Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر«محسن شانقی» روز سه شنبه گفت و گو با ایرنا افزود: ۱۴ هزار و ۵۵ راس دام سبک و سنگین امسال در مرکز کشتارگاهی اراک کشتار شدند و ۴۳۰ هزار کیلوگرم گوشت قرمز از آن‌ها به دست آمد.

وی ادامه داد: کشتارگاه‌ها  از حلقه های اصلی در زنجیره تولید غذای سالم هستند و رعایت موازین بهداشتی و رصد بیمارهای مشترک بین انسان و دام در سلامت محصولات تولیدی اهمیت حیاتی داشته و سلامت مردم را تضمین می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی نبود کشتارگاه صنعتی دام در این استان را از جمله مشکلات استان دانست و گفت: کشتارگاه اراک با قدمت ۳۵ ساله پاسخگوی نیاز جمعیتی این شهرستان نیست و ساختار سنتی آن باید هرچه سریعتر مکانیزه و صنعتی شود.

شانقی خاطرنشان کرد:  با وجود همه تلاش‌ها انجام اقدامات زیرساختی به‌دلیل سنتی بودن کشتارگاه اراک نتیجه مطلوب ندارد و باید برای نوسازی و ارتقای شاخص‌های بهداشتی  با جایگزینی نظام صنعتی کشتارگاهی اقدام اساسی صورت بگیرد.

وی ادامه داد: بهینه کردن خط کشتار بر اساس استاندارد های روز، ایجاد صنایع تبدیلی جانبی از جمله صنایع فرآوری پوست(تبدیل پوست به چرم)، احشام شکمی و فرآوری روده( تبدیل روده به نخ) و صنایع مربوط به فرآوری چربی های غیر خوراکی(تبدیل چربی به صابون) از جمله نیازهای صنعتی شدن کشتارگاه‌ها به شمار می‌رود.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: احداث کشتارگاه صنعتی افزایش کیفیت گوشت، کاهش مخاطرات بهداشتی، ارتقا سطح بهداشتی جامعه، ایجاد شرایط مناسب بهداشتی برای کشتار دام در سراسر استان، به حداقل رساندن حمل و نقل دام به منظور کنترل و پایش موثرتر بیماری، تغییر نظام سنتی کشتار و تبدیل تجارت دام زنده به تجارت گوشت را به همراه دارد.

شانقی افزود: با توجه با مکاتبات انجام شده امید می‌رود به‌زودی جذب سرمایه‌گذار برای ایجاد کشتارگاه صنعتی در دستور کار مسئولان استانی قرار گیرد.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان، و یک هزار و ۵۳۹ روستا، دارای ۹۶۰ واحد مرغداری صنعتی، ۴۹۱ واحد گاوداری صنعتی و ۱۹۱ واحد کارگاه پرورش آبزیان است.

برچسب‌ها اراک استان مرکزی سازمان دامپزشکی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک استان مرکزی سازمان دامپزشکی کشور اراک استان مرکزی سازمان دامپزشکی کشور استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۵۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه های هفته سلامت با مشارکت مردم

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه برنامه‌های هفته سلامت با مشارکت مردم در حال اجراست، گفت: تقویت خدمات بهداشتی با مشارکت بخش خصوصی در حاشیه شهر‌ها، اجرابی برنامه سلامت با رویکرد کارآفرینی، خود مراقبتی با محوریت ارتقای سطح زندگی سالم در جامعه، ارتقای نظام مدیریت بیماری بویژه کنترل بیماری‌ها نوپدید و بازپدید، و توسعه زیرساخت‌های بهداشتی بهداشتی در ارائه خدمات بهداشتی از جمله راهبرد‌های برنامه‌های هفته سلامت است.
دکتر واعِظ افزود: ارتقای سلامت و حوزه بهداشتی در سطح منطقه بویژه در شهر‌های بالای ۲۰ هزار نفر و توسعه سلامت در خانواده از دیگر راهبرد‌ها و برنامه‌های هفته سلامت است که با مشارکت مردم انجام می‌شود.
یکم تا هفتم اردیبهشت بعنوان هفته سلامت نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • ۱۸ میلیون راس دام سبک آماده کشتار است
  • شهروندان فرآورده‌های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه کنند
  • سه تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان معدوم شد
  • تخریب جایگاه‌های غیرمجاز و غیر بهداشتی عرضه و کشتار دام در گلسار
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • اجرای برنامه های هفته سلامت با مشارکت مردم
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • تبدیل به ضایعات بیش از ۳ هزار کیلوگرم گوشت مرغ در بیرجند
  • نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی