Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، متن بیانیه به شرح زیر است:

کشورهای جهان اسلام هر کدام به درجاتی،  در حالت عقب ماندگی تمدنی به سر می برند، به همین دلیل هدف نهایی که جمهوری اسلامی ایران برای حرکت تکاملی خود ترسیم کرده، ایجاد تمدن نوین اسلامی است.

در اینحا نمی خواهیم به بیان اهمیت این هدف بپردازیم، بلکه می خواهیم خاطر نشان کنیم، مهمترین پیامدهای عقب ماندگی فرهنگی فرقه گرایی است؛ فرقه گرایی یک تعصب قبیله ای است و ارتباطی با اختلاف آرای دینی در اصل و یا فروع آن ندارد، بلکه زاییده نادانی و عدم بصیرت و تنگ نظری، عدم آینده نگری و از دست دادن آرمانهای بزرگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این وضعیت خطر بزرگی برای مسیر امت اسلام در دستیابی به اهداف بزرگش به حساب می آید، چرا که مانعی بر سر راه هر حرکت به سوی پیشرفت است و خطرناکتر اینکه باعث ایجاد شکافی می شود که دشمنان از طریق آن، سیطره سیاسی، فرهنگی و اجتماعی خود را تحمیل می کنند و امت را از حرکت به سمت هدف مورد نظر دور نگه می دارد.

کسانی که در تلاش برای حرکت امت به سمت اهداف متمدنانه آن هستند؛ بدون شک، هرگونه اختلاف و تفرقه  طایفه ای را محکوم می کنند و در پی پایان دادن به فتنه ها و افزایش هوشیاری و آگاهی دادن هستند؛ اما مـتأسفانه، گاهی برخی از مواضع محکوم کننده، خالی از فرقه گرایی نیست و به جای اینکه ماهیت این فرقه گرایی و حامیان پشت پرده آن را آشکار کنند، به این فرقه گرایی جنبه مذهبی می دهند، حال آنکه مذاهب اسلامی از این فرقه گرایی ها مبرا هستند.

به عنوان مثال، اتفاقی که در خیابانهای لبنان افتاد و شعارهای غیر معمول و غیر طبیعی که خارج از شعارهای تظاهرات سر داده شد، بدون شک ناشی از اختلاف بین این مذهب با آن مذهب نیست، چرا که چنین اقدامی از طرف همه مذاهب مردود است و از زبان بزرگترین شخصیتهای دینی شیعی و سنی و کلیه احزاب ملی لبنان محکوم شد؛ اما برخی از مواضع محکوم کننده متأسفانه نفسی فرقه گرایانه دارند که یا به خاطر ندانستن واقعیت و یا به خاطر انگیزه های پنهانی است که فرصت را برای بروز آن مغتنم شمرده اند.

مثال دیگر در این زمینه، اهانت به مقبره عمربن عبد العزیز در سوریه است که مرحوم شریف رضی در مورد آن می گوید:
 
يا ابن عبدالعزيز لو بكت العين فتى من أمية لبكيتك 
فلو أني ملكت دفعاً لما نابك من طارق الردى لفديتك 

که در آن شریف رضی، عمربن عبدالعزیز را مستحق گریه کردن می داند و مستحق دفاع از او در مقابل مرگ.

خلیفه عمربن عبد العزیز، به خاطر مواضع عادلانه و انسانی خود و به خصوص  به خاطر مواضعش نسبت به اهل بیت(ع) در قلب همه مسلمانان جای دارد؛ بنابراین اهانت به مقبره ایشان نمی تواند با انگیزه مذهبی صورت گرفته باشد، اما برخی از محکومیت هایی که علیه این حادثه صادر شد، نفس فرقه گرایانه داشت، به طوری که به نظر می رسید اهانت مذکور، توهین به اهل سنت است!!

مجمع جهانی تقریب مذاهب سلامی از تمام امت اسلام و به خصوص علمای بزرگ می خواهد، بر هدف متمدنانه ای که امت باید به سوی آن حرکت کند، متمرکز شوند؛ بنابراین هرگونه انحرافی از این مسیر دیده شود، نباید این مذهب و آن مذهب را محکوم کنند، بلکه باید جهل و عقب ماندگی، اسلام آمریکایی و تشیع انگلیسی که رهبر معظم انقلاب بارها آن را محکوم کرده، محکوم کنند؛ به این ترتیب گفتمان ما گفتمان وحدت گونه و متمدنانه خواهد شد که به سوی از بین بردن فتنه ها، بیدار کردن امت و افزایش هوشیاری  و بصیرت آن حرکت می کند و فرزندان امت را به سوی ایجاد امتی (شاهد) و (وسط) در صحنه اعتدال در تاریخ سوق می دهد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: فرقه گرایی محکوم کنند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۷۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنان نباید از تحصیل محروم شوند

شورای فقه اسلامی اتحادیه جهان اسلام روز جمعه، ۷ ثور با نشر بیانیه‌ای بر اهمیت آموزش زنان در دین اسلام‌ تاکید کرده است.

در این بیانیه آمده است: «این شورا توصیه می‌کند که کشورها و مسلمانان در سراسر جهان به زنان اجازه دهند تا دانش مفید در زمینه‌های مختلف را فرا گیرند و آنان را از این امر محروم نکنند.»

شورای فقه اسلامی نقش زنان در خدمت به جوامع را قابل‌توجه خوانده و افزوده است که زنان و مردان جز در موارد استثنا براساس فطرت‌شان برابرند.

بیست‌وسومین اجلاس شورای فقه اسلامی وابسته به اتحادیه مسلمانان جهان امروز در شهر مکه برگزار شد و در آن بر توانمندسازی زنان برای کسب دانش مفید در زمینه‌های مختلف تاکید صورت گرفت.

این در حالی است که طالبان از حدود سه سال به این‌سو دختران و‌ زنان را از آموزش، تحصیل و کار در افغانستان منع کرده‌اند.

این گروه تا کنون برخلاف خواست بیش‌تر کشورهای اسلامی، مکاتب و دانشگاه‌ها را به روی دختران بازگشایی نکرده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • بیانیه جدید حزب الله درباره شلیک ده‌ها موشک به پایگاه میرون
  • تسلیت دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به مناسبت درگذشت ماموستا ملااحمد فخری
  • چند حقیقت شگفت انگیز درباره کشور هند و فرهنگ مردم آن
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • جمهوری اسلامی ایران؛ پرچمدار تقریب/ مسئله فلسطین اولویت اول جهان اسلام است
  • (ویدئو) ثبت رقص و حرکات پروتئین-لیپید برای اولین بار
  • زنان نباید از تحصیل محروم شوند
  • انتقاد دبیر کل حزب مجمع ایثارگران از حذف اندیشه و تصاویر امام
  • بیانیه حوزه علمیه خواهران استان یزد در حمایت از طرح نور فراجا
  • نامه سرگشاده محسن رضایی خطاب به محمد خاتمی/ بیانیه فلاحیان در مورد ارتکاب به قتل فرزندش