Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-07@22:59:53 GMT

جنگ جهانی بازی‌ها علیه ایران

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۳۷۶۰۶

جنگ جهانی بازی‌ها علیه ایران

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، دنیای امروز با تصویر پر شده یعنی به هر طرفی نگاه می‌کنیم عکس و نمایه‌ای می‌بینیم که چیزی را به رخ می‌کشد. این تصاویر اگر در کنار هم قرار بگیرند و با هنرنمایی و خلاقیت تبدیل به بازی شوند اثر گذاری صدچندان خواهند داشت چرا که مفاهیم به قلب و فکر مخاطب رسوخ کرده و منجر به تاثیرگذاری بر روی رفتار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو در خبرها شنیده‌ایم که جوانی 15 ساله در سال 1397 آن هم در یکی از خیابان‌های منتهی به محله ولنجک تهران با تفنگ ساچمه‌ای عده‌ای را مجروح کرد. زمانی که تحقیقات پلیس از این کار به عمل آمد مشخص شد این نوجوان تحت تاثیرات بازی‌های خشن دست به چنین کاری زده است. بنابراین نباید از تاثیر بازی بر افکار غفلت کرد. نکته‌ای که امروز برای عده‌ای در صنعت بازی مورد توجه قرار گرفته و آن را علیه ایران به کار بسته‌اند. چنین اقداماتی در سال‌های گذشته به صورت جدی‌تر پیگیری شده‌اند. در ادامه بازی‌هایی که در آنها سعی شده برخی اقدامات را شبیه‌سازی کنند با هم مرور کرده‌ایم.

*حمله آمریکا به مهرآباد!

بازی (Battlefield 3) یکی از این بازی‌های مهم است که سر و صدای زیادی هم به پا کرد. در این بازی محیط زد و خورد در داخل ایران است و گفت‌وگو‌هایی به زبان فارسی صورت می‌گیرد حتی در قسمتی از این بازی آشکارا پرچم ایران به عنوان نماد دشمن نشان داده می‌شود. بازی کننده در این بازی باید به مناطقی چون فرودگاه مهرآباد، قله دماوند، دره آراز در شمال کشور، خلیج فارس و جزیره خارک حمله کند. هدف این بازی نیز شبیه سازی حمله آمریکا به ایران و آماده شدن افکار عمومی برای چنین رویدادی بوده است.

سربازان آمریکایی در تقابل با سپاه

بازی (Splinter Cell: Blacklist) هم یکی دیگر از بازی‌هایی است که در آن ایران هراسی به خوبی نمایش داده شده است. حین داستان بازی و از اول تا آخر مدام نام سپاه قدس یا به قول خودشان (Quds Force) شنیده می شود و مدام سعی می‌شود این نیروی وابسته به جمهوری اسلامی ایران با تروریست‌ها و خرابکاران مرتبط شود و به نوعی بزرگترین حامی تروریست‌های خطرناک معرفی شود.

در یکی از مرحله‌های این بازی سم فیشر و افرادش مدارکی مبنی بر دست داشتن ایران و سپاه قدس در حمله‌‌های اخیر آمریکا می‌یابند و تصمیم می‌گیرند به مرکز فرماندهی سپاه قدس که در سفارت آمریکای سابق یا همان لانه جاسوسی قرار دارد، نفوذ کنند تا بتوانند اطلاعات حمله بعدی مهندسین را پیش‌بینی کرده و آن را خنثی کنند.

*حمله مستقیم به ایران

اما بازی دیگری که مستقیما حمله به ایران را مطرح کرده (Assault on Iran) حمله به ایران نام دارد. شرکت (Kuma Reality" Games) سازنده این بازی است. حمله به نطنز، کشتن دانشمندان ایرانی از جمله کارهایی است که بازی کننده باید در این بازی انجام دهد. همچنین شرکت (Kuma) در سال2014 دو بازی با نام‌های (واحد ببر وحده النمر) و (مسابقه شوالیه) را به صورت سریالی و رایگان در فضای مجازی منتشرکرد که در هردوی آن‌ها به طور مستقیم به تخریب چهره ایران و اسلام می‌پرداختند.

همچنین بازی دیگری با عنوان «Arma 3» داستانی در آینده، ضد ایران با روایت پر زد و خوردی دارد. داستان در سال ۲۰۳۵ و در منطقه‌ای به نام دریای اِژه (Aegean) روایت می‌شود. دریای «اژه» جایی است بین دو کشور ترکیه و یونان که نامش از اساطیر یونان باستان برآمده است. نکته‌ای که جلب توجه می‌کند متخاصم نشان دادن ایران و حضور این کشور در کشورهای مختلف، به خصوص محدوده دریای اژه (Aegean) به صورت نظامی است. هدف این بازی خطرناک جلوه دادن ایران و مهر تایید موهومی برای حمله به ایران به بهانه تروریسم و متخاصم نمایش دادن ایران است.

*گردش نجومی در صنعت بازی

صنعت بازی اینگونه به مصاف ایران آمده و با تمام توان نیز قصد طرح‌ریزی ایران هراسی را در سر دارد. غفلت از این موضوع کار درستی نیست زیرا اثرات مخربی برای ایران در عرصه داخلی و بین‌المللی خواهد داشت. از این رو قدرت صنعت بازی از جایی مشخص می‌شود که می‌فهمیم گردش مالی این عرصه نجومی است. میزان فروش فیلم سینمایی ونوم (Venum) در فروش هفته اول افتتاحیه آن ۸۰ میلیون دلار بود که رکوردی قابل توجه است. اما بازی (Red Dead Redemprion II) که یک ماه پس از انتشار«ونوم» عرضه شد، تنها در مدت زمان کمتر از پنج روز به فروش ۷۰۰ میلیون دلار دست یافت. عددی که بسیاری از فیلم‌های هالیوددی برای دستیابی به آن باید زمان زیادی در گیشه باشند! سخن کوتاه آنکه صنعت بازی در ایران برای حفظ فرهنگ و ارزش‌های بومی و اسلامی بیشتر تلاش کند تا در برابر هجوم‌های مستمر تاب ایستادگی داشته باشد. زیرا خمودگی در عرصه فرهنگی منجر به ایجاد خسارت‌های زیانباری برای کشور خواهد شد.

انتهای پیام/

171 / 347 صنعت بازی Battlefield 3 Splinter Cell: Blacklist هالیوود

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: صنعت بازی هالیوود صنعت بازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۳۷۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای صعود به جام جهانی با آهنگ صادق بوقی!

به گزارش ورزش سه و به نقل از همشهری، تیم ملی فوتسال افغانستان در جام‌ملت‌های آسیا 2024 با هدایت سرمربی ایرانی خود دست به‌کار بزرگی زد و توانست برای اولین‌بار به جام‌جهانی صعود کند؛ اتفاقی که بازتاب بسیاری در رسانه‌های ورزشی داشت. مجید مرتضایی، سرمربی تیم ملی فوتسال افغانستان حالا بعد از گذشت چند روز از پایان این مسابقات از حال و هوای مردم افغانستان و تجربه شگفت‌انگیز آنها می‌گوید.

مرتضایی، فوق‌لیسانس مدیریت تربیت‌بدنی، دارنده مدرک A آسیا، مدرس فیفا و فدراسیون فوتبال است و سابقه مربیگری در تیم‌ فوتسال فرش‌آرای مشهد در لیگ دسته‌اول فوتسال کشور و همچنین کمک‌مربیگری در تیم ابومسلم خراسان را در کارنامه خود دارد. او درباره جزئیات تشکیل تیم ملی فوتسال افغانستان و صعود این تیم به جام‌جهانی با خبرنگار همشهری گفت‌وگو کرده است که در ادامه می‌خوانیم:

* تجربه حضور در جام‌ملت‌های آسیا آن هم با تیمی مثل افغانستان، سخت نبود؟
تقریبا برای تمام بازیکنان و مربیان افغانستان تجربه جدیدی بود به این دلیل که تا آن زمان هیچ تیم ملی‌ای از افغانستان نتوانسته بود به مراحل نهایی در جام‌ملت‌های آسیا راه پیدا کند و رسیدن به این جایگاه 10سال طول کشید. البته استرس خیلی زیادی وجود داشت چون محیط برای بازیکنان افغانستان ناشناخته بود.

* مراحل آماده‌سازی تیم ملی فوتسال افغانستان چطور بود؟
قبل از شروع جام‌ملت‌ها بازی‌های دوستانه زیادی داشتیم. در یک تورنمنت در تایلند شرکت کردیم سپس به میانمار رفتیم و چند بازی تدارکاتی انجام دادیم و بعد از آن نیز چند بازی دوستانه با عربستان، چین و تاجیکستان برگزار کردیم تا درنهایت با آمادگی کامل در مسابقات حاضر شده و نتایج قابل‌قبولی بگیریم.

* چه اتفاقی افتاد که تصمیم به هدایت تیم ملی فوتسال افغانستان گرفتید. پیشنهاد از کجا بود؟
از 4، 5سال قبل فدراسیون فوتبال افغانستان به این جمع‌بندی رسیده بود که از یک مربی ایرانی استفاده کند. با توجه به اینکه من در لیگ برتر فعالیت داشتم و چند بازیکن افغانستان در لیگ ایران بودند این پیشنهاد برای من مطرح شد اما آمدن حکومت طالبان در آن زمان در این پروسه یکی دو سال توقف ایجاد کرد تا اینکه کشور افغانستان سر و شکل گرفت و فدراسیون افغانستان کار خود را دوباره شروع کرد و پیشنهاد حضور من در تیم ملی فوتسال افغانستان جدی‌تر شد و از من خواستند آنجا حضور پیدا کنم. من هم رفتم و قرارداد امضا کردم. فکر می‌کنم 2سال پیش همین موقع‌ها بود که نخستین حضور افغانستان در مقدماتی جام‌ملت‌های آسیا را در قرقیزستان داشتیم اما با توجه به وقت کمی که قبل از این مسابقات داشتیم و اینکه تیم را 20روز بود که تحویل گرفته بودیم به‌خاطر تفاضل گل نتوانستیم به مسابقات جام‌ملت‌ها صعود کنیم. در ادامه با همکاری و کارهای زیربنایی که انجام شد، 6ماه برای حضور در مسابقات فرصت داشتیم. در این فرصت لیگ برتر افغانستان را دیدیم، بازیکنانی که در ایران و خارج از ایران بازی می‌کردند را زیرنظر گرفتیم و در نهایت تیم خوبی برای مسابقات آماده کردیم.

* پس افغانستان هم لیگ فوتسال دارد؟
بله. لیگ برتر افغانستان هر سال در بهمن و اسفند با شرکت 12تیم برگزار می‌شود. البته 2سال متوقف شده بود و از آن زمان به بعد دوباره راه افتاد.

* ظاهرا لژیونر هم داشتید؟
خیلی از بازیکنان را از لیگ افغانستان انتخاب کردیم و اکثر آنها هم بازیکنانی بودند که قبل از آن در ایران بازی می‌کردند یعنی از بچه‌های مهاجر افغانستان استفاده کردیم. غیر از لیگ برتر افغانستان در ایران هم مسابقات مهاجران در مشهد و تهران برگزار می‌شد که آنها را هم رصد کردیم، بازیکنانی که در سوئد و آلمان بازی می‌کردند  را هم زیرنظر گرفتیم. البته این لژیونرها در دور قبل در تیم حضور داشتند اما بنا به دلایلی در جام‌ملت‌ها در کنار ما نبودند.

* واکنش‌ها در افغانستان به این دستاورد بزرگ چطور بود؟
بی‌نهایت عالی بود و تا آنجا که خبر دارم 47میلیون جمعیت افغانستان خوشحال بودند. در فرودگاه ترکیه هم استقبال خیلی خوبی شد.

* چهره‌های مطرح هم واکنش نشان دادند؟
بله. چهره‌هایی از خارج و داخل افغانستان واکنش نشان دادند. به‌عنوان مثال پیام آقای اینفانتینو برای تیم ملی فوتسال افغانستان که خود ایشان هم هیجان‌زده شده بود که چطور یک تیم ناشناخته در همان نخستین حضورش در جام‌ملت‌ها برای نخستین بار به جام‌جهانی صعود می‌کند. رئیس‌الوزرای افغانستان پیام دادند. در کل مردم افغانستان به این دلیل از صعود تیم ملی فوتسال افغانستان به جام‌جهانی خیلی خوشحال بودند که در تاریخ کل رشته‌های ورزشی افغانستان این اولین‌بار بود که افغان‌ها بعد از 70سال که در رشته‌های ورزشی مختلف فعالیت داشتند در یک رشته تیمی به جام‌جهانی صعود کردند.

* کلیپی از خوشحالی بازیکنان با آهنگ صادق بوقی در رختکن تیم ملی فوتسال افغانستان در فضای مجازی حسابی ترند شد.
بازیکنان افغانستان این قول را از بدنساز تیم گرفته بودند که اگر تیم به جام‌جهانی صعود کرد باید این خوشحالی را انجام دهد و در وهله اول بدنساز تیم زیر بار نمی‌رفت ولی با اصرار بازیکنان افغانستان این کار را انجام داد. فکر می‌کنم از خود صادق بوقی هم هیجان بیشتری نشان داد و خیلی در این نقش فرورفته بود!

* کمی از خودتان صحبت کنید. همکاری مجید مرتضایی با تیم ملی فوتسال افغانستان ادامه دارد؟
قرارداد من با تیم ملی فوتسال افغانستان تا پایان 2024 بود و قرار شد که اگر تیم به جام‌جهانی صعود کند مبلغی به‌صورت خودکار به قراردادم اضافه شود و این اتفاق هم افتاد.

