Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صمت، محمدرضا کلامی در نشست تخصصی برنامه‌های وزارت صمت گفت: بخش زیادی از کار ما در ستاد تنظیم بازار در حوزه هماهنگی بین دستگاه‌ها و بیش از ۴۲ درصد مصوبات در حوزه تأمین کالاها بوده است.

سرپرست معاونت بازرگانی داخلی وزارت صمت افزود: سال گذشته ۱۵ درصد تصمیمات ستاد تنظیم بازار در حوزه توزیع و عرضه، ۱۴ درصد در حوزه نظارت و بازرسی و ۹ درصد در حوزه قیمت گذاری و کنترل قیمت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: تأمین حداکثری کالاهای اساسی و ضروری مردم با قیمت‌های مناسب با اولویت تولید داخل از اهم برنامه‌های ما است ضمن اینکه کارآمد کردن نظام توزیع ضروری است و این موضوع را با جدیت دنبال می‌کنیم.

کلامی با بیان برخی اولویت‌های تنظیم بازار، اضافه کرد: تأمین کالا و ذخایر راهبردی با اولویت تولید داخل، تسریع در اصلاح شبکه‌های توزیع و کنترل انبارها و مراکز نگهداری را در خصوص تنظیم بازار دنبال می‌کنیم.

وی در این باره گفت: فرایندهای مرتبط با سیاستگذاری را در حوزه تنظیم بازار با لحاظ کردن مشارکت حداکثری بخش خصوصی در دستور کار داریم.

سرپرست معاونت بازرگانی داخلی وزارت صمت با تاکید بر الکترونیکی کردن توزیع کالاها، افزود: از ظرفیت اتاق‌های اصناف، تعاون، سازمان میادین ومیوه و تره بار استفاده می‌کنیم.

کلامی ادامه داد: حفظ سطح مطلوب ذخایر راهبردی برای جلوگیری از هر گونه نوسانات و تلاطم‌های احتمالی بازار از اولویت‌های کاری است.

وی گفت: از کارکردهای بورس برای تنظیم بازار به خصوص در پتروشیمی و فولاد استفاده می‌کنیم و برای افزایش کارآیی نظارت‌ها با استفاده از ظرفیت حداکثری دستگاه‌های مرتبط برنامه ریزی داریم.

سرپرست معاونت بازرگانی داخلی وزارت صمت همچنین افزود: اجرای طرح‌های ویژه مناسبت‌های ملی و مذهبی را در دستور کار داریم و تدوین و اجرای تقویم تنظیم بازار را دنبال می‌کنیم و مجموع سیاستگذاری‌ها باعث شده است که در سال ۹۸ کمبود کالایی نداشته باشیم.

فروشگاه‌های زنجیره‌ای باید صنوف رقابتی باشند
کلامی با اشاره به نقش و جایگاه صنوف خرده فروشی گفت: فروشگاه‌های زنجیره‌ای باید صنوف رقابتی شوند و فرش قرمز برای تولید داخل پهن کنند یعنی به دنبال تولید کننده داخلی برای ارائه کالاهای تولیدی آن‌ها در فروشگاه‌های خود باشند.

وی با بیان اینکه تعیین دامنه کالاهای مشمول قیمت گذاری تثبیتی، حمایتی و توافقی جزو اولویت‌های تنظیم بازار است، افزود: ۱۲ قلم کالای پرمصرف لبنیات مشمول کالاهای اولویت اول گروه بندی کالا و خدمات برای قیمت گذاری هستند.

سرپرست معاونت بازرگانی داخلی وزارت صمت اضافه کرد: علاوه بر برگزاری جلسات ستاد تنظیم بازار در مراکز استان‌ها، در شهرستان‌های تابعه نیز جلسات ستاد تنظیم بازار تشکیل می‌شود.

وی تاکید کرد: برخورد با تخلفات درج قیمت غیر واقعی که مهمترین عامل اجحاف در حقوق مصرف کننده است، در اولویت اقدامات سال ۹۹ به خصوص در واحدهای بسته بندی خواهد بود.

کد خبر 4945732

منبع: مهر

کلیدواژه: میدان میوه و تره بار وزارت صنعت معدن و تجارت ویروس کرونا سهام عدالت آزادسازی سهام عدالت قیمت دلار بانک مرکزی ایران قیمت نفت تولید نفت وزارت صنعت معدن و تجارت بازار سرمایه بورس وزارت جهاد کشاورزی اوپک آتش سوزی جنگل ها قیمت یورو ستاد تنظیم بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۳۵۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود

رحیم نیازی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به مازاد تولید سیب زمینی، بخشی از محصول مورد نیاز در انبار‌ها دپو شده است که اتخاذ سیاست نادرست عوارض ۶۰ درصدی صادرات سیب زمینی می‌تواند آسیب جدی به تولید این محصول وارد کند.

او قیمت تمام شده هرکیلو سیب زمینی را ۱۲ تا ۱۳ هزارتومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون هرکیلو سیب زمینی با نرخ ۷ تا ۹ هزارتومان از کشاورزان خریداری می‌شود، درحالیکه هزینه‌های بالای بذر، کارگری، آب و برق، حمل و نقل، دنباله بند‌های کشاورزی و تعمیرات ماشین آلات هیچ تناسبی با درآمد سیب زمینی کاران ندارد.

نیازی ادامه داد: با توجه به بحران منابع آبی و کمبود نقدینگی انتظار می‌رود که حمایت‌های لازم از بخش تولید صورت بگیرد چراکه دریافت عوارض ۶۰ درصدی صادرات راهکار تنظیم بازار نیست و برای استمرار صادرات و پایداری تولید هرچه سریع‌تر باید این عوارض حذف شود.

عضو هیئت مدیره انجمن سیب زمینی با بیان اینکه مشکلی در تولید سیب زمینی نداریم، افزود: بنابر آمار سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود که با احتساب سرانه مصرف، این رقم مازاد بر نیاز کشور است که باید در راستای تعادل بازار، تولید مازاد به بازار‌های هدف صادر شود.

او با بیان اینکه صادرات سیب زمینی راهکار تنظیم بازار داخل است، گفت: بنابر آمار طی ۵ سال اخیر به طور متوسط سالانه ۵۰۰ هزارتن سیب زمینی به بازار‌های هدف صادر می‌شود و در شرایط کنونی باید عوارض صادرات حذف شود تا مازاد تولید صادر شود، در غیراین صورت دلالان و کارخانه‌ها با سوء استفاده از شرایط بازار، قیمت‌ها را کاهش می‌دهند که این امر به زیان بخش تولید تمام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • اختصاص ۵۰ میلیارد تومان به تملکات میدان شهید مطهری قم
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • قیمت انواع میوه در میادین و بازارهای میوه و تره بار اعلام شد
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق شهر تهران
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه تاکید کرد
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین تره بار