Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/البرز معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: بدون شک در بودجه سال ۱۴۰۰ برنامه ریزی مناسبی برای تخصیص بودجه به منظور ارتقای تجهیزات و امکانات مراکز مهارتی و آموزشی فنی و حرفه‌ای خواهیم داشت.

حمید پوراصغری روز چهارشنبه ۲۱ خرداد  در حاشیه بازدید از مرکز تربیت مربی و پژوهش های سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در کرج اظهار کرد: مهارت حلقه مفقوده بین اشتغال و تولید است و در سازمان و برنامه و بودجه به دنبال این هستیم که بتوانیم  فاصله این سه فاکتور مهم برای دستیابی به توسعه را برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: امروز از زیرساخت‌های مرتبط با آموزش مهارت و امکانات موجود در مرکز تربیت مربی فنی و حرفه ای کشور واقع در کرج بازدید کردیم تا این سنجش صورت گیرد که امکانات در این زمینه چگونه می‌تواند حلقه وصلی میان دانش‌آموختگان، نیروی ماهر و کارگران حرفه‌ای باشد و در راستای افزایش کیفیت خدمت کمک کند.

معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به اینکه امکانات و فضاهای کارگاهی مناسبی در  مجموعه تربیت مربی کشور وجود دارد؛ گفت: افراد توانمندی در این مجموعه مشغول به کار هستند و برای ایفای نقش خود تلاش می کنند، این مرکز پتانسیل بالایی دارد و تلاش می‌کند نقش ملی  خود برای ارتقای کمی و کیفی آموزش‌های مهارتی را به خوبی ایفا کند.

وی در بخش دیگری عنوان کرد: برنامه‌های تجهیز مراکز آموزشی در سطح استان‌های کشور و همچنین در مرکز مادری مانند مرکز تربیت مربی فنی و حرفه‌ای از سال گذشته به صورت ویژه شروع شده و با سرعت قابل قبولی در حال انجام است.

پوراصغری با تاکید بر اهمیت بروزرسانی امکانات مراکز مهارتی فنی و حرفه‌ای مطابق با تغییر تکنولوژی گفت: ارتقا و بروزرسانی تجهیزات از اولویت‌های سازمان برنامه و بودجه کشور است.

وی در پاسخ به اینکه بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات مراکز مهارتی و آموزشی کشور تا چه میزان فراهم شده است،  اشاره کرد: در این زمینه در قالب بودجه سنواتی  اعتباراتی برای تجهیز این مراکز تخصیص داده‌ایم اما کافی نیست و به دنبال افزایش این تخصیصات هستیم.

معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: بدون شک در بودجه سال ۱۴۰۰ برنامه ریزی مناسبی برای تخصیص بودجه به منظور ارتقای تجهیزات و امکانات مراکز مهارتی و آموزشی فنی و حرفه‌ای خواهیم داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سازمان برنامه و بودجه کشور فنی و حرفه ای تربیت مربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۰۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد

رمضانعلی سنگدوینی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به تولید محصولات دانش بنیان داخلی و لزوم حمایت از آنها اظهار کرد: از این تعداد شرکت‌ دانش‌بنیان که در کشور ایجاد شده و نقشی مهم در حل مشکلات کشور داشته‌اند باید در بسیاری از بخش‌های اقتصادی از جمله انرژی استفاده کرد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس درباره ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش‌های مختلف انرژی در کشور، اظهار کرد: مجلس تلاش‌هایی در جهت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان انجام داد و به این منظور قانون جهش تولیدات دانش‌بنیان را به تصویب رساند که نقشی مهم در تعداد شرکت‌های دانش بنیان در کشور داشته و در گزارشی نیز که رئیس جمهوری به مقام رهبری ارایه دادند گزارش شد که تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان که تا پیش از این قانون در حدود ۶ هزار شرکت بوده است به ۱۲ هزار شرکت افزایش یافته است.

ساخت ابزار و تکنولوژی‌های دانش‌بنیانی مورد نیاز درپروژه‌های مهم عمرانی و صنعتی کشور

سنگدوینی عنوان کرد:‌ ساخت ابزار و تکنولوژی‌های مورد نیاز درپروژه‌های وزارت صمت، نفت و نیرو به منظور استفاده در پالایشگاه‌ها،‌پتروشیمی‌ها، نیروگاه‌ها و سدها بخشی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان است. ضمن آنکه دانش و تخصص این شرکت‌ها زمینه‌ساز ایجاد بهره‌وری در تولید خواهد بود.

وی با اشاره به گستردگی بخش انرژی عنوان کرد:‌ وزارت نفت شامل چند بخش مهم به نام‌های پخش، پالایش، گاز، پالایش و پخش و غیره است که هر کدام از این بخش‌ها ظرفیتی مهم برای جذب دانش‌بنیان‌های داخلی هستند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد:‌ تولید انرژی در جهان با استفاده از ابزارهای دانش و تکنولوژی به روز شده و به شرایط بهره ورتر نزدیک شده است؛ موضوعی که در تولید انرژی و صادرات آن در کشور ما نیز باید مورد توجه جدی قرار بگیرد. باید با اتصال به دانش و تکنولوژی که در جهان مورد استفاده است بتوان تولیدات انرژی و صنایع پائین‌دست آنها رابه شرایط بهره‌ور نزدیک‌تر کرد.

سنگدوینی عنوان کرد:‌ مقام رهبری در نمایشگاهی که سال گذشته در محل حسینیه امام خمینی برگزار شد تاکید جدی بر استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌های داخلی داشتند و اشاره داشتند که چرا اخبار و فعالیت مناسب این شرکت‌ها به صورت عمومی اطلاع ‌رسانی نمی‌شود.

قیمت پائین‌تر تولیدات دانش‌بنیانی در کشور

وی افزود: دانش‌بنیان‌ها دستاوردهای مهمی داشته‌اند و تولیدات دانش‌بنیانی آنها ضمن نزدیک بودن به تکنولوژی‌های روز دنیا قیمتی به مراتب ارزان‌تر دارد.

تولید انبوه و تیراژ بالای محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت دستگاه‌های مرتبط قرار گیرد

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد:‌ نکته حائز اهمیت دیگر این است که دانش شرکت‌های دانش‌بنیان بابد به مرحله تولید برسد و در برخی از تولیدات نیز که مورد نیاز بیشتری است کار تولید انبوه و تیراژ بالای آنها مورد حمایت دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مرتبط قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • اتباع غیرمجاز افغان دستگیر و از کشور خارج می شوند /۵۰ درصد اتباع در کدام شهر ساکن هستند؟
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها
  • بخشی از بودجه عمرانی همه دستگاه‌ها صرف آموزش کارگران می‌شود
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی