Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، «غلامرضا سیلمانی» روز سه‌شنبه در مراسم رونمایی و افتتاح سامانه اعلام خسارت الکترونیکی شخص‌ثالث بیمه ایران، افزود: باید کمک کنیم تا به علت شیوع کرونا، میزان مراجعه حضوری مردم به شعب بیمه کاهش یابد.

رییس کل بانک مرکزی با بیان اینکه ۳۳ شرکت بیمه در کشور فعالیت دارند، گفت: صنعت بیمه در حال حرکت به سوی دیجیتالی شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تردد بیش از ۲۳ میلیون خودرو در کشور، افزود: بیمه شخص‌ثالث بیش از۵۰ درصد سبد صنعت بیمه را به خود اختصاص می‌دهد.

رییس کل بانک مرکزی اضافه کرد: قرار است که تا ۱۱ میلیون تومان از خسارت‌های بیمه شخص‌ثالث بدون کروکی پرداخت شود که امیدواریم زودتر اجرایی شود.

سیلمانی با بیان اینکه صنعت بیمه باید به سوی آنلاین شدن پیش برود، ادامه داد: شرکت‌های بیمه باید به توسعه آی. تی و فناوری اطلاعات توجه کند.

وی با تاکید بر لزوم توجه به منافع و خواسته‌های بیمه‌شدگان گفت: اگر فردی احساس کند که حق خود از بیمه‌ها نگرفته، قطعا تلاش خواهد کرد که از شیوه‌های مختلف به خواسته خود رسیده و حتی به این صنعت، صدمه هم بزند.

رییس کل بانک مرکزی گفت: همچنین شرکت‌ها در پرداخت خسارت باید به موضوع پرداخت در زمان مقرر نیز توجه کنند.

اعلام جزییات پرداخت خسارت غیرحضوری تا سه میلیون تومان

«محمد رضایی» مدیرعامل بیمه ایران نیز در این مراسم با بیان اینکه در دوران شیوع کرونا روند پرداخت خسارت دچار مشکل شد، افزود: مردم برای اعلام و دریافت خسارت ناچار به مراجعه حضور داشتند که خطر آلودگی به کرونا را به دنبال داشت.

وی با بیان اینکه۹۰ درصد فروش بیمه نامه از طریق شبکه فروش انجام می‌شود، ادامه داد: صنعت بیمه با پیش رفتن به سوی الکترونیکی‌شدن، آینده‌ای روشن و مثبت خواهد داشت.

مدیرعامل بیمه ایران با اشاره به جزییات طرح پرداخت الکترونیکی خسارت‌ها، اضافه کرد: تا سه میلیون تومان از این طریق و بدون مراجعه حضوری، خسارت پرداخت می‌شود.

رضایی ادامه داد: قرار است با آماده کردن شرایط، پرداخت خسارت تا ۱۱ میلیون تومان نیز بدون کروکی پرداخت شود.

به گزارش ایرنا، سامانه اعلام خسارت الکترونیکی شخص‌ثالث بیمه ایران عصر امروز با حضور رییس کل بیمه مرکزی راه‌اندازی شد که امکان درج محل و تصاویر مربوط به صحنه تصادف به صورت الکترونیکی در این سامانه وجود دارد. همچنین مشخصات طرفین تصادف نیز در این سامانه درج شده و به سرعت توسط کارشناسان بیمه، ارزیابی می‌شود.

از طریق این سامانه خسارت های تا سه میلیون تومان ارزیابی و خسارت مربوطه تا ۲۴ ساعت پرداخت می‌شود.

در صورتی که میزان خسارت بیش از سه میلیون تومان باشد از متقاضی خواسته می‌شود که خودروی آسیب دیده به صورت فیزیکی  بررسی شود. در مراحل بعدی قرار است مبلغ قابل پرداخت تا ۱۱ میلیون تومان نیز افزایش یابد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سه میلیون تومان پرداخت خسارت بیمه ایران صنعت بیمه شخص ثالث رییس کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۳۴۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها

  احمدی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: در کل کشور۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند. وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تاخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند. احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است. وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به اذر پارسال بوده آنهم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیرو‌های مسلح نیز به همین صورت است. احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیر خشک ندارند. وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

دیگر خبرها

  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • وعده صادق قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی را به نمایش گذاشت
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • (ویدیو) علت تأخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی
  • فیلم/ قصه پُر غُصۀ بیماران برای پرداخت الکترونیکی
  • کارت بانکی این شش بانک حذف می‌شوند
  • ثبت صادرات ۶ میلیارد دلاری در خوزستان
  • پرداخت مالیات بر ارث، الکترونیکی شد
  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند