Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی مدیرعامل ایران‌خودرو خراسان گفت: برنامه ایران‌خودرو خراسان در سال 99، تولید 130 هزار دستگاه خودرو شامل 70 هزار دستگاه پژو 405، 40 هزار دستگاه پارس  و 20 هزار دستگاه از محصولات هایما است.

بیژن زاهدی‌فرد در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص میزان تولیدات ایران‌خودرو خراسان در سال 99، اظهار کرد: برنامه تولید روزانه ما 450 دستگاه از محصولات پژو بوده که از روز یکشنبه این تعداد به 480 عدد رسیده و با برنامه‌ریزی به 550 دستگاه خواهد رسید، برنامه تولید هایما نیز 75 دستگاه است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برنامه ایران‌خودرو خراسان در سال 99، تولید 130 هزار دستگاه خودرو شامل 70 هزار دستگاه پژو 405، 40 هزار دستگاه پارس  و 20 هزار دستگاه از محصولات هایما است.

زاهدی‌فرد در خصوص مشکلات ناشی از کرونا، گفت: شیوع کرونا باعث شد چرخه تولید دچار مشکل شود، تولید روزانه 550 خودرو مستلزم تامین به موقع قطعات است که کرونا باعث شد تا صنعت حمل‌ونقل دچار مشکل شده و تامین قطعه از داخل و خارج کشور به سختی انجام شود.

مدیرعامل ایران‌خودرو خراسان ادامه داد: با توجه به توان تولید 680 دستگاه خودرو در روز، از ابتدای سال به صورت سه شیفت و با تولید 550 دستگاه در روز، فرآیند تولید را آغاز کردیم، اما با توجه به شیوع کرونا و نرسیدن به موقع قطعات و جلوگیری از بیکاری پرسنل، مجبور به تولید بخشی از خودروها به صورت ناقص و با کسری قطعه شدیم.

وی بیان کرد: تمام تلاش ما در شرکت معطوف تولید خودرو و تحویل به موقع آن به مشتری است، تاخیر در این روند و تولید خودرو با کسری قطعه زحمات ما را بیشتر می‌کند، ضمن اینکه  تاخیر در تحویل خودرو ما را با جریمه تاخیر مواجه می‌سازد. 

6 هزار دستگاه خودروی تکمیل نشده در پارکینگ ایران‎خودرو خراسان وجود دارد

زاهدی‌فرد با بیان اینکه در حال حاضر حدود 6 هزار دستگاه خودروی تکمیل نشده در پارکینگ شرکت موجود است که این عدد، تولید 10 روز کاری شرکت محسوب می‌شود و رقم سنگین و بزرگی نیست، عنوان کرد: امیدواریم با تامین به موقع قطعه از خارج کشور این روند متوقف و تعداد تولید خودروهای ناقص ما افزایش نیابد. قطعات وارداتی که از خارج از کشور تهیه می‌شود، پروسه طولانی دارد، ثبت سفارش، گشایش حساب، انتقال ارز، بارگیری در مبدا و ترخیص از گمرک سه ماه زمان خواهد برد.

مدیرعامل ایران‌خودرو خراسان اضافه کرد: همزمان با شیوع ویروس کرونا، بسیاری از گشایش‌های حساب ارزی انجام نشد و تولیدات چین، کره و کشورهای دیگر نیز متوقف شد که در نتیجه نتوانستیم قطعات مورد نیاز خود را تامین کنیم. بعد از آن نیز با تعطیلات قرنطینه و سال جدید روبرو شدیم و اولین گشایش‌های ارزی و سفارش‌گذاری قطعه از خارج کشور در فروردین ماه انجام شد که قطعات در تیرماه به دست ما خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد: این خالی بودن پشتوانه بابت کرونا در جهان باعث شد کسری داشته باشیم، اما زمانی که روال عادی شده و شروع شود، تولید به حالت عادی خود برخواهد گشت. پایان سال گذشته حتی ماشین موجود در پارکینگ ما به هزار دستگاه هم نمی‌رسید، اما به دلیل کرونا و توقف زمانی برای رسیدن قطعات به دست سازنده‌ها، مجبور هستیم با کسری تولید کنیم.

کاهش تولید در 6 ماهه دوم سال جبران خواهد شد

زاهدی‌فرد افزود: در سال گذشته موفق به تولید 88 هزار دستگاه خودرو شدیم، اما با عنایت به نام‌گذاری امسال به نام جهش تولید، برنامه تولید ما به 130 هزار دستگاه افزایش یافته تا جهش تولید در صنعت خودرو محقق شود، البته شیوع کرونا بر روند تولید تاثیرگذار بوده که مطمئنا کاهش تولید را در 6 ماهه دوم جبران خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت ایران‌خودرو خراسان گفت: ما در ایران‌خودرو خراسان در زمینه پیشگیری از شیوع کرونا، فعالیت‌های بسیار خوبی داشتیم، بلافاصله بعد از شیوع ویروس در بهمن ماه، کمیته پیشگیری از شیوع کرونا را تشکیل داده و پروتکل‌ها را در آن کمیته مصوب و اجرا کردیم، انجام اقداماتی از قبیل تب‌سنجی در مبادی ورودی شرکت، ضدعفونی روزانه خطوط تولید و سالن‌های اداری، رعایت فاصله در سرویس‌‎های ایاب و ذهاب و اختصاص 500 هزار ریال در هر ماه برای پرسنل جهت خرید ماسک و ژل بهداشتی باعث شد تا در زمینه کرونا دچار مشکل نشویم.

وی ادامه داد: با توجه به حضور پنج هزار پرسنل این شرکت که هزار و 400 نفر از نیشابور، هزار و 600 نفر از اهالی منطقه و بخش احمدآباد و دو هزار نفر از مشهد مشغول به کار هستند، تنها دو نفر در تعطیلات دچار کرونا شدند که بعد از گذراندن دوره نقاهت مجددا به محل کار بازگشتند.

زاهدی‌فرد با اشاره به اینکه در کل این دوران تعدیل نیرو نداشتیم، تصریح کرد: در سال 96، 163 هزار دستگاه خودرو تولید کردیم، اما سال گذشته میزان تولیدات ما به 88 هزار دستگاه کاهش یافت، یعنی تقریبا نصف شد، با این وجود تعدیل نیرو نداشتیم. اینکه 30 تا 50 نفر در طول سال جابه‌جا شوند، طبیعی بوده، اما شرکت بابت این مباحث تعدیل نیرو نداشته است، تمام همکاران ما در شرکت همراه و یکپارچه در راه رسیدن به اهداف گروه صنعتی ایران خودرو گام برمی‌دارند.

مدیرعامل ایران‌خودرو خراسان بیان کرد: شرکت ایران‌خودرو خراسان با ایجاد شغل مستقیم و غیر مستقیم، میزان بیکاری در منطقه را نسبت به سایر مناطق کشور بسیار کاهش داده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی ايران خودرو ایران خودرو خراسان هزار دستگاه خودرو شیوع کرونا زاهدی فرد باعث شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۸۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، محسن سیفی در دیدار با محمدحسن محمدزاده، مدیرعامل شرکت ایران‌خودرودیزل و همچنین دیدار با علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران‌خودرو، ضمن تشریح توانمندی‌های این بانک در زمینه تجربه موفق همکاری و شیوه‌های تخصصی تأمین مالی صنعت خودرو کشور، برای توسعه همکاری و تحقق اهداف منویات مقام معظم رهبری در «جهش تولید با مشارکت مردم» و همچنین کمک به تعمیق داخلی‌سازی و افزایش تولید محصولات این شرکت‌ها اعلام آمادگی کرد.

او توسعه همکاری، تسریع و تسهیل ارائه خدمات مالی نقدی و غیرنقدی و تجربیات ویژه و الگوی موفق بانک برای حل مشکلات تأمین مالی زنجیره تأمین سایر خودروسازان و قطعه‌سازان کشور در بانک صادرات ایران را تشریح و تبیین و کمک به تولید با استفاده از ظرفیت‌های شعب داخلی و خارجی بانک را مورد تاکید قرار داد.

سیفی گفت: «بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانک‌های اصلی کشور، از سال‌های گذشته در کنار خودروسازان کشور بوده و اکثر خودروسازان کشور با بانک صادرات ایران تعامل مناسبی داشته و دارند.»

مدیرعامل بانک صادرات ایران با تاکید بر اینکه بدنه کارشناسی و ارکان بانک، تجربه و شناخت دقیقی از شرایط فعالیت خودروسازان کشور دارند، افزود: «در بخش‌های اعتباری و طرح و برنامه بانک، برای طراحی محصولات ویژه، تجربه‌های موفقی وجود دارد و این شناخت موجب می‌شود که سرعت و کیفیت ارائه خدمات مالی و بانکی به این صنعت روز به روز بهتر شود و امروز با افتخار، همکاری مطلوبی با خودروسازان و قطعه‌سازان کشور داریم.»

محمدحسن محمدزاده، مدیرعامل ایران‌خودرودیزل در این دیدار با استقبال از توسعه همکاری با بانک صادرات ایران، با ارائه اهداف و برنامه‌های این شرکت در سال جاری به تعدد شرکت‌های زیرمجموعه این شرکت اشاره کرد و گفت: «استفاده از این شرکت‌ها عمق داخلی‌سازی شرکت ایران‌خودرو دیزل را افزایش داده و از این رو میزان ارزبری شرکت نسبت به سایر خودروسازان کمتر است.»

او ویژگی دیگر این شرکت را تنوع محصولات آن برشمرد و افزود: «تنوع محصولات ایران خودرو دیزل از جمله ون، انواع اتوبوس، انواع کشنده، کمپرسی و باری و از جمله بزرگترین سالن تولید اتوبوس خاورمیانه در این شرکت وجود دارد.»

محمدزاده از تولید و فروش اتوبوس برقی داخلی شهری به شهرداری برخی کلان‌شهرهای کشور و همچنین فروش 1000 دستگاه اتوبوس دیزلی به شهرداری‌های کشور خبر داد و بر تداوم تولید و رفع نیازهای مختلف کشور به این محصولات، تاکید کرد.

علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران خودرو نیز در نشستی که با اتفاق مدیران ارشد این شرکت با مدیرعامل و مدیران ارشد بانک صادرات ایران، برگزار شد، از همکاری بانک صادرات ایران طی سال‌های اخیر قدردانی کرد و گفت: باید با تلاش و توسعه همکاری به دنبال حل مشکلات این صنعت و مردم باشیم. او افزود: «بانک صادرات ایران سهم بسزائی در توفیقات مجموعه‌های بزرگ صنعتی دارد و امروز این سهم بیش از سایرین است.»

مدیرعامل ایران‌خودرو با بیان برخی دغدغه‌ها و مشکلات بخش تولید، افزود: «بانک‌ها به ویژه بانک صادرات ایران با وجود محدودیت‌های فراوان، کمک‌های بزرگی و بسیار ارزشمندی به صنعت خودرو کرده‌اند به طوری که اگر این کمک‌ها نباشد، امکان کسب موفقیت‌های بیشتر در این صنعت وجود ندارد.»

محسن سیفی در جریان این دیدارها به اتفاق معاونان شعب، اعتبارات، طرح و برنامه و همچنین مدیران ارشد بانک در حوزه‌های ارز و بانکداری شرکتی، راهکارها و محصولات نوین بانک برای تأمین مالی زنجیره تأمین در صنعت خودرو را ارائه و برای کمک به این صنعت اعلام آمادگی کرد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901281

دیگر خبرها

  • شبیخون پلیس آگاهی تهران به ۵۷ سارق خودرو
  • شبیخون پلیس آگاهی تهران به ۵۷ سارق حرفه ای خودرو
  • مکمل های بهبود کیفیت سوخت، به خودروها آسیب می زند
  • بازدید دکتر رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل در اسلامشهر
  • خودروسازان به ازای هر ۱ میلیون دلار ارز تخصیصی، چه تعداد خودروی نو تولید کردند؟
  • بازدید  رئیس جمهور از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • بازدید رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • بازدید رییسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