Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، به علت انباشت بدهی صداوسیما، ابتدا شبکه الکوثر و بعد از آن کانال سحر اردو از ماهواره قطع شده‌اند. کانال اردو از اردیبهشت ۱۳۸۰ به جمع خانواده رسانه‌ای «سحر» اضافه شد که حوزه گسترده‌ای از مسلمانان منطقه شبه قاره هند را در بر می‌گرفت و حالا از ماهواره پاک ست قطع شده است.

داود اسکندری مدیر شبکه اردو زبان سحر در توضیحاتی درباره این اتفاق به خبرنگار مهر بیان کرد: حوزه مخاطبان کانال اردو زبان در شبه قاره هند پهنه‌ای ۵۰۰ میلیون نفری را در بر می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کل دنیا هم اردوزبانان زیادی پراکنده‌اند ولی اکثر آن‌ها در شبه قاره هند زندگی می‌کنند. لذا فعالیت شبکه‌ای برای این منطقه استراتژیک در همسایگی و قرابت جغرافیایی و اشتراک فرهنگی با ایران بسیار ضروری بوده است. کانال اردوی شبکه سحر با زمان بسیار محدود شروع به کار کرد ولی علی‌رغم ساعت حداقلی پخش، اشتیاق مخاطب و مشارکت روزافزون در روند پیشرفت کار، باعث شد کانال اردو به تدریج ساعت‌های پخش بیشتری را به خود اختصاص دهد و با فراز و نشیب‌های فراوان دست و پنجه نرم کند.

میان پیروان همه ادیان شبه‌قاره هند مخاطب داریم

تاکید کرد: اکنون کانال اردو به کانالی امن، راستگو و محرم خانواده که سعی کرده است در حوزه‌های مختلف برنامه تولید و پخش کند، شناخته می‌شود. در بخش‌های خبر، کودک و خانواده موفقیت‌های کانال اردو همواره سیر صعودی داشته است. طیف ذائقه‌ها و سلایق مخاطبان ما به قدری گسترده و متنوع است که می‌توانم بگویم تک تک مخاطبان را با ظرافت‌های خاص رسانه‌ای جذب کردیم به نحوی که از میان پیروان همه ادیان شبه قاره هند مخاطب داریم.

مدیر کانال اردوی شبکه سحر اضافه کرد: بخش عمده مخاطبان ما با هدف‌گذاری خاص جذب شده‌اند و حالا با این سهل انگاری در پرداخت بدهی ارزی ما به ماهواره پاک ست، مخاطبان خود را از دست می‌دهیم.

وی افزود: توجه داشته باشید که کانال اردوی سحر به رغم عدم پخش از طریق شبکه‌های کابلی و صرفاً با اتکا به ماهواره و اینترنت توانسته مخاطبان زیادی را جذب کند.

اسکندری با ذکر مثالی بیان کرد: کجای دنیا دیده می‌شود که مثلاً مردم ایالتی چون جامو و کشمیر در خانه‌ای جمع شده و کانال ایرانی سحر را پیگیری کنند. همچنین در کشمیر برنامه‌های ما را بر روی سی دی ضبط و بین هم دست به دست می‌کنند. نکته جالب اینکه ما خیلی سرمایه گذاری نکرده‌ایم در مقابل می‌بینیم رژیم صهیونیستی با سرمایه گذاری هنگفت سعی در انحراف افکار عمومی دارد.

مدیر کانال اردو تصریح کرد: حوزه ماهواره مهم‌ترین رسانه انتقال پیام است درحالیکه ماهواره آسیاست مدتی پیش قطع شد و حالا پاک ست را هم از دست دادیم. این یک فاجعه است. تنها یکی از عناصر گره زننده ما و مخاطبانمان قرابت فرهنگی است که در حوزه شبه قاره داریم. زبان فارسی، نسخ خطی، معماری و هنر ایرانی در جای جای هند و پاکستان دیده می‌شود و باید حفظ شود بنابراین جایگاه ویژه ایران در منطقه می‌تواند اثرگذار باشد.

نقش مهم شبکه در تقویت گردشگری به مقصد ایران

وی با اشاره به نقش این کانال در جذب مردم دیگر نقاط دنیا به ایران افزود: شبکه سحر و بالتبع کانال اردوی آنکه محل بحث ماست، نقش مهمی در تقویت گردشگری به مقصد ایران، معرفی ظرفیت‌های اقتصادی جهت سرمایه گذاری در ایران، تقویت فرهنگ تقریب مذاهب و دفاع از منافع ایران و مقابله با سیاه نمایی دشمنان علیه کشورمان ایفا کرده و هماهنگ با نیاز فکری، اقتضائات زمانه و جغرافیای شبه قاره هند، الزامات سیاست خارجی و پیوند بین کشورهای ذینفع در شبه قاره هند و ج. ا. ا. اقدام به سیاستگذاری محتوایی و تدوین و عملیاتی سازی پیوست‌های رسانه‌ای آن در چارچوب پخش تلویزیونی و فضای مجازی کرده است.

اسکندری در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: علاوه بر همه اینها، زبان اردو که زبان اصلی شبه قاره هند است به ویژه در هند در حال از بین رفتن است، به این علت که دست‌های شیطانی هنوز در کار است که برای ضربه زدن به مسلمانان این کار را می‌کنند.

ارتباط با خانواده‌های اردو زبان

مدیر کانال اردو درباره اهمیت ویژه این کانال تاکید کرد: اهمیت ویژه کانال اردو در این است که توانسته با خانواده‌های اردو زبان ارتباط برقرار کند. پخش فیلم و سریال‌ها و برنامه‌های زنده ما با حضور و مشارکت فعال و نظردهی و ابراز علاقه مخاطبان پیش می‌رود و این از نقاط مثبت یک رسانه است. سالیان سال طول کشید تا توانستیم این مخاطبان را جذب کنیم و ساختن و فراهم کردن بنایی که اکنون با قطع سحر اردو از پاک ست تخریب می‌شود، خیلی مشکل است.

مدیر کانال اردوی سحر در پایان گفت: متاسفانه اتفاقی که هفته پیش برای شبکه الکوثر افتاد برای شبکه اردو زبان سحر هم افتاده است و ما ماهواره رتبه یک مورد کاربرد منطقه را از دست داده‌ایم. امیدواریم این مشکل به زودی با چاره اندیشی دلسوزان و دغدغه مندان جبهه رسانه‌ای سیاست خارجی ج. ا. ا. مرتفع شود.

کد خبر 4944962 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: شبکه سحر معاونت برون مرزی صدا و سیما صدا و سیما زبان اردو تئاتر ایران برنامه تلویزیونی ویروس کرونا فیلم سینمایی موسیقی ایرانی جورج فلوید بازیگر سینما سازمان صداوسیما شبکه دو سیما شبکه یک سیما آلبوم موسیقی شبکه پنج سیما فیلم مستند مدیر کانال اردو شبه قاره هند کانال اردوی اردو زبان رسانه ای پاک ست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۶۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

« نئوتنالیتی » شنیدنی شد/ انتشار مجموعه «قاوال مکتبی»

۲ آلبوم «نئوتنالیتی» اثر سیاوش دمیریان و «قاوال مکتبی» با هنرمندی خدایار خدادوست عنوان ۲ آلبومی هستند که به تازگی در دسترس مخاطبان موسیقی کلاسیک و موسیقی نواحی ایران قرار گرفته است.   به گزارش مهر، آلبوم های «نئوتنالیتی» و «قاوال مکتبی» ۲ پروژه جدید در فرآیند تولید و فروش محصولات موسیقایی هستند که با هنرمندی سیاوش دمیریان و خدایار خدادوست در قالب ۲ اثر مجزا منتشر شده اند.   «نئوتنالیتی» عنوان یکی از تازه ترین مجموعه های منتشر شده حوزه موسیقی است که با هنرمندی سیاوش دمیریان و در حال و هوایی متفاوت پیش روی مخاطبان قرار گرفته است.   آهنگسازانی چون محمدسعید شریفیان، امیر علوی، فریبا علیپور، رضا والی، مهسا سیاوشی و مهران روحانی پیش روی مخاطبان قرار گرفت.   «چند سال پیش» به آهنگسازی مهران روحانی، «بلوهانس» به آهنگسازی رضا والی، «فانتزی» به آهنگسازی محمدسعید شریفیان، «۹ هایکو برای پیانو» به آهنگسازی مهسا سیاوشی، «لونتیک» به آهنگسازی فریبا علیپور، «الژی» و «۳ اسکچ برای پیانو» به آهنگسازی امیر علوی از جمله آثاری هستند که در این آلبوم گنجانده شده اند.   آلبوم «قاوال مکتبی» نیز با هنرمندی خدایار خدادوست اثری در حوزه موسیقی منطقه آذربایجان است که در قالب پروژه بی کلام در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.   «مارش»، «جنگی»، «آذری»، «بلدی»، «یاللی»، «استرومبا»، «آت قاجدی»، «لیریک»، «آرازباری منصوریه»، «ترکمه»، «قوشاشاپالاخ»، «میرزه ای واغزالی»، «شالاخو»، «قزافی»، «قایتاغی»، «لزگی»، «آغیر- کند»، از جمله آثاری هستند که در این آلبوم پیش روی مخاطبان قرار گرفته اند.   این پروژه موسیقایی چندی پیش موفق به دریافت جایزه باربد و مقام اول در بخش ویژه پژوهشی موسیقی نواحی در سی ونهمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر هم شده بود. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • چاره‌ای جز احداث تقاطع سپاه نداریم
  • چاره‌اندیشی کوتاه مدت ترافیکی برای میدان سپاه قم
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری مغان
  • کمبود شدید سرباز در اوکراین/ ارسال مهمات غربی چاره کار نیست
  • اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان آمل
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری و زهکشی مغان
  • « نئوتنالیتی » شنیدنی شد/ انتشار مجموعه «قاوال مکتبی»
  • تقاضای ارتقاء جایگاه مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در جلسه هم اندیشی نیشابور
  • بارسا چاره‌ای ندارد: فروش حداقل یک ستاره