Web Analytics Made Easy - Statcounter

تارنمای خبری آمریکایی «هیل» (TheHill)   روز سه شنبه درتحلیلی به قلم «لارنس کاتلیکوف»  (Laurence Kotlikoff)  استاد اقتصاد دانشگاه «بوستون» نوشت برخی رسانه های آمریکایی ازجمله واشنگتن پست اکنون یازده فرد را برای معاونت جو بایدن مورد گمانه زنی قرار داده اند که همه این یازده نفر، زن و از جناح دموکرات هستند و همه این یازده نفر صلاحیتی به مراتب بالاتر از حتی دونالد ترامپ دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین گزارش از یازده فرد معرفی شده، پنج نفر از آنها زنان سیاستمدار سیاهپوست آمریکایی از جمله «کامالا هریس» سناتور دموکرات ایالت کالیفرنیا، سوزان رایس مشاور سابق امنیت ملی در دولت باراک اوباما هستند.

استاد اقتصاد دانشگاه بوستون در تحلیل خود نوشت: با وجود قابلیت های کامالا هریس، وی در کارزار انتخاباتی از حزب دموکرات ناکام ماند و به نظر نمی رسد که وی قادر باشد تا پاسخ هایی تازه به مشکلات عمیق کشور فراهم آورد.

تحلیلگر هیل در ادامه نوشت: از منظر کارشناسان مسقتل که برای حل مشکلات کشور،  به افرادی بیش از تمایلات چپ و یا راست نیاز است، علاوه بر این همگان دریافته اند که معاون بایدن باید فردی باشد که با توجه به سن و سال بالای وی، قادر باشد  بلادرنگ جا پای وی بگذارد.

کاتلیکوف نوشت: بنابراین واضح است که بهترین گزینه، درشرایط بحرانی کنونی آمریکا، «کاندولیزا رایس»،  یک سیاستمدار زن سیاهپوست است که می تواند در رفع مشکلات حاضر توانا عمل کند، این نیاز نه بر اساس و مقتضیات زمان،  بلکه بنا بر شرایط سیاسی کنونی در آمریکا است.

وی درادامه نوشت: کاندولیزا رایس ۶۵ ساله، وزیر امورخارجه پیشین آمریکا در دوران ریاست جمهوری  جرج دبلیو بوش و دیپلمات تراز اولی است که از زمان ریاست جمهوری «جیمی کارتر» تا جرج بوش در هئیت حاکمه دولت فدرال آمریکا حضور داشته است.

تحلیلگر این مقاله آمریکایی نوشت: کاندولیزا رایس هرچند جمهوریخواه است اما یک نظریه پرداز نیست.

پراکندن آرا دونالد ترامپ 

این استاد اقتصاددانشگاه بوستون افزود: انتخاب وی بعنوان معاون جو بایدن می تواند یک برگ برنده ای در اتحاد کشور باشد و منجر به پراکندن آرا حامیان ترامپ و جذب رای دهندگان به سمت بایدن نه تنها در قشر متوسط جامعه بلکه میلیون ها رای دهنده راستگرا شود.

کاتلیکوف  در ادامه تحلیل خود نوشت: آنچه که همگان در همان وهله اول متوجه خواهند شد این است که رایس می تواند در صورت لزوم، بلافاصله امور کشور را در دست گیرد، این نه تنها به خاطر دانش وی در زمینه سیاست خارجی آمریکا بلکه، تجربه عمیق وی درامور امنیت ملی کشور و روابط نزدیک وی با رهبران سابق و کنونی تراز اول جهان و تجربه خارج از حیطه دولتی است.

نگرانی از فوت بایدن به علت کهولت سن

هیل در پایان این تحلیل نوشت:  کاندولیزا رایس با توجه به سن بالای بایدن، کفایت لازم برای قرار گرفتن درجایگاه رئیس جمهوری  بویژه در برهه کنونی کشور را دارد.

جو بایدن، ۷۸ ساله ، یکی از مسن ترین نامزدهای ریاست جمهوری است که توانست با کسب دو هزار و ۱۱  «آرا هئیت نمایندگان» از حد نصاب یکهزار و ۹۹۱ آرا،  نامزد واجد شرایط از حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا شود.

بایدن از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۷ بعنوان چهل و هفتمین معاون رئیس جمهوری آمریکا در دوره ریاست جمهوری باراک اوباما بود.

انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰  آمریکا پنجاه و نهمین انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا خواهد بود که قرار است در ۳  نوامبر ۲۰۲۰ (۱۳ آبان ۱۳۹۹) برگزار شود .

**۱۳۰۲**

برچسب‌ها انتخابات ۲۰۲۰ جو بایدن کاندولیزا رایس پروندهٔ خبری آمریکا ۲۰۲۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۲۰۲۰ جو بایدن کاندولیزا رایس انتخابات ۲۰۲۰ جو بایدن کاندولیزا رایس کاندولیزا رایس ریاست جمهوری جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۸۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری

خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری و پرداخت مبلغی به خانوارها جعلی است.

به گزارش ایسنا، خبری با عنوان فعال شدن دهک ریاست جمهوری در فضای مجازی دقایقی است که به نقل از این خبرگزاری منتشر و لینکی هم برای ورود شهروندان معرفی شده است، اما این خبر واقعیت نداشته و جعلی است و ایسنا نیز چنین خبری را منتشر نکرده است.

مردم از باز کردن این لینک خودداری کنند.

این برای چند بار است که سودجویان و کلاهبرداران با سوء استفاده از نام و اعتبار خبرگزاری دانشجویان ایران ـ ایسنا ـ به‌دنبال کلاهبرداری از شهروندان هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • سفر احتمالی وزیر خارجه آمریکا به شهرک‌های اطراف غزه
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • ۹۶ درصد از مصوبات سفر ریاست جمهوری به ایلام اجرایی شد
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • نشست خبری معاونت علمی ریاست جمهوری
  • معاونان و مدیران فرهنگی سفیران دانشگاه در معرفی دستاورد‌ها هستند
  • لغو دیدار اردوغان و بایدن
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا