Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بنیاد مسکن استان کرمان از اجرای طرح توسعه پایدار منظومه‌های روستایی در۵۰ درصد بخش‌های استان خبر داد و گفت: کرمان پیشتاز اجرای این طرح در کشور است. ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۷ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

علی‌اکبر سلطانی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه مسئولیت بنیاد مسکن در روستاها در حوزه مسائل کالبدی و زیرساختی است اظهار داشت: طرح هادی، تخصیص فضاهایی که مردم به عنوان فضاهای معیشتی، تولیدی، تفریحی، تفرجگاهی، ورزشی و سایر خدمات به آن نیاز دارند از جمله این خدمات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حوزه زیرساخت‌ها باید به نیازهای روستائیان پاسخ دهیم عنوان کرد: در کف این نیازها تامین حداقل‌های معیشتی و مسکن چون تامین زمین، تسهیلات ساخت، به‌سازی معابر و در سقف آن مسائلی است که به تولید در روستاها کمک می‌کند قرار دارد.

گزارش| قصه تلخ این روزهای روستاهای چترود کرمان /‌ تابستان نرسیده مردم آب ندارندانتقاد معاون وزیر کشور از برخی مدیران خسته و بدون ایده در توسعه روستایی کشورمعجزه خلقت در روستای ییلاقی سیرچ در چند کیلومتری گرم‌ترین نقطه کره زمین + تصاویر

مدیرکل بنیاد مسکن استان کرمان با اشاره به اینکه امسال هم به نام سال جهش تولید از سوی رهبر معظم انقلاب نامگذاری شده گفت: مردم و مسئولان باید در راستای تحقق شعار سال گام‌های خود را بلندتر بردارند و برای این مطلوب باید بهتر کار کرده، تعامل بیشتر داشته و به نیازهای مردم پاسخ بهتری بدهیم و این مسئله در دستور کار امسال است.

وی ادامه داد: خوشبختانه در سیاست‌هایی که در استان پیگیری می‌شود چون پنجره واحد سرمایه‌گذاری و ستاد اقتصاد مقاومتی و در اتاق بازرگانی استان و همه بخش‌هایی که در حوزه صنعت، تولید، کشاورزی و گردشگری کار می‌کنند وفاق و همراهی خوبی وجود دارد.

سلطانی‌نژاد با بیان اینکه از سوی دیگر باید دانسته و با مطالعه وارد برخی عرصه‌های تولید، به‌ویژه تولیدهای کوچک در مقیاس روستاها شویم و نیازسنجی درستی داشته باشیم افزود: باید در این زمینه فرهنگ‌سازی، توانمندسازی و ارشاد داشته باشیم که چه ضرورتی در روستاها وجود دارد و کارها باید با اولویت‌بندی انجام شود.  

وی با اشاره به اینکه باید در راستای جهش تولید در حوزه تولیدات محلی، روستایی و بومی همگام بوده و راه را برای متقاضیان باز کنیم افزود: حوزه‌هایی چون کشاورزی، دام و غیره که روستائیان ما در آن مهارت چند نسلی دارند هم پایدارتر بوده و هم با هزینه کمتری اجرا شده و آلودگی‌ها و مضرات زیست محیطی بسیار کمی دارند و این تولیدات مد نظر ماست.

مدیرکل بنیاد مسکن استان کرمان با اشاره به وجود 60 بخش در 23 شهرستان استان کرمان گفت: چند سال است که در مجموعه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و با همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان طرحی را تحت عنوان طرح توسعه پایدار منظومه‌های روستایی آغاز کردیم که به‌همین موضوع می‌پردازد.

وی با اشاره به اینکه در این طرح مطالعه می‌شود که هر روستا و یا منظومه‌های روستایی در یک بخش چه ظرفیت‌هایی وجود دارد و مردم چه توانمندی‌هایی دارند افزود: در این طرح چالش‌های زیرساختی برای تولید و امرار معاش مردم مانند حوزه‌های آب، محیط زیست، کشاورزی و دام مطالعه شده و آن طرح در شورای برنامه ریزی استان مصوب می‌شود.

سلطانی‌نژاد با بیان اینکه استان کرمان در این حوزه در کشور پیشتاز بوده و اجرای این طرح را در حدود 50 درصد بخش‌ها در دستورکار داشتیم و در چند بخش تاکنون مصوب شده گفت: بخش دولتی در حوزه زیرساختی ورود کرده و بخش خصوصی باید براساس این نقشه راه و طرح مصوب سرمایه‌گذاری و کار کند.

وی با بیان اینکه در هر بخشی که طرح منظومه‌های روستایی مصوب شود مطالعات انجام شده را در اختیار مدیریت روستا، بخشداران،  فرمانداران و مردم می‌گذاریم افزود: این طرح در جهش تولید بسیار اثرگذار بوده و مورد استقبال سرمایه‌گذاران قرار گرفته است.

انتهای پیام/511/ح

R7860/P/S6,67/CT1 واژه های کاربردی مرتبط

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان کرمان منظومه های روستایی استان کرمان بنیاد مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۸۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی

براساس اهداف و برنامه‌های ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی درسال‌های اخیر بیش از ۱۰۰ آزمایشگاه تحقیقاتی در مراکز علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی در سطح کشور به ابزارهای شناختی ساخت ایران تجهیز شده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، با هدف خودکفایی در زمینه طراحی و ساخت ابزارهای شناختی ارزان‌قیمت و قابل حمل برای استفاده عموم جامعه و در راستای ارتقای سلامت و کارکردهای شناختی، حمایت و مشارکت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی برای طراحی و ساخت ابزارهای شناختی ارزان قیمت افزایش یافته است.

حمایت از ایجاد زیرساخت‌های تحقیقاتی و علمی مورد نیاز کشور در حوزه علوم و فناوری‌های شناختی، ایجاد شبکه‌ای برای ‌اشتراک‌گذاری امکانات و خدمات آزمایشگاهی، جذب نخبگان و محققان کارآمد به فعالیت در حوزه‌های مرتبط با علوم شناختی، از اهداف مهم ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در این مقوله بوده و تشویق و ترغیب محققان و متخصصان برای دستیابی به خودکفایی و بومی‌سازی تجهیزات و حمایت از تولید ابزارها و دستگاه‌‌های فناورانه توسط مراکز و شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از سیاست‌های ستاد علوم شناختی محسوب می‌شود.

در همین راستا، ستاد توسعه علوم و فناوری‌‌های شناختی در سال گذشته حمایت از سرمایه­‌گذاری درباره طراحی و ساخت ابزارهای شناختی ارزان قیمت و قابل حمل (Handheld Devices) را برای استفاده عموم جامعه و در راستای ارتقای سلامت و کارکردهای شناختی در دستور کار قرار داد و از شرکت‌‌های فعال در حوزه شناختی، اساتید دانشگاه‌ها و سایر محققان حوزه علوم شناختی دعوت شد تا اطلاعات و جزئیات دستگاه‌هایی که توسط آنها  قابلیت ساخت دارد را به ستاد علوم شناختی ارسال کنند تا پس از تأیید، حمایت ستاد از فعالیت در حوزه مورد نظر انجام شود.

"زبان" از ابزارهای کمکی برای تشخیص برخی اختلالات شناختی است

در چارچوب این سیاست و فراخوان ستاد چندین شرکت آمادگی خود را برای طراحی و ساخت ابزارها و دستگاه‌های ارزان قیمت قابل‌حمل در زمینه‌های تحریک مغزی خانگی ( نوروفیدبک و بیوفیدبک)، دستگاه‌های پرتابل ثبت و پردازش سیگنال‌های مغزی 4  تا 16 کانال با هدف بکارگیری در BCI، سیستم غربالگری زودهنگام اوتیسم با استفاده از صدای گریه کودکان و نوزادان، دستگاه آنالیز گفت وگو، سامانه ارزیابی آمادگی تحصیلی کودکان پیش‌دبستانی و ابزار پوشیدنی جهت تشخیص حملات تشنج در بیماران مبتلا به صرع اعلام کردند.

این ابزارها و دستگاهی در زمینه درمان افسردگی، اضطراب، بی‌خوابی، رفع مشکلات خواب، افزایش تمرکز،کاهش استرس، کاهش دردهای میگرنی، افزایش سیستم‌های توانبخشی، درمان اختلالات شناختی ـ رفتاری مبتنی بر گفت‌وگو، غربالگری، درمان افسردگی و اضطراب، تست ارزیابی آمادگی تحصیلی و  پیش‌بینی صرع کاربردهای درمانی دارد.

براساس اهداف و برنامه‌های ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی درسال‌های اخیر بیش از 100 آزمایشگاه تحقیقاتی در مراکز علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی در سطح کشور به ابزارهای شناختی ساخت ایران تجهیز شده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان + تصاویر
  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار
  • امام(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه رقم زدند / امام صادق(ع) منظومه جامع فکر تمدنی اسلامی را ارائه کردند
  • نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی ارتقا یافته است
  • توسعه پایدار با مولدسازی سرمایه‌های مردمی رقم می‌خورد
  • نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی، ارتقا یافته است
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی