Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس انجمن سنگ آهن ایران تاکید کرد: هزینه‌های تولید در یک معدن کوچک به طور متوسط 35درصد بیشتر از یک معدن بزرگ است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری برنا، ایران تولید 55میلیون تن فولاد را در سال 1404خورشیدی پیش رو دارد. در چنین شرایطی داریوش اسماعیلی، معاون معدن و صنایع معدنی وزارت صمت، از وجود 150 معدن غیرفعال سنگ آهن در کشور می‌گوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که سنگ آهن ماده اولیه ساخت فولاد است و این معادن غیرفعال می‌تواند تامین‌کننده خوراک واحدهای تولیدی و در ادامه راهگشای ایران برای رسیدن به چشم‌انداز 1404 باشد.

مهرداد اکبریان، رییس انجمن سنگ آهن ایران، ضمن تایید این رقم به خبرنگار اقتصادی خبرگزاری برنا گفت: ما حدود 350 پروانه بهره‌برداری از ذخایر سنگ آهن داریم که تنها حدود نیمی از این معادن است و معادن نیمه‌فعال، شامل معادن کوچک و متوسط مقیاسی می‌شوند که به فعالیت ادامه ندادند.

اکبریان درباره دلایل توقف به کار این معادن با وجود دریافت پروانه بهره‌برداری گفت: معادن کوچک و متوسط شرایطی متفاوت با معادن بزرگ دارند. هزینه‌های تولید در یک معدن کوچک به طور متوسط 35درصد بیشتر از یک معدن بزرگ است. در چنین شرایطی وقتی رفتار دولت و بازار با معادن کوچک مانند معادن بزرگ است، شرایط کار برای آنها سخت و از سودآوری آنها کاسته می‌شود و در نهایت تعطیل می‌شوند. در حالی که سیاست‌های معادن کوچک و متوسط باید با معادن بزرگ متفاوت باشد. با این حال این معادن تاکنون موفق نشدند حمایت‌های لازم را از نهادهای مرتبط دریافت کنند.

او ادامه داد: در حال حاضر مشکلاتی مانند ابهام در واردات ماشین‌های معدنی و سیاست‌های دولتی که به افزایش هزینه‌های دولتی و هزینه‌های سربار در معادن انجامیده، کار را در چند سال گذشته برای معدنکاران سخت کرده است. مشکلاتی که به از بین رفتن فرصت‌های اشتغال و درآمدزایی می‌انجامد. این مشکلات شامل معادن کوچک و متوسط مقیاس هم می‌شود.

رییس انجمن سنگ آهن ایران خاطرنشان کرد: در حال حاضر شرکت تهیه و تولید مواد معدنی مسئول احیای معادن کوچک و متوسط مقیاس است.

او همچنین گفت: معادن کوچک و متوسط سرمایه‌گذاری‌های خرد و کم‌ارزش نیستند، بلکه  فرصت‌های کار و اشتغالی هستند که می توانند نشانه‌های وجود ذخیره‌های بزرگ در آینده نیز باشند.2/5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سنگ آهن تعطیل معادن معادن کوچک و متوسط یک معدن سنگ آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۳۷۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد

به گزارش خبرگزاری مهر، آئین بهره برداری از پروژه «تحکیم بستر آسفالت بزرگراه آزادگان» و «تعریض و ایمن‌سازی کندروی شرقی این بزرگراه در تقاطع با بزرگراه شهید لشگری» در قالب یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار با حضور هادی حق‌بین معاون فنی و عمران شهرداری تهران، مهدی صداقتی، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، محمدرضا پوریافر شهردار منطقه ۲۱ و سید ابوالفضل موسوی‌پور رئیس پلیس راهور تهران بزرگ برگزار شد.

در این مراسم مهدی صداقتی، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران تاکید کرد: پروژه‌ای که امروز افتتاح می‌شود از نظر وسعت آنچنان ارقام بالایی ندارد اما واقعیت این است یک معضل بزرگ ترافیکی را حل کرده است.

وی ادامه داد: این گلوگاه باعث پس زدن ترافیک به چند نقطه می‌شد و مضاف بر این موضوع این نقطه نا ایمن بود. این چند موضوع کار را به یک کار مهم و اثرگذار تبدیل کرد.

صداقتی با بیان اینکه تحکیم بستر بزرگراه آزادگان به طول ۱۲ کیلومتر کار اثرگذاری است، خاطرنشان کرد: علاوه بر این باز شدن محور ترافیکی فتح به ابوسعید که دو کیلومتر طول دارد، ناایمنی که به دلیل تنگ بودن مسیر در گذشته بود را حل کرد. این سه موضوع حدود ۳۰۰ میلیارد تومان برای شهرداری هزینه داشته است.

هادی حق‌بین، معاون فنی و عمران شهرداری تهران هم در خصوص جزئیات افتتاح این پروژه گفت: ابعاد و بزرگی پروژه‌ها برای ما مهم نیست بلکه نیاز شهروندان و ایمنی شهر برای ما اهمیت دارد.
وی با بیان اینکه پروژه امروز به لحاظ ابعاد جزو کوچک‌ترین پروژه هاست اما انجام آن ویژه و پیچیده بود، خاطرنشان کرد: در منطقه ۲۱ تعداد پروژه‌هایی که در سال ۱۴۰۳ تعریف شده بزرگ مقیاس و اثرگذار است و ظرف شش ماه اول سال تکمیل فاز دوم فتح-باغستان را داریم.

معاون شهردار تهران ادامه داد: این تقاطع تأثیر فوق العاده زیادی بر کاهش ترافیک ورودی به آزادگان خواهد داشت. پروژه دیگری که برنامه ریزی شده و فاز تجهیز و عملیات اجرایی آن آغاز شده پروژه دوگاز است که سال‌ها متوقف مانده بود و فاز اول پروژه تا پایان سال تحویل شهروندان خواهد شد.

دسترسی کرمان خودرو به شهید متوسلیان شرق تکمیل می‌شود

پوریافر هم درباره جزئیات این افتتاح گفت: این نقطه یکی از نقاطی بود که به چند دلیل ازجمله باریک بودن تقاطع باعث نارضایتی مردم به ویژه در ترافیک صبحگاهی می‌شد. درخواست پلیس حل و فصل این موضوع بود. نکته دیگر بحث ایمنی این نقطه بود که باعث اهمیت پروژه می‌شد.

شهردار منطقه ۲۱ با بیان اینکه پروژه چند سالی بود که متوقف مانده و باعث نارضایتی مردم شده بود، خاطرنشان کرد: با ورود معاونت فنی و مهندسی و همکاری منطقه و پلیس در کمترین زمان ممکن پروژه تقدیم مردم شد. معارض اصلی این پروژه مسائل ترافیکی بود.

وی ادامه داد: اتمام دسترسی کرمان خودرو به شهید متوسلیان شرق در این محدوده نیز در برنامه ما قرار دارد.

کد خبر 6089687 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • بیش از ۷۰ پروژه سلامت در خراسان شمالی آماده راه اندازی است‌
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • چه شد که مغز و هیکل انسان امروزی انقدر کوچک شد؟!
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان
  • تلاش شبانه روزی برای ساخت و بهره برداری از طرح‌های عمرانی کلانشهر شیراز
  • وزیر نیرو:‌ ایران جزو کشور‌های برتر در سدسازی است
  • احداث ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس در تهران تا پایان شهریور ۱۴۰۳