Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@06:30:13 GMT

توهین به ساحت بزرگان اسلامی را به شدت محکوم می‌کنیم

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۳۶۷۴۶

توهین به ساحت بزرگان اسلامی را به شدت محکوم می‌کنیم

دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: باعث تأسف است که برخی از جاهلان و ناآگاهان با تعرض به مقدسات اسلامی موجبات تفرقه جهان اسلام را فراهم می کنند و ما به شدت توهین به ساحت بزرگان اسلامی را محکوم می کنیم.

به گزارش ایسنا،به نقل از  مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی علیرضا احمدی- رئیس شورای عالی استان‌ها- و جمعی از اعضای شورای عالی استانها عصر روز سه شنبه با حضور در مجمع جهانی تقریب با حجت‌الاسلام و المسلیمن حمید شهریاری- دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی- دیدار و گفتگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی طی سخنانی در این دیدار ضمن خیر مقدم، با اشاره به اینکه اولین محوری که در چشم انداز تقریب طراحی شده «پرهیز از تفرقه و تعرض» است، اظهار کرد: باعث تأسف است که برخی از جاهلان و ناآگاهان با تعرض به مقدسات اسلامی موجبات تفرقه جهان اسلام را فراهم می کنند ما به شدت این نوع توهین‌ها به ساحت بزرگان اسلامی را محکوم می کنیم.

وی افزود: ما در سه لایه می توانیم از تفرقه در جهان اسلام جلوگیری کنیم اولین مرحله جلوگیری از جنگ است در مرحله دوم جلوگیری از تنازع است و مرحله سوم پرهیز از مشاجره و حرمت شکنی است یعنی باید مراقب باشیم که فرقه ها و گروه‌های اسلامی به یکدیگر توهین نکنند و به مقدسات یکدیگر احترام بگذارند.

شهریاری تأکید کرد: آنچه که ما را نگران می‌کند این است که دشمن تلاش جدی و ماهرانه ای در این عرصه دارد که با ایجاد درگیری و جنگ و مشاجره جهان اسلام را درگیر خودش کند تا اهداف مادی خودش را در جهان اسلام دنبال کند.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی افزود: نظام سلطه برای اینکه بتواند بر جهان اسلام سیطره سیاسی، اقتصادی و فرهنگی داشته باشد راهش این است که جهان اسلام را درگیر خودش کند و بعد به عنوان میانجی ورود پیدا کند و سهم خودش را بگیرد برای نمونه آمریکا به بهانه حمله صدام به کویت وارد این کشور شد و سهم خواهی کرده و می کند.

وی با اشاره به برخی سناریوهای دشمن برای ایجاد تفرقه در جهان اسلام، اظهار داشت: سناریوها و برنامه های دشمن جهت ایجاد تفرقه و اختلاف در جهان اسلام بسیار دقیق و حساب شده است لذا ضروری است که ما در این زمینه هوشیار باشیم و در زمین دشمن بازی نکنیم.

شهریاری با اشاره به برخی مشکلات اقتصادی در مناطق اهل سنت کشور، اظهار داشت: این گونه مشکلات در همه استان های کشور وجود دارد و مختص به منطقه خاصی نیست لذا باید همه با هم دست در دست هم دهیم و فقر و بیکاری را از بین ببریم و اقتصاد کشورمان را شکوفا کنیم.

در ابتدای این دیدار علیرضا احمدی -رئیس شورای عالی استان‌ها- و برخی از اعضای اهل سنت این شورا پیرامون وحدت و تقریب و راههای همکاری با مجمع جهانی تقریب نظراتی بیان کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مجمع تقریب مذاهب اسلامی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی جهان اسلام جهان اسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۳۶۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، همکاری بین المللی، رشد و توسعه و انرژی سه محوری است که در نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در داووس که امروز در ریاض، پایتخت عربستان سعودی و برای اولین بار در خارج از شهر داووس سوئیس افتتاح شد، مورد توجه قرار خواهد گرفت.

این مجمع با شعار «همکاری بین المللی، رشد و انرژی برای توسعه» و با حضور بیش از هزار نفر از جمله سران کشورها، مقامات ارشد و کارشناسان بین المللی از بخش‌های دولتی و خصوصی به مدت دو روز ادامه دارد. برای بحث در مورد مسائل و تحولات مختلف اقتصادی جهانی.

این نشست فرصتی برای تصمیم گیرندگان از سراسر جهان است تا زمینه‌های مشترکی برای ایجاد تأثیرات مثبت جهانی پیدا کنند.

گفتنی است، با وجود اینکه داووس سالی یک بار برگزار می‌شود اما تأثیر آن بر اقتصاد جهانی قابل توجه است، زیرا مهم‌ترین مسائل جهان را برجسته می‌کند، هدف آن یافتن راه حل برای مسائل مطرح شده و دستیابی به ثبات سیاسی و اقتصادی در جهان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • اعلام آمادگی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای همکاری با مجمع تقریب
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • شکست جادوگر بریتانیایی پس از توهین به وفایی
  • دیدار عضو شورای حزب الله لبنان با دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی
  • تسلیت دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به مناسبت درگذشت ماموستا ملااحمد فخری
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است