Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری روز سه‌شنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: در اسلام حفظ سلامت خود و دیگران از بیماری‌ها لازم و در برخی از موارد واجب است و اگر رعایت نکردن بهداشت شخصی و اجتماعی منجر به بیماری شود مذموم و در برخی از مواقع حرام است.
وی بیان کرد: در شرایط سخت بیماری ویروسی کرونا و شیوع فوق‌العاده حاد آن در سطح جهان و ایران و اوج‌گیری آن در برخی از استان‌های ایران و در مرحله هشدار قرار گرفتن استان بوشهر، به همگان توصیه می‌شود که به حفظ سلامت خود، خانواده و جامعه توجه و عنایت ویژه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صفایی بوشهری اظهار داشت: همچنین انتظار است هم استانی‎ها تمامی دستورالعمل‌های ستاد مبارزه با بیماری کرونا را رعایت و از سفرها، رفت و آمدها و دید و بازدیدهای غیر ضرور به طور جد خودداری کنند.

وی گفت: مردم باید در محیط عمومی از ماسک استفاده کرده و فاصله‌گذاری اجتماعی را مراعات و از سفر به استان‌های دارای وضعیت قرمز و پذیرش مهمان از آن استان‌ها به صورت موقت پرهیز و بهداشت فردی را رعایت کنند.
صفایی بوشهری ادامه داد: در مراکز خرید، مراکز تجمع مردم مانند مصلاها و مساجدی که مجوز از ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا داده شده باید به طور حتم دستورالعمل‌های بهداشتی رعایت شود.

ویاز مسئولان خواست ورودی‌های استان بوشهر را به دقت کنترل و از ورود افراد بیمار به این استان ممانعت و فرهنگ استفاده از ماسک و رعایت بهداشت فردی و اجتماعی را نهادینه کنند، بر حُسن اجرای امور نظارت کارآمد داشته باشند و از گسترش این بیماری در سطح استان جلوگیری کنند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: تمامی گروه‌های جهادی علاوه بر هماهنگی با دانشگاه علوم پزشکی و ستاد مبارزه با بیماری کرونا، ماسک و دستکش استاندارد را به اندازه کافی تولید و در اختیار مردم قرار دهند.

صفایی بوشهری عنوان کرد: خیران نیز خیرات خود را در این شرایط به امور سلامت مردم اختصاص دهند و رسانه‌ها بویژه صدا و سیما به فرهنگ سازی این امور توجه و عنایت ویژه داشته باشد.
وی گفت: اینک یکی از مهم‌ترین کارها در عرصه خدمت به مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی، حفظ سلامت خود و دیگران و همکاری با ستاد مبارزه با بیماری کرونا است و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند" این یک جهاد است".

صفایی بوشهری تاکید کرد: این بیماری باید جدّی گرفته شود و با توجه به کمبود امکانات بیمارستانی و زحمات فوق‌العاده کادر بهداشت و درمان که از ماه‌ها قبل تلاشی جهادی دارند از آنان تشکر و قدردانی می‌شود.

برچسب‌ها بوشهر ویروس کرونا سلامت و بهداشت امام جمعه بوشهر پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر ویروس کرونا سلامت و بهداشت امام جمعه بوشهر بوشهر ویروس کرونا سلامت و بهداشت امام جمعه بوشهر مبارزه با بیماری کرونا صفایی بوشهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۳۰۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، مهدی تنگستانی مکان از آغاز فصل پرورش میگو در اراضی ساحلی استان بوشهر خبر داد و گفت: مراکز تکثیر تولید لارو و بچه میگو در نقاط مختلف استان بوشهر فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.

وی با اشاره به واردات ۲۶ هزار مولد میگوی خارجی SPF به کشور برای تولید بچه میگو، افزود: در کنار مولد خارجی، ۲۵ هزار مولد داخلی هم در تولید لارو و بچه میگو فعال شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر اظهار کرد: در بازدید‌های انجام شده این مولد‌ها پست لارو‌های قوی میگو تولید کرده‌اند که می‌تواند در تولید میگوی پرورشی مطلوب کمک قابل توجهی کند.

وی با تاکید بر این‌که مقابله با بیماری میگو با مشارکت پرورش‌دهندگان امکان‌پذیر است، گفت: بیماری میگوی پرورشی امسال هم مانند سال‌های گذشته وجود دارد و باید با همکاری تولیدکنندگان، این بیماری مهار و کنترل شود.

تنگستانی مکان یادآور شد: در این راستا بخش دولتی تمهیدات و آموزش‌های لازم و شرایط قرنطینه‌ای، زیستی و بهداشتی که نقش مهمی در مهار و کاهش مخاطرات بیماری میگوی پرورشی دارد را به تولیدکنندگان میگو ارائه کرده است.

وی ردیابی بیماری میگوی پرورشی را از دیگر برنامه‌ها اعلام و اظهار کرد: مولد‌ها و پست لارو‌های میگو تا کنون سالم هستند ولی برای مهار و جلوگیری از شیوع بیماری، مدیریت آب استخر، تولید و توزیع غذای بچه میگو و استفاده از تجهیزات از سوی پرورش‌دهنده این آبزی ضروری است.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر با بیان این‌که کارشناسان دامپزشکی در کنار تولیدکنندگان میگو در مراکز پرورشی هستند، اضافه کرد: همکاری کارشناسان دامپزشکی با پرورش‌دهنده میگو در همه سطوح وجود دارد تا ان‌شاءالله تولید مورد نظر در سال جاری محقق شود.

وی جابه‌جایی و ذخیره‌سازی بچه میگو در استخر پرورشی را بر اساس مجوز دانست و تاکید کرد: لاروریزی و ذخیره‌سازی در استخر پرورشی نباید بیش از مجوز تعیین شده از سوی دامپزشکی و کد اتحادیه پرورش‌دهنده میگو و شیلات برای هر مزرعه باشد.

دیگر خبرها

  • بوشهر همه ظرفیت‌های آمایشی توسعه و پیشرفت دانش نوپایه را دارد
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • اصل حج بر وحدت بین مسلمانان است
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • دلایل استعفای امام جمعه رفسنجان پس از ۳۹ سال فعالیت /تاکید بر جوان گرایی
  • امام جمعه رفسنجان درباره دلیل استعفایش چه گفت؟
  • امام جمعه اهواز: طرح «نور» محله به محله اجرا شود
  • استان بوشهر در عزای امام جعفر صادق (ع) به سوگ نشست
  • جنتی: نادیده گرفتن تخلفات امام جمعه تهران، دهن کجی به مردم است