Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور گفت: امروز تعداد زیادی تست تشخیص کرونا در سراسر کشور انجام می‌شود و وقتی تست زیادی انجام شود شناسایی بیماران کرونا بیشتر می‌شود و این مسأله جای نگرانی برای مردم ندارد.

به گزارش ایلنا، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور در جلسه هیأت دولت با بیان اینکه دستگاه‌های نظارتی ما باید رفتارها را نظارت کنند، وزارت کشور، بهداشت و درمان، صنعت معدن تجارت، وزارت دادگستری و اصناف دقت خودشان را به عمل بیاورند، گفت: بازگشایی‌های کشور از آغاز مشروط بوده است و مردم به دستورالعمل‌ها توجه کنند، البته بخشی از افزایش بیماران کرونا که در هفته‌های اخیر می‌بینیم، مربوط به این می‌شود که تست‌های آزمایشگاهی افزایش یافته است، یعنی روزانه در سراسر کشور تست زیادی انجام می‌گیرد و به طور طبیعی شناسایی بیمار افزایش می یابد که جنبه منفی ندارد و مردم نگران نباشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وقتی بیمار زودتر تشخیص داده می‌شود، به مرحله بستری نمی‌رسد و با توصیه‌هایی که انجام می‌دهد، بیماران به صورت سرپایی معاینه خواهند شد. همچنان توان وزارت بهداشت بالاتر از فشار این ویروس است. به غیر از بخش تحول سلامت، کارهای دیگری نیز در حال انجام شدن است؛ برای یافتن درمان و واکسن این ویروس و همچنین برای تامین نیازمندی‌هایی که کشور از لحاظ بهداشت و درمان، دارد بخش‌های تولیدی ما به ویژه شرکت‌‌های دانش بنیان تلاش‌های خوبی انجام دادند و حتی در بعضی از بخش‌ها صادر کننده هستیم.

روحانی با بیان اینکه برخی از کشورهایی که با آنها در تماس تلفنی هستیم، امکانات بهداشتی و تجهیزات را از ما درخواست می‌کنند، ادامه داد: حمل و نقل شهری اهمیت فراوانی دارد، همه شهرداری‌ها به ویژه شهرداری تهران باید توجه زیادی در حوزه حمل و نقل انجام دهند. یکی از جاهایی که می‌تواند مشکل‌آفرین باشند، مترو و اتوبوس است، به طوریکه اگر در بعضی از ساعات مردم از وسایل حفاظتی مثل ماسک استفاده نکنند، با مشکلات جدی مواجه می‌شویم. تا به حال با یاری و وحدت مردم پیش رفتیم و از مردم می‌خواهیم که در این زمینه ما را یاری کنند.

وی افزود: امیدواریم با یاری مردم در چند استان باقیمانده نیز به مهار و کنترل بیماری برسیم، اما مراقبت همچنان باید تا ماه‌های آینده ادامه پیدا کند.

رئیس دولت تصریح کرد: از آموزش و پرورش می‌خواهم در ایام تابستان که دانش‌آموزان فراغت و فرصت دارند از امکاناتی که در فضای مجازی به وجود آمده هم برای تکمیل آموزش‌هایی که در سال گذشته داشته‌اند و هم برای پر کردن ساعت فراغت آنها و نیز برای خودمراقبتی و مهارت استفاده کند و آنها را در شرایط فعلی تقویت کنند. از این فرصت و فضای مجازی استفاده و بهره‌برداری صورت گیرد.

لینک کوتاه: asriran.com/0034Zc

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۱۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مانع‌تراشی برای فعالیت تولیدکنندگان پذیرفتنی نیست

ایسنا/کرمانشاه نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه گفت: اگر فردی در استان برای تولیدکنندگان مشکلی بوجود آورده که روند کارشان را با چالش مواجه کند، حتما او را به مردم معرفی خواهم کرد.

 حجت الاسلام‌ والمسلمین‌حبیب الله غفوری، امروز(۸ اردیبهشت) در دیدار با نمایندگان جامعه کارگری و کارفرمایی کرمانشاه به مناسبت بزرگداشت هفته کارگر، با بیان اینکه ایران اسلامی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی از سوی مستکبران عالم تحریم شده و روز به روز هم به تحریم‌ها اضافه می‌شود، افزود: تنها کشوری هستیم که پرچم استقلال و آزادی را در دنیا بلند کرده‌ و با عزت و اقتدار روی پای خود ایستاده‌ایم و اکنون در بخش‌های زیادی به خودکفایی رسیده‌ و به خودمان متکی هستیم.

غفوری با بیان اینکه امروز در عرصه‌های بسیار پیچیده در دنیا حرف برای گفتن داریم و به رغم تحریم‌ها از قدرت‌های اقتصادی منطقه هستیم، ادامه داد: خیلی‌ها یادشان هست که در سال آخر جنگ تحمیلی با کسری بودجه گسترده و تعطیلی بسیاری از صنایع مواجه بودیم، اما با تکیه بر توان داخلی و بدون کمک‌های بین‌المللی کار را شروع کردیم و به پیشرفت‌های خوبی هم رسیدیم.

غفوری در ادامه اشاره‌ای هم به نامگذاری امسال به نام سال «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی مقام معظم رهبری داشت و گفت: برای تحقق شعار سال لازم است مسئولین در هر منطقه و بخش، شهر، شهرستان و استانی با توجه به زیست بوم منطقه و اقتضائات آن پای کار آمده و برای تحقق شعار سال برنامه‌ریزی کاربردی داشته باشند.

 وی تاکید کرد: با توجه به موقعیت‌های استثنایی استان کرمانشاه در عرصه‌های مختلف از جمله اقلیم چهار فصل و نیز همجواری با کشور عراق، باید در جهت تحقق شعار سال اقدامات راهبردی در استان انجام شود تا هم نرخ بیکاری استان کاهش یابد و هم اینکه کرمانشاه به عنوان یک استان مرزی بتواند سهم خود را در توسعه کشور ایفا کند.

غفوری اشاره‌ی هم به گلایه‌مندی تولیدکنندگان از برخی مسئولین استانی و نیز بروکراسی اداری پیچیده داشت و گفت: از ابتدای ورودم به کرمانشاه با تعدادی از تولیدکنندگان مواجه شده‌ام که مدعی شده‌اند برای انجام امورات خود  در دستگاه‌های اجرایی استان با مشکل مواجه می‌شوند که اصلا پذیرفتنی نیست.

وی با بیان اینکه مانع‌تراشی سر راه فعالیت تولیدکنندگان به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست، عنوان کرد:  اگر فردی در استان برای تولیدکنندگان مشکلی بوجود آورده که روند کار آنها را با چالش مواجه کند، حتما او را به مردم معرفی خواهم کرد.

غفوری در ادامه با اشاره به تفاوت نگاه‌ها به نیروی کار در کشور ما با سایر نقاط دنیا، اظهار کرد: دنیا به نیروی کار و کارگر به عنوان یک ابزار نگاه می‌کند و تا حدی برای نیروی کار احترام قائل است که منافع نظام سرمایه‌داری را با خود به همراه داشته باشد که این نگاه در اسلام به هیچ عنوان وجود ندارد. در ایران اسلامی هم به تاسی از آموزه‌های دین اسلام به جامعه کارگری به عنوان نیرو و اساس کار نگاه می‌شود و حفظ کرامت انسانی بیش از هرچیز دیگری در اولویت است.

غفوری تاکید کرد: در هیچ جای دیگری در دنیا توجه به کرامت انسانی در حد و اندازه‌ای که در کشور ما برای کار و کارگر وجود دارد، دیده نمی‌شود و مایه افتخار است که کارفرماها در نشست‌های استانی و ملی بیش از اینکه به مسائل مربوط به کارفرمایی ورود کنند، دغدغه کارگران را دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ماسک آزادی و حقوق بشر دولت‌های خارجی برای مردم جهان کنار رفته است
  • احسان یاسین از فلسطین خواند
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • مشکلات مالی، دانشگاه انگلیسی را به مرز نابودی رساند
  • مانع‌تراشی برای فعالیت تولیدکنندگان پذیرفتنی نیست
  • سال اول مجلس دوازدهم سال تعیین کننده‌ای  خواهد بود
  • ربات انسان نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
  • حراج تاریخی ایلان ماسک: خدمتکار خانگی انسان‌نما، زیر ۳۰ هزار دلار
  • مشکلات ثبت نام وام ازدواج در سامانه از زبان زوجین جوان تهرانی
  • حراج تاریخی ایلان ماسک : خدمتکار خانگی انسان‌ نما، زیر ۳۰ هزار دلار