Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، مالک شریعتی نیاسر در حاشیه جلسه علنی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خردادماه) مجلس شورای اسلامی، در جمع خبرنگاران با اشاره به ارجاع اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون به کمیسیون تحقیق، گفت: اتفاق امروز صحن علنی نقطه عطفی در روند قانونگذاری کشور است و این موضوع برای مجالس آینده محل استناد خواهد بود و خوشبختانه به آئین‌نامه و قانون اساسی عمل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پرونده ۳ منتخب مجلس به دلیل اعتراضات در شعبات باقی مانده بود که گزارش تائید هر ۳ اعتبارنامه از سوی شعبات به صحن علنی امروز ارجاع شد، رئیس جلسه مشابه روند بررسی اعتبارنامه نمایندگان در جلسه قبلی اجازه داد سخنگوی شعبه گزارش را قرائت کند، بعد از قرائت اعتبارنامه ۲ نفر از منتخبان به دلیل نبود اعتراض از سوی نمایندگان تصویب شد زیرا افراد مورد اعتراض شده قول دادند موارد اعتراضی را جبران کنند.

وی ادامه داد: در مورد پرونده اعتبارنامه آقای تاجگردون معترضان به اعتراض خود اصرار کردند و براساس اصول ۸۵، ۹۳ و ۷۳ قانون اساسی و آئین‌نامه داخلی مجلس درخواست داشتند که اعتبارنامه به رأی نمایندگان گذاشته شود، این روند ارتباطی به آقای تاجگردون ندارد و این موضوع رویه قانونی است و پرونده هر فرد دیگری نیز مطرح بود و نمایندگان نسبت به اعتبارنامه هر فردی اعتراض داشتند، رئیس جلسه باید آن را به رأی می‌گذاشت.

شریعتی گفت: براساس آئین‌نامه داخلی مجلس کمیسیون تحقیق ۱۵روز فرصت دارد تا اعتبارنامه تاجگردون و موارد اعتراضی نمایندگان را مورد بررسی قرار دهد، در این مرحله نمایندگان فرصت بیشتری برای بررسی ابعاد موضوع دارند، چون میزان اعتراض زیاد بوده و ادعاهای معترضان متعدد است و قطعا در جلسات کمیسیون مذکور از نهادهای نظارتی و دستگاه‌های امنیتی و فرد مورد اعتراض شده دعوت می‌شود تا توضیحات خود را ارائه کنند.

وی ادامه داد: اگر کمیسیون تحقیق به این نتیجه برسد که پرونده ایشان تائید است، گزارش مربوطه به صحن ارجاع شده و بار دیگر رأی‌گیری می‌شود اما اگر کمیسیون، اعتبارنامه آقای تاجگردون را رد کند، گزارش در صحن بررسی و رأی‌گیری می‌شود و فرد مورد اعتراض فرصت دارد که از خود دفاع کند.

شریعتی افزود: گزارش کمیسیون تحقیق به معنای رد نهایی اعتبارنامه نماینده اعتراض شده نیست، بلکه اگر گزارش کمیسیون رد اعتبارنامه باشد و پس از آن نمایندگان در صحن علنی هم به رد اعتبارنامه رأی بدهند اعتبارنامه وی رد شده و ایشان از مجلس خارج می‌شود.

وی گفت: البته نماینده مورد اعتراض با وجود عدم تائید اعتبارنامه می‌تواند به وظایف نمایندگی از جمله حضور در صحن علنی، کمیسیون‌های تخصصی مجلس و انتخابات آن شرکت کند البته تنها در مواردی که رأی نسبت به خودش است، نمی‌تواند رأی بدهد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مجلس شورا اسلامی اعتبارنامه تاجگردون کمیسیون تحقیق مورد اعتراض صحن علنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۰۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض نمایندگان تهران به وحیدی درباره تغییرات ری

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، سید علی یزدی‌خواه نماینده مردم، تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی از تدوین نامه‌ای خطاب به وزیر کشور خبر داد که در آن به تصمیمات برای تقسیمات جدید کشوری و تعرض به یکپارچگی شهرستان ری اعتراض شده است.

بیشتر بخوانید
وحیدی: توجه ویژه به مسایل امنیت داخلی یکی از مهمترین وظایف وزارت کشور است

متن این نامه که به امضای جمعی از نمایندگان تهران رسیده به شرح ذیل است:
جناب آقای دکتر وحیدی
وزیر محترم کشور

سلام علیکم؛
با صلوات بر محمد(ص) و آل محمد(ص)؛ همانگونه که استحضار دارید، ملک ری یکی از کهن ترین شهرهای جهان با قدمت بیش از 8 هزار سال بوده و شیخ البلاد و عروس جهان اسلام با هویت تاریخی، تمدنی و مذهبی خود با تعبیر زیبای رهبر فرزانه انقلاب به عنوان قبله تهران معرفی گردیده است.

پیرو اخبار واصله در خصوص طرح تشکیل استانهای تهران غربی و شرقی، تاکید می گردد طرح مذکور به هیچ وجه نباید منجر به جابجایی محدوده جغرافیایی فعلی شهرستان ری و بخش‌های پنجگانه مرکزی، کهریزک، فشافویه، قلعه نو، خاوران، محدوده فرودگاهی حضرت مام(ره) و منطقه ویژه اقتصادی ری گردد.

هرگونه تغییر و جابجایی در محدوده سیاسی کنونی، علاوه بر صدمه به هویت و تاریخ این شهرستان، خسارات جبران ناپذیری بر سرمایه های مادی و معنوی مردم ولایت مدار شهرستان ری وارد و موجبات اعتراض شدید اهالی و ساکنین را فراهم می آورد.

لذا تقاضامند است دستور فرمائید از هرگونه تغییر و جابجایی در محدوده جغرافیایی شهرستان ری احتراز و قبله تهران بدون کوچکترین خدشه و به صورت یکپارچه در حریم حرم حضرت عبدالعظیم (ع) حفظ گردد و جزیی از استان تهران مرکزی باقی بماند.

بدیهی است با توجه به مطالبات مردمی جهت تحقق این مهم، از همه اختیارات و ظرفیت های قانونی مجمع نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی استفاده خواهد گردید.

اخیرا معاون سیاسی وزیر کشور از ادامه روند تشکیل استان تهران شرقی خبر داد و گفته بود این تقسیمات فرآیندی دارد که در حال پیگیری است و تاکنون در کمیسیون سیاسی دولت مصوب شده و بر اساس قانون باید در دولت و مجلس بررسی شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228587 برچسب‌ها تهران

دیگر خبرها

  • جدول مربوط به «تملک دارایی‌های مالی» تصویب شد
  • قالیباف: جداول بودجه برای نخستین بار به رای گذاشته می‌شود
  • برای اولین بار قرار است «جداول بودجه» در صحن مجلس بررسی شود
  • قالیباف: نباید به مجلس ظلم شود، نخستین بار است که مجلس یازدهم جداول را به رأی نمایندگان می گذارد
  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی ایرادات طرح مالیات بر سوداگری
  • اعتراض نمایندگان تهران به وحیدی درباره تغییرات ری
  • اعتراض نمایندگان به وحیدی درباره تغییرات شهرستان ری
  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود