Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،   شیوع کرونا و تعطیلی اجباری مجالس و اجتماعات و مکان‌هایی که مصارف گل در آن زیاد است باعث ضرر بسیاری از تولیدکنندگان گل و گیاه شد. پیش از عید بسیاری از تولیدکنندگان میزان زیادی گل را آماده کردند تا به فروش برسانند، اما کرونا باعث اختلال در این بازار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آن نیز این بازار در رکود به سر برد و تولیدکنندگان با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کردند. به حدی که نه تنها نتوانستند جبران خسارت کنند بلکه تمام سرمایه‌های خود را از دست دادند.

فروشندگان گل و گیاه به دلیل اینکه نتوانستند محصولات خود را به فروش برسانند، سعی کردند گل های خود را بسیار به قیمت پایین تر بفروشند اما باز هم دچار ضرر و زیان زیادی شدند.

سرمایه گل فروشان به راحتی از دست رفت

یکی از فروشندگان گل در شرق تهران در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: قبل از عید برای اینکه بتوانم به درآمدی برسم هر چه سرمایه داشتم فروختم و در بازار گل و گیاه سرمایه گذاری کردم و گلخانه ای را اجاره و پس از آن بذر کاشتم تا بتوانم با فروش گل در شب عید به درآمد مکفی برسم.

او ادامه داد: اما پس از مدتی کرونا آمد و تمام زحمات ما را بر باد داد و مجبور شدیم تمام گل هایی که پرورش دادیم را نابود کنیم و این روند ضرر بسیار زیادی را به ما وارد کرد. 

این فروشنده بیان کرد: پس از آن زیان بسیار زیادی دیدیم که دلگرم بودیم شاید پس از عید این ویروس از بین برود و کمی جبران خسارت شود اما همچنان این بازار رکود کامل است و متاسفانه هیچ گونه کمکی از طرف دولت برایمان نمی شود. امیدوار بودیم که وامی به ما تعلق گیرد اما این طور که مشخص است این وام به صنف گل نمی رسد.

او گفت: تنها امیدمان به راه اندازی مجدد تالارهای عروسی و مجالس است تا اینگونه بتوانیم کمی جبران خسارت کنیم. در حال حاضر برخی از گل هایمان را کامل از بین می بریم و درصد بسیار کمی به فروش می رسد.

بیشتر بخوانید: افزایش قیمتی برای گل در عید فطر نداریم/ افزایش ۴۰۰ درصدی متعلقات گل در بازار 

بازار گل در رکود کامل است

اکبر شاهرخی رئیس اتحادیه فروشندگان گل و گیاه تهران در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  با اشاره به رکود در بازار گل، اظهار کرد: بازار گل و گیاه از قبل از عید و با شیوع کرونا به شدت در حالت رکود به سر می‌برد و تا زمانی که عروسی‌ها و مجالس راه نیافتند شاهد رونق در این بازار نخواهیم بود.

رئیس اتحادیه فروشندگان گل و گیاه تهران بیان کرد: هر ساله در ماه رمضان استقبال از بازار گل و گیاه کم است، اما امسال در رکودی بیشتری به سر می‌برد. در حال حاضر شاهد هیچگونه افزایش قیمتی در این بازار نیستیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه تولیدکنندگان گل و گیاه سرمایه‌های خود را از دست داده اند، ادامه داد: تولید کننده‌ها هم اکنون به شدت دچار مشکلات زیادی شده اند و به نوعی سرمایه‌های اصلی خود را از دست داده اند. مشاغل دیگری که آسیب دیده اند حداقل سرمایه خود را از دست ندادند و اجناس خود را نگه داشتند و به نوعی میفروشند، اما این صنف به شدت دچار مشکل است.

او گفت: قرار بر این بود سازمان صنعت، معدن و تجارت حمایتی را از مشاغل آسیب دیده کند، اما متاسفانه این حمایت به تولیدکنندگان گل و گیاه اختصاص نیافته است در حالی که باید به این دسته از مشاغل نیز تسهیلات تعلق گیرد و دست تولیدکنندگان را گرفت.

رئیس اتحادیه فروشندگان گل و گیاه تهران تشریح کرد: فروشندگان گل و گیاه به هیچ عنوان افزایش قیمت نداشته اند  چه بسا با قیمت بسیار پایین‌تر گل و گیاه را به فروش می‌رسانند تا حداقل بتوانند مقداری جبران خسارت کنند.

به گفته این مقام مسئول راه‌های صادراتی و وارداتی برای گل و گیاه به صفر رسیده است و هیچ صادرات و وارداتی نداریم.

روزمزد بودن حقوق کارگران باعث افت صد در صدی درآمد شد

یکی از کارگران فروشنده گل و گیاه در بازار غرب تهران نیز در گفتگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه از قبل عید تاکنون ضرر بسیاری از بابت فروش گل کرده ایم، گفت: متاسفانه کار ما گل فروشان روزمزد است و در کنار آن نیاز است تا سرمایه گذاری زیادی کنیم. اسفند ماه همیشه یک نوری در دلمان روشن می‌شد که می توانیم به درآمد خوبی برسیم و  پول نسبتاً خوبی نصیبمان می‌شود.

