Web Analytics Made Easy - Statcounter

معین‌الدین سعیدی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: راه چابهار ـ کنارک یکی از پرترافیک‌ترین مسیرهای ارتباطی استان سیستان وبلوچستان است و متاسفانه میزان تصادفات منجر به فوت و جراحات جدی در این محور بسیار زیاد است. 

وی بیان کرد: این اقدام مبارک و خبرخوش با امضای موافقتنامه بین دکتر خادمی معاون وزیر راه و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه و دکتر کردی مدیرعامل منطقه آزاد چابهار با حضور نماینده حوزه انتخابیه چابهار محقق و مقرر شد پروژه ساخت باند دوم چابهار به کنارک با اعتبار ۲۴۸ میلیارد تومان با مشارکت ۵۰ درصدی منطقه آزاد ساخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مدت اجرای مشارکت سه سال پیش بینی شده اما با توجه به اهمیت پروژه انتظار می رود تا ۱۸ ماه آینده بطور کامل اجرا شود، خاطرنشان کرد: با توجه به آمار بالای تصادفات جاده‌ای در این محور، اجرای پروژه یادشده به عنوان مطالبه جدی مردم چابهار و کنارک نقش مهمی در کاهش این معضل خواهد داشت.

 نماینده مردم شهرستانهای چابهار، نیکشهر، کنارک، قصرقند و دشتیاری در مجلس شورای اسلامی از مجموعه وزارت راه و شهرسازی و سازمان منطقه آزاد برای تخصیص اعتبار لازم تقدیر کرد و گفت: چنانچه همت و همراهی مسوولان نباشد پروژه ها به سرانجام نخواهد رسید.

سعیدی گفت: رفع مشکل بازگشایی و آسفالت راه‌ها و ساخت ابنیه فنی و پل از مهمترین خواسته های مردم حوزه انتخابیه چابهار، نیکشهر، کنارک، دشتیاری و قصرقند است بطوریکه بیش از ۲۰ هزار نفر از اهالی بخش تلنگ شهرستان قصرقند راه ارتباطی با مرکز این شهرستان ندارند و به ناچار برای یک کار اداری باید با عبور از سه شهرستان و طی بیش از ۳۰۰ کیلومتر راه به مرکز شهرستان برسند.

وی با تاکید بر اینکه حوزه راه نیازمند همت جهادی و انقلابی و تخصیص ویژه اعتبارات است، افزود: با توجه به توسعه بندر چابهار و افزایش تردد جادهای، سازمان بنادر و کشتیرانی نیز باید در توسعه شریان‌های ارتباطی جاده‌ای حوزه جنوب استان سیستان و بلوچستان، نقش خود را ایفا کند.

چابهار و کنارک از توابع استان سیستان و بلوچستان در ۶۴۵ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز این استان و در ساحل دریای عمان(مکران) قرار دارند.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان وزارت راه و شهرسازی چابهار مجلس یازدهم کنارک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان وزارت راه و شهرسازی چابهار مجلس یازدهم کنارک مجلس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان وزارت راه و شهرسازی چابهار مجلس یازدهم کنارک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۳۷۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان، مریم جلالی ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو افزود: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی ادامه داد: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در سیستان و بلوچستان را به وجود آوریم.
او تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.
وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

کد خبر 6096949

دیگر خبرها

  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • دولت سیزدهم بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان متمرکز شده است
  • احداث ۲۶ پروژه روبنایی در سایت‌های مسکن ملی سیستان وبلوچستان
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • ثبت بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • پروژه های عمرانی شهرستان دشتی شتاب می گیرد
  • ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • محدودیت‌های ترددی در محور پرترافیک اردبیل – آستارا
  • ساخت سد کهیر از زیرآب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد