Web Analytics Made Easy - Statcounter

نهاوندی با اشاره به حضور فعال کانون فرهنگی هنری «شهید قاسم سلیمانی» در بخش کتاب‌خوانی رویداد ملی «فهما»، گفت: کادرسازی از بین نوجوانان ۱۵ تا ۱۷ سال رویکرد این کانون روستایی است تا در انجام فعالیت‌ها دچار رکود نشویم.

«محمد نهاوندی» در گفتگو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان درباره روند فعالیت کانون فرهنگی هنری «شهید قاسم سلیمانی» در ایام شیوع کرونا، اظهار کرد: برگزاری هیئت مجازی همراه با مداحی و سخنرانی در 30 شب ماه مبارک رمضان و مشارکت فعال در رزمایش مواسات و کمک مومنانه از جمله فعالیت های این کانون روستایی در ایام تعطیلی موقت فعالیت های حضوری، بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر کانون فرهنگی هنری «شهید قاسم سلیمانی» ادامه داد: در این راستا با همکاری امام جماعت و شورای روستا و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در سه مرحله، مرحله نخست 400 بسته معیشتی، مرحله دوم 100 بسته معیشتی و مرحله سوم 80 بسته معیشتی بین محرومان توزیع شد.

 

وی تصریح کرد: علاوه بر این، در ماه مبارک رمضان هر شب 100 پرس غذای گرم در مجموع شامل سه هزار پرس به تناسب تعداد اعضای خانوار و به همت بچه های کانون میان محرومان روستا توزیع شد، همچنین، اعضای کانون یک شب درمیان برای بسته بندی پک‌های غذایی اقدام می کردند.

 

وی با اشاره به حضور موثر این کانون در نخستین رویداد ملی «فهما»، گفت: کانون «شهید قاسم سلیمانی» که پیش از شهادت فرمانده فقید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، «عترت(ع)» نام داشت، در بخش کتاب و کتابخوانی نخستین رویداد ملی «فهما (پایتخت فرهنگ و هنر مساجد ایران)» توانست در سطح شهرستان رتبه اول را کسب کند و در سطح استان هم جزء هشت استان برتر این رویداد شناخته شد.

 

نهاوندی با اشاره به رویکرد این کانون روستایی در کادرسازی، ابراز کرد: از سه سال قبل تلاش کردیم با واسپاری کارها به نوجوانان رده سنی 15 تا 17 سال اقدام به کادرسازی و از ظرفیت آنها حداقل برای پنج شش سال آینده استفاده کنیم که در این زمینه موفقیت هایی داشته ایم. چون در گذشته یکی از مشکلات کانون ما کادرسازی بود که بعضاً فعالیت ها را دچار رکود می کرد.

 

وی با اشاره به استقبال بچه های کانون فرهنگی هنری «شهید قاسم سلیمانی» از فعالیت های کتاب و کتابخوانی، ابراز کرد: به دلیل محدودیت فضای کانون، اجرای برخی از فعالیت ها با دشواری همراه است اما در حوزه امانت دهی کتاب ها که بیش از سه هزار نسخه می شود، فعال هستیم و اعضای کانون هم می توانند از طریق مشاهده فهرست کتاب ها و تقاضا در وبلاگ کانون، نسبت به امانت گرفتن این کتاب ها اقدام کنند.

 

نهاوندی با اشاره به عضویت 110 نفر در کانون روستایی «شهید قاسم سلیمانی»، خاطرنشان کرد: اعضای کانون در فضای روستا در همه برنامه های مدنظر بسیج یک پای کار کانون هستند و بیشتر کارهای رسانه ای بر عهده آنها است و تعامل شان با شورای روستا و بسیج و سه مسجد روستا گسترده است. امید است به تناسب انرژی و مشارکت بالای اعضاء، تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری مثل رایانه، پرژکتور و ...  در کانون تامین شود.

پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: شهید قاسم سلیمانی رویداد ملی فهما کانون های فرهنگی هنری مساجد شهید قاسم سلیمانی کانون فرهنگی هنری کانون روستایی اعضای کانون فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۳۰۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت پری خانه ما از راز مادران چند شهید

بهناز ضرابی‌زاده، نویسنده کتاب‌های "دختر شینا" و "گلستان یازدهم" از انتشار اثر جدید خود با عنوان "پری خانه ما" خبر داد. - اخبار فرهنگی -

بهناز ضرابی‌زاده، نویسنده، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، از انتشار کتاب جدید خود با عنوان "پری خانه ما" خبر داد و گفت: این اثر به خانواده‌هایی که سه یا چهار تن از اعضای خانواده‌شان در جنگ تحمیلی به شهادت رسیدند، می‌پردازد. در واقع روایتی است زنانه از این خانواده‌ها. 

وی با بیان اینکه همیشه برای خودم این سوال مطرح بود که چطور یک مادر حاضر می‌شود پس از شهادت یک فرزند، فرزندان دیگر خود را به جبهه بفرستد، ادامه داد: کتاب حاضر تلاش دارد از زاویه دید مادران شهدا به این قضیه بپردازد و به این پرسش پاسخ دهد. البته در مواردی که مادر شهدا در قید حیات نبودند، این روایت با خاطراتی از همسران، خواهران یا دیگر اعضای خانواده تکمیل شده است. 

یک عاشقانه آرام در کوران جنگ

نویسنده این کتاب اضافه کرد: در کتاب "پری خانه ما" با پنج مادر شهید گفت‌وگو شده است. همچنین چهار مادر شهید در قید حیات نبودند که روایت دیگر اعضای خانواده وورده شده است. 

ضرابی‌زاده با بیان اینکه فکر نمی‌کنم تاکنون کتابی به این موضوع پرداخته باشد، یادآور شد: در این کتاب با خانواده شهیدان بهادربیگی، بیات، تیموری، حاجی‌بابایی، عزیزی، سرابی، مرادی، وحدت و مومنی گفت‌وگو شده است. 

کتاب "پری خانه ما" برای نخستین‌بار از سوی انتشارات سوره مهر در نمایشگاه کتاب تهران عرضه خواهد شد. ضرایی‌زاده پیش از این با کتاب‌های "دختر شینا"، "گلستان یازدهم" و "ساجی" برای علاقه‌مندان به حوزه ادبیات دفاع مقدس شناخته شده است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمایشگاه کتاب فرصتی برای تقویت حلقه کتابخوانی نوجوانان است
  • کانون پرورش فکری راهی برای شکوفایی استعدادهای کودکان و نوجوانان/ ساختار فعالیت کانون باید به روزرسانی شود
  • برگزاری«کتاب بازی» در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • « این صحنه خانه ماست»
  • فعالیت‌های کانون پرورش فکری همدان، در راستای ترویج فرهنگ حجاب
  • رونق فعالیت های فرهنگی اردبیل با محوریت کانون های مساجد
  • مراکز سیار کانون امسال توسعه می یابد
  • روایت پری خانه ما از راز مادران چند شهید
  • کانون پرورشی با ۱۰۰۰ کتاب به نمایشگاه بین‌المللی کتاب رفت
  • عرضه ۶ عنوان کتاب جدید درباره حاج قاسم سلیمانی در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران