Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله گفت: وجه تمایز کشور ایران با سایر کشور‌ها در مواجهه با کرونا، استفاده از ظرفیت مردمی بود، آن هم در شرایطی که گرانی و بیکاری موج می‌زد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سردار علیرضا جلالی، فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله در سمینار آوردگاه کرونا با اشاره به مشکلات عدیده‌ای که کرونا برای کشور به‌وجود آورده بود، گفت: بسیاری از مراکز درمانی با مشکلات مالی بسیاری مواجه شده بودند و مجموعه وزارت بهداشت برای تأمین دارو‌های اساسی با چالش‌های جدی روبه‌رو شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: آگاهی از این مشکلات از آنجایی اهمیت دارد که ما می‌توانیم درک کنیم که در چه شرایطی وارد بحران کرونا شدیم و دستاورد‌هایی که حاصل شده است در چه شرایطی بوده است.

جلالی افزود: گاهی ما این دستاورد‌ها را برای کشوری توسعه یافته فرض می‌کنیم، امّا ما از کشوری سخن می‌گوییم که در غُل و زنجیر قرار داشته و سخت‌ترین تحریم‌ها را تجربه می‌کند.

وی، عمده دستاورد‌های کشور در شیوع کرونا را در چندسرفصل تشخیص و درمان، تحقیقات و فناوری، بهداشت و سلامت، بسیج عمومی و کمک‌های همدلانه و مدیریت قرارگاهی برشمرد و گفت: اولین و مهم‌ترین اقدام، تشکیل ستاد مبارزه ملی با کرونا بود که در روز‌های اول تشکیل شد.

جلالی با بیان اینکه ما کم‌تر از ۳۰ درصد تخت‌های کشور را درگیر کرونا کردیم، گفت: این در حالی بود که در بسیاری از کشور‌های اروپایی، بیماران کرونایی را روی زمین می‌خواباندند.

وی افزود: در گزارشی که به محضر مقام معظّم رهبری هم رسیده است، با افتخار اعلام شده که هیچ بیماری پشت در‌های بیمارستان نمانده یا روی زمین نخوابیده است.

فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله با بیان اینکه بیش از ۱۵۰ آزمایشگاه تشیخص کرونا راه‌اندازی شد، خاطرنشان کرد: این در حالی بود که روز اول فقط یک آزمایشگاه پاستور را داشتیم و کم‌تر از ۱۰۰ آزمایش در روز می‌توانستیم انجام دهیم.

جلالی ادامه داد: به لطف خدا توانستیم این تعداد آزمایش را به بیش از ۲۵ هزار آزمایش در روز برسانیم و این دستاورد در بازه زمانی دو الی سه ماهه رخ داد. امروز در همه شهر‌ها آزمایشگاه داریم و این افزایش ظرفیت یکی از شاهکار‌های این حوزه محسوب می‌شود.

وی، افزایش تجهیزات حفاظت فردی را یکی از دستاورد‌های کشور در دوران شیوع کرونا دانست و خاطرنشان کرد: تجهیزاتی مثل ماسک و دستکش در روز‌های اول به ندرت پیدا می‌شد و بیشتر آن نیز از خارج کشور وارد می‌شد، امّا اکنون صددرصد این تجهیزات، تولید داخل است و بخشی هم به کشور‌های همسایه صادر می‌شود.

جلالی درباره استفاده از روش‌های نوین درمانی نسبت به ویروس کرونا گفت: یک اقدام قابل توجه این بود که در استفاده از روش‌های درمانی در دنیا به نوعی پیشرو شدیم و بسیاری از روش‌های ما حتی در آمریکا مورد استقبال قرار گرفت. به‌عنوان مثال پلاسمادرمانی که ترامپ شخصاً از آن رونمایی کرد، روشی بود که ۲۰ روز قبل در کشور ما انجام شده بود.

وی، استفاده از روش‌های طب سنتی و گیاهان دارویی را یکی دیگر از دستاورد‌های کشور در حوزه مبارزه با کرونا دانست.

جلالی با بیان اینکه ۲۷ هزار تخت نقاهتگاهی در کشور ایجاد شد، افزود: کشور چین در روز‌های اول شیوع کرونا، بیمارستان هزار تختخوابی را در سوله‌های انباری ساخت، امّا بسیاری از نقاهتگاه‌هایی که در کشور ما راه‌اندازی شد از بیمارستان چین، بسیار پیشرفته‌تر بود.

فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله تصریح کرد: وجه تمایز کشور ایران با سایر کشور‌ها در مواجهه با کرونا، استفاده از ظرفیت مردمی بود، آن هم در شرایطی که گرانی و بیکاری موج می‌زد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله گرانی و بیکاری فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله دستاورد ها کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۳۹۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، نشست فعالان جهادی و مردمی عرصه آبادانی و پیشرفت به همت دفتر مردمی‌سازی معاونت علمی و با حضور مدیران ۵۰ گروه‌ جهادی و مردمی برگزار شد. حمیدرضا شکری، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در امر مردمی سازی و مدیر برنامه ملی آبادیران در ابتدای این نشست به نقش آفرینی گروه‌های جهادی و مردمی در جهش تولید با مشارکت مردم پرداخت.

وی ظرفیت عظیم گروه‌های جهادی و مردمی را در جهش تولید دارای اهمیت مضاعف دانست و اشاره کرد: این گروه ها با توجه به تعددشان و پوشش دهی مناسب مناطق کمتر برخوردار به عنوان حلقه های میانی می توانند نقش آفرینی جدی برای مشارکت مردم در تولید با توجه به ظرفیت های بومی داشته باشند.

شکری، همچنین به توانمندی های شرکت های دانش بنیان به عنوان پشتیبانی کننده در جهش تولید و ایجاد اشتغال پایدار تاکید و بیان کرد: تعامل دو گروه بزرگ مردمی یعنی شرکت های دانش بنیان و گروه های جهادی امر مهم و ضروری برای جهش تولید است.

مدیر برنامه ملی آبادیران همچنین «معرفی شرکت‌های دانش بنیان به گروه‌های جهادی و مردمی»، «تعامل با گروه‌های جهادی و مردمی و کمک به احصای ظرفیت‌های بومی» و «بسترسازی به همرسانی شرکت های دانش بنیان و گروه های مردمی» را نقش برنامه ملی آبادیران در جهش تولید با مشارکت مردم دانست.

وی در ادامه بر سهم و جایگاه گروه های جهادی در دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران متمرکز شد و گفت: در این نمایشگاه، دو طرف عرضه و تقاضا وجود دارد که طرف عرضه ظرفیت شرکت های دانش بنیان، خلاق و فناور و طرف تقاضا نیازمندی‌ها و ظرفیت مناطق کمتر برخوردار هدف گروه های جهادی و مردمی است.

از این رو، به گفته او، حضور گروه های جهادی و مردمی در نمایشگاه ملی آبادیران بستر مناسبی را برای اعلام و رفع نیاز مناطق کمتر برخوردار فراهم آورده است.

شکری در ادامه به شرایط ثبت‌نام و حضور گروه‌های جهادی در دومین نمایشگاه ملی آبادیران پرداخت و افزود: گروه‌های جهادی و مردمی به شرط احصاء و اعلام دقیق چالش‌ها و ظرفیت‌های دقیق مناطق کمتربرخوردار می‌توانند به صورت رایگان در نمایشگاه غرفه داشته باشند.

مدیر برنامه ملی آبادیران در پایان به نمونه هایی از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور اشاره کرد که از آن جمله می توان به تصفیه و سالم سازی آب شرب روستاها و مناطق کمتر برخوردار با دستگاه تصفیه آب پرتابل، الگوهای تدوین اسناد پیشرفت منطقه ای مبتنی بر ظرفیت گروه‌های جهادی و مردمی، ایجاد اشتغال پایدار و کوچک مقیاس و ایجاد اقامتگاه‌های سریع در بحران‌های طبیعی، ساخت سریع و ارزان سکونت‌گاه و ساخت مدارس مناطق روستایی اشاره کرد.

همچنین رضا غلامزاده، جانشین معاونت سازندگی سازمان بسیج دانشجویی ضمن بیان اهمیت بهم‌رسانی گروه های جهادی و مردمی و ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: ایجاد بستر مناسب و تخصصی که از ظرفیت و توانمندی گروه‌های جهادی و شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور به صورت همزمان آگاهی و اطلاع دارد در محقق شدن اهداف برنامه ملی آبادیران نقش اساسی ایفا می کند.

وی در پایان آمادگی خود را برای ارائه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های سازمان بسیج دانشجویی برای تسهیل و هموارسازی این مسیر اعلام کرد.

کد خبر 6094090 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • مشارکت‌های مردمی همزمان با تزریق زمین در نهضت ملی مسکن
  • رئیسی: حفاظت از محیط‌زیست باید مردمی شود
  • شوراها کمک کنند ظرفیت مردمی پای کار بیاید
  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات متحده عربی چه بود؟ 
  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات چه بود؟
  • دستاورد ۵میلیارد یورویی اکسپو ایران
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم