Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا رزاقی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، درباره آموزش مجازی در مداس شاهد اظهار داشت: در میان مدارس شاهد در دوران شیوع بیماری کرونا مدرسه ای وجود نداشته است که در این مدت نتوانسته باشد، آموزش مجازی ارائه دهد.

وی افزود: حتی مدارس ابتدایی شاهد هم در این مدت آموزش مجازی داشته اند، آموزش مجازی در برخی از این‌ مدارس حتی بسیار جلوتر از سایر مدارس نیز بوده است، اما به طور کلی آموزش و پرورش باید اقداماتی را انجام دهد تا معلمان بتوانند مهارت تولید محتوای آنلاین را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران با اشاره به اینکه فرآیند آموزش ارائه محتوا به معلمان باید توسط آموزش و پرورش صورت گیرد، اظهار داشت: معلمان باید بدانند که دروس را چگونه ارائه دهند، البته برای آموزش معلمان تشکیلاتی در وزارتخانه شکل گرفته که قرار است روی آنها کار شود.

رزاقی عنوان کرد: در حال حاضر برای مدارس شاهد در شبکه شاد فضایی درنظرگرفته شده است و مباحث آموزش برای معلمان به صورت فیلم‌های کارگاهی در شورای مدارس قرار داده می شود.

وی یادآور شد: تمام ۱۳۵۰ مدرسه عضو شورای مدارس، این فیلم ها را دریافت می کنند تا در این راستا سبک منسجم پذیرش شود و به مرور بتوان به سمت آموزش‌های دیگر رفت. همچنین سعی شده تا با هماهنگی سیاست‌های کلی برای آموزش معلمان تعیین شود و فقط شامل مدارس شاهد نباشد.

به گزارش ایرنا، تعطیلی مدارس به دلیل شیوع ویروس کرونا از آغازین روزهای اسفند سال ۹۸، آموزش و پرورش را بر آن داشت که به دنبال راهکارهایی برای ایجاد ارتباط مجازی مناسب دانش آموزان با معلمان و بهره‌گیری از ظرفیت پیام‌رسان‌های داخلی باشد. این وزارتخانه در ابتدا با استفاده از توان و تجربه معلمان و همکاری صدا و سیما سعی کرد تا روند آموزش تعطیل نشود اما آموزش در تلویزیون نتوانست به طور کامل نیازهای آموزشی دانش آموزان را مرتفع کند.

آموزش و پرورش برای تدریس دروس برای دانش آموزان در شبکه‌های مختلف تلویزیونی از جمله شبکه «آموزش» و شبکه «چهار» از معلمان حرفه‌ای در برخی دروس استفاده کرد اما این شیوه آموزش در برخی مقاطع تحصیلی از جمله ابتدایی با مشکلات بسیاری همراه بود؛ در وهله اول می‌توان گفت که ناتوانی در تعامل میان معلم و دانش آموز و کنترل و هدایت فضای آموزشی، کمبود وقت برای تدریس و همچنین هماهنگ نبودن مباحث آموزشی با میزان پیشرفت درسی دانش آموزان و تکراری بودن این مباحث سبب شد تا تاثیر چندانی در پیشرفت آموزشی دانش آموزان نداشته باشد.

از این رو؛ این وزارتخانه با متخصصان مرتبط آموزش و فضای مجازی، تصمیم به راه‌اندازی «شبکه فراگیر ارتباط معلم با دانش‌آموز» کرد. سرانجام شبکه اجتماعی دانش آموزان تحت عنوان «شاد» آماده شده و در خدمت نظام آموزش قرار گرفته است.

برچسب‌ها مدارس تعطیلی مدارس مدارس شاهد پروندهٔ خبری شبکه آموزشی شاد آموزش مجازی ؛ تجربه ای نو در سایه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس تعطیلی مدارس مدارس شاهد مدارس تعطیلی مدارس مدارس شاهد آموزش و پرورش دانش آموزان آموزش مجازی مدارس شاهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۸۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار مهر، پژمان خلفیان صبح پنج شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در دولت سیزدهم تا کنون ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به صورت مستقیم به هنرستان‌های این استان داده شده است که این عدد در طول انقلاب برای این مدارس بی سابقه بوده است.

وی تصریح کرد: در تمام مناطق استان تمامی هنرستان‌ها را مجهز به امکانات روز کرده‌ایم.

خلفیان با اذعان بر اینکه بیش از یک میلیون نفر شرکت کننده کنکور در سراسر کشور بوده است گفت: ۲۰ هزار نفر از شرکت کنندگان در کنکور از استان چهارمحال و بختیاری بوده‌اند.

وی ادامه داد: ۱۲ درصد از دانش آموزان در رشته‌های طراز اول شرکت کرده و ما بقی در تکمیل ظرفیت بوده‌اند.

خلفیان با اشاره به اینکه ۱۵ سایت کامپیوتری مجهز به ۱۵۰ دستگاه کامپیوتر در جهت کد نویسی و هوش مصنوعی مجهز شدند گفت: در ۱۷ منطقه آموزشی این استان طرح هوش مصنوعی را شروع کرده‌ایم.

وی ادامه داد: در طرح شهید ابراهیم هادی فرایند استعداد یابی در پایه هفتم و هشتم و در یک سال تحصیلی اتفاق خواهد افتاد و در انتهای سال استعداد دانش آموزان مورد بررسی خواهد گرفت.

شناسایی ۹۰۰ کودکستان در سطح استان چهارمحال و بختیاری

نصرت الله محمودی معاون آموزش ابتدایی در ادامه این نشست اظهار کرد: در حوزه کودکستان‌ها دو دسته آموزش وجود دارد که در این راستا تلاش‌های زیادی صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: ۹۰۰ کودکستان در سطح استان شناسایی شده است که باید مجوز فعالیت داشته باشند و ۷۳۵ کودکستان شهریه مشخص و ابلاغ شده است.

محمودی با اذعان بر اینکه نظارت جامع و کاملی بر روی کودکستان‌ها وجود دارد گفت: اگر در کودکستان‌ها به خوبی آموزش بینند و این دوره را به خوبی گذرانده باشند و دوره ابتدایی بهتر می‌توانند فعالیت کنند.

وی با تاکید بر اینکه ۷۰ درصد کودکستان‌ها ارزیابی شده است گفت: در حوزه آموزش‌های ابتدایی باید برنامه کیفی برگزار شود.

محمودی خاطر نشان کرد: در ۳ سال همه آموزگاران ابتدایی در ۷ عنوان درس فرایند آموزشی را باید طی کنند که تا کنون ۲ هزار و ۳۰۰ نفر از همکاران آموزش دیده‌اند و امسال نیز نزدیک به ۳ هزار نفر در طرح شرکت خواهند کرد و آموزش خواهند دیدید.

وی به طرح روز بدون کیف و کتاب نیز اشاره کرد و گفت: دانش آموزان هر دو هفته یک بار برنامه بدون کیف و کتاب را امتحان می‌کنند که فشار درس بر روی آنها نباشد.

کد خبر 6095018

دیگر خبرها

  • جذب بیش از ۱۹۰۰ معلم در چهارمحال‌ و بختیاری
  • اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس گیلان
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • ۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل