Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@03:42:33 GMT

هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ شغل در ۱۶ روستای اسدآباد

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۳۰۰۸۵

ایسنا/همدان فرماندار شهرستان اسدآباد از هدفگذاری و تعهد ایجاد ۵۰۰ شغل در روستاهای این شهرستان توسط بنیاد برکت در سال ۹۹ خبر داد.

مجید درویشی سه شنبه ۲۰ خردادماه در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان اسدآباد، اظهار کرد: در فاز نخست هدفگذاری و تعهد ایجاد ۵۰۰ شغل از اول تیرماه در ۱۶ روستای اسدآباد در رابطه با طرح سحاب با اعتبار ۲۰ میلیارد توسط بنیاد برکت آغاز می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اینکه از سال گذشته ۳۰ روستای اسدآباد به عنوان پایلوت اشتغال توسط ستاد بنیاد برکت امام(ره) در سطح استان همدان انتخاب شده است، افزود: بنیاد برکت تاکنون در رابطه با اشتغال ۲۶ روستای پایلوت اشتغال شهرستان ورود داشته که در این راستا در سال گذشته ۲۰۰۰ نفر از روستائیان این روستاها متقاضی اشتغال از بنیاد برکت بودند.

درویشی با بیان اینکه سال گذشته با شناسایی های انجام شده از متقاضیان، ۶۶۵ نفر در کارگاه های آموزشی شرکت کردند و ۱۷۰ نفر از آموزش های رایگان برخوردار شدند، تصریح کرد: از شش ماه دوم سال ۹۸ طرح اشتغال با سرمایه گذاری بنیاد برکت در روستاهای اسدآباد آغاز شد که در مرحله اول این طرح ۳۰۰ شغل انجام گرفت که از این تعداد تاکنون ۱۸۰ شغل ایجاد شده و ۱۲۰ نفر نیز در حال اخذ تسهیلات خود هستند.

فرماندار شهرستان اسدآباد در ادامه سهمیه اشتغال شهرستان را در سال جاری ۱۳۸۹ نفر برشمرد و خاطرنشان کرد: در دو ماه گذشته ۱۹۱ نفر از سهمیه تعهد امسال محقق شده است.

وی سهمیه کارورزی شهرستان را هم در سال جاری ۷۰ نفر اعلام کرد و یادآور شد: در بحث کارورزی دولت خدمات خوبی ارائه می دهد که باید کمک کنیم این خدمات دولت استفاده شود چراکه مشاغل دولتی دیگر فضا برای جذب نیرو ندارند و باید جوانان در بحث صنعت و تولید به دنبال مشاغل باشند.

درویشی با بیان اینکه تعداد بیمه شدگان بار اولی تأمین اجتماعی شهرستان در دو ماه گذشته امسال ۴۴ نفر بوده است، گفت: سهمیه اشتغال پایدار روستایی اسدآباد ۲۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان است که از این میزان تسهیلات ۱۶ میلیارد و ۸۰ میلیون تومان توسط اداره صمت، میراث فرهنگی و جهادکشاورزی و شش میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان توسط دستگاه های حمایتی شامل بنیاد شهید، کمیته امداد و بهزیستی جذب شده و باید برای جذب مابقی این تسهیلات نیز دستگاه ها اجرایی ذیربط همت کنند.

وی در ادامه با تأکید بر سرلوحه قرار دادن شعار «جهش تولید» به نام شعار سال اظهار کرد: در حال حاضر در شهرک صنعتی اسدآباد ۱۱ واحد فعال و شش واحد غیرفعال وجود دارد که از بین واحدهای فعال، واحد تولید قند از شکر کار خود را از روز گذشته آغاز کرده و یک واحد صنعتی فوم قائم نیز مدت پنج سال راکد بود که با خریداری این واحد توسط سرمایه گذار جدید، اقدام به فعالیت مجدد داشته که ظرف چند روز آینده محصولات و تولیدات آن وارد بازار خواهد شد.

فرماندار اسدآباد با اشاره به اینکه کشاورزی یکی از مهمترین شاخص های اشتغال این شهرستان است، بیان کرد: باید با همکاری و همت مضاعف به اشتغال و تولید و صنعت شهرستان توجه ویژه ای شود و برای این اقدام نیاز به آگاهی بخشی به مردم منطقه در راستای استفاده از تسهیلات و امکانات دولت در این رابطه بوده چراکه این تسهیلات مشکل گشا هستند.

وی با مخاطب قرار دادن مدیران دستگاه های اجرایی حاضر در جلسه، با تأکید بر اینکه ما هنوز به شعار «هر روستا، یک شغل» اصرار داریم و با این شعار باید اقتصاد روستاها را با استفاده از تسهیلات اشتغال روستایی فعال کرد، گفت: در حال حاضر گرانی مسکن در شهرهای بزرگ موجب روند افزایشی مهاجرت معکوس بسیاری از افراد به روستاهای خود بوده به طوریکه در بخش پیرسلمان اسدآباد در حال حاضر ۴۰۰ نفر از روستائیان به دیار خود مهاجرت کرده اند و سه روستای خالی از سکنه شهرستان درخواست فعال شدن کد روستایی خود را دارند که در این راستا تحقق شعار «هر روستا، یک شغل» قطعاً نویدبخش خوبی برای رونق تولید و اشتغال روستاهای شهرستان خواهد بود.

فرماندار اسدآباد در پایان بیان کرد: در صورتی که روستای بدون بیکار در شهرستان داشته باشیم و یا اینکه اگر این امر در هر روستا محقق شود این روستای بدون بیکاربه عنوان روستای نمونه معرفی و تجلیل می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اشتغال بنیاد برکت روستا بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۳۰۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان

به گزارش خبرنگار مهر، صمد حسن‌زاده رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، در نشست خبری دومین دوره رویداد بین‌المللی سرمایه‌گذاری و توسعه کشور (کرمان آیدکس ۲۰۲۴) با اشاره به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» برای سال جاری و با توجه به مأموریت‌های اتاق ایران در راستای تحقق توسعه پایدار، اظهار کرد مشارکت اتاق‌های سراسر کشور در مسیر برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌های اقتصادی شروع شده و در تلاشیم با ایجاد یک فضای تعاملی بین دولت و بخش خصوصی به نتایج خوبی برای توسعه اقتصادی دست پیدا کنیم.

وی افزود: این همایش با هدف بسترسازی و معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری، برگزار می‌شود و نمایندگانی از سایر کشورها، سفرا و رؤسای اتاق‌های بازرگانی کشورهای هدف دعوت شدند تا با حضور خود، اطلاعات لازم درباره اقتصاد ایران کسب کنند.

حسن‌زاده خاطرنشان کرد: اتاق ایران به نمایندگی از جامعه اقتصادی کشور آمادگی دارد با برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌ها، ظرفیت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری ایران را به بهترین شکل، معرفی کند.

چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند

محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان نیز در این نشست، گفت: ظرفیت‌های متنوع بین شهرهای این استان یکی از مزیت‌های آن است که موجب شده محصولات کشاورزی این منطقه و ذخایر معدنی آن بسیار متنوع باشد. از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

وی ادامه داد: بخش خصوصی به خدمات دولت نیاز دارد و باید شرایط را برای سرمایه‌گذاری این بخش تسهیل کنیم. در این بین تلاش برای جلوگیری از خروج ارز و حتی بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خارجی، موضوعی است که به جد پیگیری می‌شود.

فداکار همچنین تصریح کرد: صادرات ۴۰ کالا با ارزش ۱۰ میلیارد دلار به ۵۰ بازار از استان کرمان برنامه‌ریزی شده است که هدفی قابل دستیابی است.

وی در پاسخ به سوالی در مورد حضور چینی‌ها در استان کرمان گفت: چینی‌ها سرمایه گذاری زیادی در استان کرمان انجام داده‌اند به طوری که در بخش خودروسازی و قطعه سازی برای ۱۲ هزار نفر در مناطق محروم این استان اشتغالزایی کرده‌اند.

استاندار کرمان در مورد آب گرفتی برخی از صنایع استان کرمان از جمله خودروسازی‌ها بعد از سیل اخیر گفت: در منطقه بم در سطحی بالغ بر ۲۰ کیلومتر بارندگی و سیل وجود داشت تا وارد دشت شود اما با توجه به اینکه شدت جریان آب کند بود خسارتی آن‌چنانی وارد نکرده است. آب در حال حرکت به مدت حدود ۲ ساعت وارد پارکینگ‌های خودروسازان که در شیب قرار داشتند، شد اما آسیبی وارد نکرد وارد سالن‌ها و خط تولید نشد.

استاندار کرمان اظهار کرد: ظرفیت‌های زیادی در استان کرمان در بخش‌های مختلف از جمله انرژی‌های تجدیدپذیر، گردشگردی، محصولات کشاورزی، ذخایر معدنی وجود دارد؛ از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

سرمایه‌گذاری به همت بخش خصوصی توسعه می‌یابد

علی نقوی، رئیس کمیسیون خدمات فنی مهندسی و احداث اتاق ایران و دبیر همایش کرمان‌آیدکس با بیان اینکه دولت بودجه کافی برای تأمین منابع عمرانی و سرمایه‌گذاری در اختیار ندارد، مشارکت بخش خصوصی در این مسیر را ضروری خواند و گفت: گفتمان‌سازی در مسیر سرمایه‌گذاری و رسیدن به راهکارهای پیشنهادی برای این بخش، هدف اصلی این همایش است.

وی تصریح کرد: کرمان از منظر گردشگری، توان بسیار بالایی برای جذب سرمایه دارد که ناشناخته ماندند و سرمایه‌گذاری کافی برای معرفی آنها صورت نگرفته است. برنامه‌ریزی برای این همایش انجام شد تا بتوانیم اطلاعات همه ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری استان را ارائه دهیم.

کد خبر 6098220 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • تجلیل از کارگران منتخب بخش تولید و صنعت آذربایجان شرقی
  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • پایگاه های امداد و نجات متنوع در تنگستان ایجاد شود
  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری