Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان جهانی بهداشت (WHO) روز گذشته (دوشنبه) با اشاره به اینکه وضعیت شیوع کرونا در جهان وخیم‌تر شده و در آمریکای مرکزی نیز به اوج خود رسیده، از کشورها خواسته تا اقدامات خود را برای مهار شیوع کروناویروس جدید افزایش دهند.

به گزارش ایسنا، تدروس آدهانوم، دبیر کل سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد روز یک‌شنبه بیش از ۱۳۶ هزار مورد جدید ابتلا به کووید-۱۹ در سراسر جهان تایید شد که بیشترین شمار روزانه‌ایست که تاکنون به ثبت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود با گذشت بیش از شش ماه از وقوع همه‌گیری کرونا اکنون وضعیت شیوع شدت گرفته و زمان مناسبی برای توقف یا کاهش اقدامات مقابله‌ای با آن برای کشورها محسوب نمی‌شود.

مایک رایان، رئیس فوریت‌های پزشکی سازمان جهانی بهداشت نیز اعلام کرد: این عفونت در کشورهای آمریکای مرکزی از جمله گواتمالا هنوز در حال افزایش است و بیماری همه‌گیر به وضعیت "پیچیده‌ای" رسیده است.

وی با نگران کننده دانستن وضعیت این منطقه در حال حاضر، خواستار رهبری شدید دولت و پشتیبانی بین المللی از منطقه شد.

از سوی دیگر برزیل اکنون یکی از مراکز شیوع این بیماری همه‌گیر بوده و پس از ایالات متحده آمریکا بیشترین شمار مبتلایان به کووید-۱۹ را در جهان به خود اختصاص داده است. همچنین شمار قربانیان این بیماری در برزیل هفته گذشته از ایتالیا پیشی گرفت.

وزارت بهداشت برزیل پس از حذف آمار و ارقام جمع آوری شده برای مرگ و میر کروناویروس در این کشور از یک وب سایت ملی، سردرگمی و جنجال بیشتری را با انتشار دو مجموعه متناقض از ارقام برای آخرین موارد ابتلا و تلفات ایجاد کرد.

با این حال مایک رایان داده‌های برزیل را تاکنون کاملاً دقیق دانست اما تاکید کرد ارتباط پایدار و شفاف مقامات بهداشتی با مردم برزیل برای اطلاع‌رسانی در مورد وضعیت شیوع و خطرات آن اهمیت زیادی دارد.

ماریا ون کرخوف، همه‌گیرشناس و مدیر ارشد سازمان جهانی بهداشت نیز اظهار داشت که "رویکرد جامع" در آمریکای جنوبی ضروری است.

شمار مبتلایان کروناویروس جدید در سراسر جهان تاکنون بیش از هفت میلیون و ۲۲۲ هزار نفر و شمار قربانیان نیز بیش از ۴۰۹ هزار نفر اعلام شده است. ون کرخوف با اشاره به این آمار اعلام کرده هنوز تا پایان همه‌گیری کروناویروس راه زیادی باقی مانده است.

این در حالی است که مقامات بهداشتی سنگاپور به تازگی اعلام کرده‌اند بیش از نیمی از موارد کرونا در این کشور بدون علامت بوده‌اند و از این رو مقامات سنگاپوری رفع محدودیت‌های مقابله‌ای خود با کروناویروس را به تاخیر انداخته‌اند.

بنا بر گزارش رویترز، به رغم شمار زیادی از کشورهایی که ناقلان بدون علامت کرونا را کشف کرده‌اند، ون کرخوف این موارد را نادر دانسته‌ و اعلام کرده معلوم نیست این ناقلان منجر به شیوع بیشتر کرونا می‌شوند یا خیر؟

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کرونا در جهان سازمان جهانی بهداشت سازمان جهانی بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۳۳۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمار کشته‌شدگان سیل در برزیل به ۵۷ نفر رسید

به گزارش قدس آنلاین، آژانس حفاظت مدنی ایالت «ریو گرانده دو سول» برزیل گفت که حدود دوسوم از ۴۹۷ شهر این ایالت تحت تاثیر سیل قرار گرفته و بیش از ۳۲ هزار تن آواره شده‌اند.

طوفان و بارش شدید باران باعث رانش زمین شده و جاده‌ها و پل‌های بسیاری را از بین برده است. همچنین دو سد نیز تخریب شده‌اند.

علاوه بر این، فرودگاه «پورتو آلگره» نیز تمام پروازهایش را تعلیق کرده است.

انتظار می‌رود که در ساعت‌های آینده بارش باران در مناطقه شمالی و شمال شرقی این ایالت شدت پیدا کند. همچنین «ادواردو لیته» فرماندار ریو گرانده دو سول گفت: سطح آب رودخانه‌ها در روزهای آینده همچنان بالا خواهد ماند.

به گزارش آسوشیتدپرس، وضعیت آب‌وهوایی آمریکای جنوبی متأثر از پدیده طبیعی «ال‌نینو» است که به‌طور دوره‌ای سطح آب‌ها را گرم کرده و باعث خشکسالی در شمال و بارندگی شدید در جنوب می‌شود.

امسال این پدیده در کنار سیل‌های مکرر در جنوب، باعث خشکسالی بی‌سابقه‌ در آمازون شده است. دانشمندان معتقدند این شرایط ناشی از تغییرات آب‌وهوایی با عوامل انسانی است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • فیلم| افزایش شمار کشته‌های سیل در برزیل به ۷۵ نفر
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • شمار کشته‌شدگان سیل در برزیل به ۵۷ نفر رسید
  • در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • شمار قربانیان سیل بزریل به ۵۷ نفر افزایش یافت + تصاویر
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح
  • سازمان جهانی بهداشت: در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح حمام خون راه می‌اندازد
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است