او با تاکید بر اینکه ضرر زیادی از نفروختن گل کرده ایم، گفت: با این شرایط پیش آمده حتی نمی دانیم چطور باید خرج روزمره را در آوریم.  شغل دیگری هم نداریم که به آن مشغول شویم، این شغل پدری‌مان است.

این فروشنده ادامه داد: مشکلی که وجود دارد. الان با وجود کرونا کجا برویم؟ چطور از پس هزینه‌هایمان بربیاییم؟ کجا دنبال شغل بگردیم؟ در حالی که مرفهین در خانه نشسته و خود را قرنطینه کرده‌اند، کارگران صبح به صبح از خانه بیرون می‌زنند و مطابق روال قبل کار می‌کنند. انگار نه انگار که بیماری در مناطق فقیرنشین وجود دارد.

چندی پیش قاسم نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف تهران هم در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان از تصمیم دولت برای بازگشایی تالارها خبر داده بود اما هنوز هیچ تصمیمی بر این مبنا به عموم ابلاغ نشده است تا گل فروشان هم طبق دستورالعمل های بهداشتی زنجیره کار خود را به تالارها و مجالس متصل کنند.

حال انتظار می رود در شرایط کنونی فکری به حال این قشر شود تا بتوانند این شرایط سخت را پشت سر بگذارند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازار گل فروش گل قیمت گل ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۳۷۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمجتبی حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در مراسم افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد اظهار کرد: با توجه به برگزاری این رویداد‌ها باید ابتدا رویداد«عارضه‌یابی عدم حضور دانشجویان در این همایش‌ها و برنامه‌ها» را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه شاید بخشی از استقبال کمرنگ دانشجویان به خاطر عدم عمل‌گرایی مسئولان در تحقق وعده‌ها بوده، افزود: یکی از دغدغه‌های دولت سیزدهم ایجاد اشتغال پایدار برای فارغ‌التحصیلان است که در استان همدان نیز روی این موضوع متمرکز شده‌ایم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با طرح این سؤال که با وجود ایجاد اشتغال در استان و رشد در این زمینه چرا این اتفاق در جامعه محسوس نیست، گفت: یکی از دلایل این موضوع عمده ایجاد اشتغال برای جامعه غیردانشگاهی بوده و انتظار بیشتر نیز از سوی این قشر است.در سال جاری ۴۲ درصد تسهیلات و تعهد اشتغالزایی در استان را به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص خواهیم داد در همین راستا از ۱۷ هزار و ۶۹۹ مورد تعهد اشتغال برای قریب به ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان استان اشتغال پایدار ایجاد می‌کنیم.

حسینی روح رویداد صدرا را نقطه اتصال دانشگاه و صنعت عنوان کرد و با طرح این سؤال که دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها چقدر کارایی داشته، تأکید کرد: باید چگونه مهارت‌آموزی را به دانشجو آموزش دهیم و بعد از او انتظار داشته باشیم. آموزش؛ کارآفرینی و اشتغال سه مؤلفه رشد جامعه بوده و دنیای امروز عصر دانش است و گذار به سمت هوش مصنوعی و دنیای پیچیده دیجیتال. نمی‌توان مفاهیم سال‌های پیش را به دانشجو آموزش داد و انتظار تحول داشت.

وی با بیان اینکه باید به‌روز بود و رویکرد آینده‌پژوهی داشت، اضافه کرد: توسعه فعالیت‌های فناورانه؛ برخورداری از خلاقیت، تکنیک حل مسئله و تفکر خارج از چارچوب اداری برای تحول باید مدنظر باشد امروز دیگر وقت آزمون‌وخطا نیست. تحقیقات و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد به‌واسطه سونامی فناوری برخی مشاغل از دست خواهد رفت؛ بنابراین حتماً باید نوآور و به‌روز باشیم؛ البته به لطف دانشگاه در بسیاری از علوم فناورانه پیشرو هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان مطرح کرد: پیشنهاد می‌کنم دانشگاه آزاد اسلامی رویدادی را برگزار کند و از ابتدا و تا انتها یک شغل مولد را آموزش دهد، خلق ایده و ایجاد مشاغل پیگیری را کند و آموزش‌ها کاملاً عملیاتی شود.
حسینی بر لزوم برگزاری«ایده بازار» در دانشگاه تأکید کرد و توضیح داد: برای مشارکت مردم در اقتصاد ایده‌ها به جد پیگیری می‌شود؛ در استانداری نیز فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای نحوه واگذاری به مردم را احصا کرده‌ایم ضمن اینکه اقناع‌سازی مردم برای مشارکت با تضمین سود لحاظ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • تعزیرات گران‌فروشان بازار ‌زنجان را نقره داغ کرد
  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس عنوان کرد؛ طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند نه سامانه مودیان
  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند
  • رئیس اتحادیه در گفت و گو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند
  • بازار طلای تهران در تعطیلی/ اعتصاب طلا فروشان در اعتراض به چیست؟