* بعد از جام‌ملت‌ها پیشنهاد جدید داشتید؟
رفتن با افغانستان به جام‌جهانی افتخار بزرگی است ولی با توجه به اینکه حضور در جام‌جهانی برای من خیلی جذاب بوده و مردم این کشور خیلی از این حضور خوشحالند، می‌خواهم با این تیم در آنجا شگفتی‌ساز شویم. می‌خواهم این کار را به سرانجام برسانم و پیشنهاد‌ها را نپذیرفتم. اما حقیقتا از جاهای مختلف پیشنهاد داشتم، از چند تیم‌ لیگ برتر ایران پیشنهادهایی داشتم که چندبرابر بود و از امارات هم پیشنهاد داشتم که قبول نکردم.

* در پایان چه صحبتی دارید؟
خیلی خوشحالم که خداوند این لطف را به من داشته که به کمک بازیکنان افغانستان توانستم در اوج سختی، در اوج غم و در اوج محنت میلیون‌ها افغان را خوشحال کنم.

* اینطور که معلوم است برای انتخاب بازیکنان حسابی وقت گذاشته‌اید؟
بازیکنان تیم ملی افغانستان را از بین نزدیک به 70نفر انتخاب کردیم که حدود 35نفر زیر 20سال و 35نفر بالای 20سال بودند. تقریبا 10ماه پیش اردویی در مشهد برگزار کردیم که از بین اینها حدود 18نفر را برای تیم بزرگسالان انتخاب کردیم. از طرف دیگر مجاورت با ایران هم شانس بزرگ افغانستان بود.



* چرا؟
به این دلیل که ایران مهد فوتسال است و بازی کردن با تیم‌های ایرانی خیلی به تیم ملی فوتسال افغانستان کمک کرد. مثلا در همین مشهد 16بازی دوستانه با تیم‌های لیگ یک و دو ایران انجام دادیم که به‌نظر من خیلی از آن تیم‌ها از تیم‌های ملی که با آنها بازی کردیم قوی‌تر بودند. خوبی برگزاری اردو در ایران این است، یعنی شما اگر با یک تیم لیگ استان ایران هم بازی کنید ممکن است از لحاظ قدرت با یکی از تیم‌های ملی برابری کند. رونق فوتسال در ایران به پیشرفت فوتسال افغانستان خیلی کمک کرده است.

* افغانستان در مرحله گروهی تیم بسیار خوبی نشان داد اما شاید پیروزی برابر قرقیزستانی که ژاپن و ویتنام را شکست داده بود، خیلی کار بزرگی بود. به‌نظر می‌رسید بازیکنان افغانستان رفته‌رفته به‌خودباوری رسیده بودند.
دقیقا. 6بازیکن از 14بازیکن افغانستان حتی یک بازی ملی هم نداشتند. مربیان بهتر حرف من را متوجه می‌شوند. یک بازیکنی که هیچ تجربه‌ای در بازی‌های برون‌مرزی نداشته، وقتی بتواند عملکرد قابل‌توجهی در این سطح از بازی‌ها داشته باشد خیلی اتفاق خوبی رخ داده است.

* حقیقتا فکر می‌‌کردید تیم ملی فوتسال افغانستان به جام‌جهانی صعود کند؟
از زمانی که شروع کردیم به بچه‌ها گفتم هدف ما جام‌جهانی است و باید برای این هدف تلاش کنیم اما واقعیت را بگویم آن روزی که قرقیزستان را بردیم و به جام‌جهانی صعود کردیم برای خود من قابل باور نبود و به بازیکنان می‌گفتم باور می‌کنید به جام‌جهانی رفتیم!

دیگر خبرها

  • کاپیتان ایران در رده سوم رنکینگ جهانی شمشیربازی
  • تقلب و تقلای پادشاهان عریان لیبرال دموکراسی
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • ماجرای صعود به جام جهانی با آهنگ صادق بوقی!
  • وعده صادق و جنگ احزاب چه شباهت عجیبی؟! | روایت متفاوت حسین شریعتمداری از حمله ایران به اسرائیل
  • قطعی: رم علیه بند خرید هم‌تیمی سردار
  • اعتراض پوچ و خطرناک علیه ایران/ ژیمناستیک دستمایه تمامیت خواهی و منفعت طلبی سهم خواهان
  • اقدام عجیب خودی‌ها علیه ژیمناستیک/ اعتراض به سهمیه المپیک ایران!
  • غول خفته والیبال جهان علیه معجزه ایران!
  • لزوم واکنش ایران اقدام اخیر رسانه انگلیسی علیه امنیت روانی مردم