود که همیشه در جلسات حرفی برای گفتن داشت و سوالات کارشناسانه مطرح می‎کرد. در دورۀ فعالیت‎های وی بود که کانون‎های مساجد شکل گرفت. وی در حوزه بین‎المللی نیز تجربیاتی دارد و در ایتالیا و اسپانیا رایزن فرهنگی بوده است.

احمدی ادامه داد: تجربیات اجرایی خوبی نیز دارند و اهل تعامل هستند. برخلاف بسیاری از مدیران ابتدا فکر می‏‌کنند و بعداً تصمیم می‏‌گیرند. از این رو می‎توان امیدوارم بود که با صنوف مرتبط با نشر تعامل خوبی برقرار کنند.

در ادامه مراسم ایوب دهقانکار نیز با اشاره به فعالیت‎هایش در معاونت امور فرهنگی گفت: در حوزه چابک‌سازی نمایشگاه کتاب تهران توانستیم تعداد کمیته‎ها را کاهش دهیم و تعداد مجریان اجرایی نمایشگاه کتاب را به کمتر از نصف برسانیم. در حوزه هوشمندسازی طرح ساماندهی یارانه نشر اجرا شد.

وی ادامه داد: در حوزه تعامل با صنوف از نظرات مشورتی صنف‌ها کمک گرفته شد. همچنین با برگزاری جشنواره‏‌هایی مثل جشنواره فیروزه تلاش کردیم تا به دیگر کالاهای فرهنگی که کتاب نیستند توجه کنیم. همچنین در بحث توزیع کاغذ به ناشران، ساز و کاری را طرح کردیم و جلساتی برای این منظور برگزار شد. خرید کتاب از ناشران با شفافیت بیشتری انجام شد تا یکی از منویات وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در شفاف‎سازی فعالیت‎ها اجرا شود.

وی در پایان گفت: مطمئناً این کارها همه با همکاری و همدلی همکاران و دیگر مدیران در معاونت امور فرهنگی میسر شده است.

همچنین علیرضا اسماعیلی نیز در این مراسم با اشاره به تقویت بخش خصوصی گفت: باید به این بخش توجه بیشتری شود تا بتوان زیرساخت‎های لازم را برای فعالیت این بخش فراهم کرد. همچنین همگی باید تلاش کنیم تا در سال جهش تولید از تولید محصولات بومی در حوزه فرهنگ حمایت کنیم و آنها را به بازارهای بین‎المللی صادرات کنیم.

اسماعیلی گفت: به نظرم جایگاه کالاهای ایرانی بالاتر از این حرف هاست و باید با همکاری صنف به جایگاه واقعی دست یابیم. همچنین در این مسیر باید به آموزش کارمندان برای مواجهه با شرایط جدید توجه داشته باشیم.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور گفت: بی تعارف دوران سختی را در پیش خواهیم داشت اما مایوس و ناامید نیستیم و تلاش خواهیم کرد تا فعالیت‏های فرهنگی ادامه یابند.

همچنین هومان حسن‎پور؛ رئیس اتحادیه ناشران و کتاب‏‎فروشان تهران نیز در این مراسم از زحمات آقای دهقانکار تشکر کرد و اظهار امیدواری کرد که آقای اسماعیلی در مسئولیت جدید ادامه‎دهنده مسیر گذشته باشد.

غلامرضا شجاع، مدیر عامل شرکت تعاونی لیتوگرافان نیز در این جلسه از زحمات آقای دهقانکار قدردانی کرد و اظهار امیدواری کرد که تجربیات بین‎المللی آقای اسماعیلی در پیشبرد فعالیت‎های معاونت فرهنگی یاریگر باشد.

بهمن پورمند، رئیس هیئت مدیره اتحادیه چاپخانه‎داران تهران نیز در این جلسه با اشاره به گسترده بودن فعالیت‎های چاپی از ضرورت توجه به این بخش و اهدای تسهیلات به چاپخانه‎داران سخن گفت.

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: محمدمهدی احمدی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محسن جوادی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معاونت امور فرهنگی مشاور اجرایی معاونت آقای اسماعیلی فرهنگی وزارت برگزار شد فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۵۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه نوبل ایرانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز در نشست خبری به جزئیات شصت و دومین قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور اشاره کرد که ۱۷ اردیبهشت در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار خواهد شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز و دبیرکل جایزه البرز درباره جزئیات برگزاری آیین شصت و دومین سال جایزه البرز در بخش نخبگانی برگزار شد؛ او جایزه البرز را به عنوان قدیمی‌ترین جایزه در کشور دانست و گفت:  بیش از شصت سال پیش پایه گذاری شد. در این سالیان بیش از 6 هزار نخبگان ما در کشور را شناسایی کرده است. جایزه البرز تنها جایزه غیر دولتی است که از شرکت کنندگان هیچ هزینه‌ای برای حضور در این جایزه گرفته نمی‌شود.

او با اشاره به تاریخچه‌ای از این جایزه، تأکید کرد:‌ از سال 1342 شمسی تا به امروز بیش از 3 هزار دانشجو در این بنیاد از طریق وام مورد حمایت قرار گرفته و بیش از 4 هزار و 650 نفر جایزه البرز را دریافت کردند.  مراسم جایزه به صورت مشخص و سالانه در قالب یک مراسم برگزار می‌شود. 13 همایش ملی در تهران و 8 همایش استانی را برای مخترعان، دانشجویان، طلاب و دانش آموزان برگزار کرده‌ایم.

ارشدی خاطرنشان کرد: جایزه البرز در قالب برگزاری دو مراسم در طول سال و با فاصله 6 ماه در سال است. یک مراسم که مرسوم به نخبگانی است در اردیبهشت‌ماه و همایش دیگر با عنوان دانش آموزی در 6 ماه بعد برگزار خواهد شد. جایزه البرز در سال 1403 با هدف تکریم اهالی علم و تقدیر از فناوران، حوزویان و دانشگاهیان مراسم در تاریخ 17 اردیبهشت‌ سال جاری در مرکز همایش‌های صداوسیما برگزار خواهد شد.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز گفت: در آذرماه سال گذشته فراخوان این جایزه به مراکز علمی و نخبگان اعلام شد، نهایتاً در پایان آذرماه مهلت ثبت‌نام به پایان رسید و در نتیجه در اسفندماه سال گذشته آیین داوری برندگان جایزه البرز برگزار شد و نفرات نهایی و ممتاز برای این جایزه انتخاب شدند. همه رشته‌های پزشکی و غیر پزشکی واجد شرایط حضور در قدیمی ترین جایزه علمی جایزه البرز بودند.

جایزه البرز محدود به مرزها نیست

وی به برگزاری این همایشِ بزرگ اشاره کرد و افزود: در روز دوشنبه 17 اردیبهشت سال 1403 ساعت 16 میزبان اهالی علم و اصحاب رسانه در مرکز همایش صداوسیما خواهیم بود. این مراسم با هدف تقدیر از 62 نفر از دانشجویان، فناوران و طلاب را خواهیم داشت. ریاست سازمان اوقاف، معاون علمی بنیاد دانشگاه، وزیر علوم، وزیر بهداشت و قائم مقام بنیاد نخبگان از دیگر عزیزانی هستند که در این مراسم حضور دارند. تعداد منتخبین هم 62 نفر به‌مناسبت شصت و دومین سالگرد جایزه البرز است و بنابراین است که این مراسم از شبکه خبر2 پخش زنده داشته باشد.

ارشدی همچنین در پاسخ به سؤالی درباره رقم جایزه البرز، تأکید کرد: رقم جایزه نسبت به سال گذشته تقریبا پنجاه درصد رشد داشته است و جایزه البرز قریب به 9 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. امسال به یک دانشمند جوان با مبلغ سیصد میلیون تومان جایزه نقدی، تندیس و نشان اهدا خواهد شد.

حیدر ارشدی در خاتمه افزود: 2هزار و 348 نفر تعداد نفراتی بودند که در بازه زمانی یک ماهه ثبت‌نام کردند و از این بین 54 درصد این آمار مربوط به دانشجویان در رشته‌های غیرپزشکی، 15 درصد از این نفرات در بخش طلاب و علوم دینی، 11 درصد در بخش علوم پزشکی و 8 درصد به شرکت دانش بنیان و مخترعان اختصاص داشت. شرط ورود به این جایزه معدل بالا و شرط بعدی رزومه بالا در بخش‌های مختلف فرهنگی، فناوری، پزشکی و... بوده است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • مراسم کومسای در منطقه جهانی هورامان برگزار می‌شود
  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • جایزه نوبل ایرانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟
  • مراسم آیینی سنتی کومسای در منطقه جهانی هورامان برگزار می‌شود
  • رونمایی از آثار ۱۳ معلم مولف در مراسم تکریم مقام معلم
  • راهپیمایی تکریم حجاب و عفاف در شاهرود برگزار می‌شود
  • شعار سال یک راهبرد اجرایی برای حل مشکلات است
  • تکریم و معارفه فرمانده پایگاه هوایی شهید نوژه+ تصویر
  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد