Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک ملت: در حالی که اکثریت قریب به اتفاق بانک ها در سال های ۹۶ و ۹۷ زیان ده بودند این زیان دهی در سال ۹۸ به سودآوری تبدیل شد که اثر مثبتی در بازار سرمایه کشور خواهد گذاشت. ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۳ بازار نظرات - اخبار بازار -

 به گزارش گروه بازرگانی خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی بانک ملت، دکتر محمد بیگدلی در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانى بازار سرمایه (سنا) با تاکید بر این نکته که هم اکنون صنعت بانکداری در بازار سرمایه کشور پیشتاز است، گفت: چشم انداز خوبی برای بانک ها در بازار سرمایه وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این نکته که بانک ملت هم اکنون شرایط خوبی دارد به خروج این بانک از زیان دهی در سال 97 اشاره کرد و افزود: سال 98 نیز سال بسیار خوبی برای بانک ملت بود و پیش بینی سود بانک محقق شد.

دکتر بیگدلی از انجام افزایش سرمایه بانک ملت از محل تجدید ارزیابی دارایی ها در آینده ای نزدیک با مجوز سازمان بورس خبر داد و ادامه داد: پس از انجام این افزایش سرمایه، در پی اخذ مجوز از بانک مرکزی، بورس و مجمع برای افزایش سرمایه از محل سود تسعیر سال 97 خواهیم بود.

وی به انجام حدود 90 درصد تامین مالی بنگاه های اقتصادی کشور از محل بانک ها اشاره کرد و یادآور شد: این موضوع در یک اقتصاد پیشرو، عملکرد خوبی محسوب نمی شود و باید در این زمینه از بازار پول به بازار سرمایه سوق پیدا کنیم.

مدیرعامل بانک ملت با بیان این نکته که بانک های کشور هم اکنون تامین سرمایه ثابت و سرمایه در گردش و اعطای تسهیلات کوتاه مدت و بلندمدت را برعهده دارند، تاکید کرد: این در حالی است که اعطای تسهیلات بلندمدت و تامین سرمایه ثابت باید از محل بازار سرمایه و اعطای تسهیلات کوتاه مدت و تامین سرمایه در گردش از طریق بانک ها انجام شود.

انتهای پیام/

R30411/P/S1407/CT12

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بازار سرمایه بانک ملت بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۱۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبات نسبی بهای نفت در بازار جهانی

تنش‌های سیاسی در جهان همچنان بیشتر از مباحث اقتصادی و عرضه و تقاضا بر روی بهای نفت در بازار جهانی تاثیر می‌گذارد. بیم و امید‌ها برای رسیدن به توافق صلح میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی و استقرار آتش بس دائمی در غزه که می‌تواند بار دیگر ثبات را به خاورمیانه بازگرداند، بهای طلای سیاه را امروز در بازار انرژی تحت تاثیر قرار داد. 

به گزارش الجزیره، عدم قطعیت در توافق آتش بس میان حماس و رژیم صهیونیستی باعث تغییرات جزئی بهای نفت در معاملات امروز بازار جهانی شد. 

بر این اساس، بهای نفت برنت دریای شمال با ۳۷ سنت افزایش به ۸۳ دلار و ۳۳ سنت در هر بشکه رسید. نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا نیز با همین میزان افزایش، ۷۸ دلار و ۴۸ سنت در هر بشکه داد و ستد شد. 

در معاملات هفته گذشته بازار جهانی، نفت برنت ۷ درصد و نفت وست تگزاس اینترمیدیت ۶.۸ درصد سقوط را به دلیل داده‌های آماری ضعیف درباره ایجاد شغل در آمریکا و زمانبندی برای کاهش نرخ بهره از سوی فدرال رزور (بانک مرکزی آمریکا) تجربه کردند. 

گرچه مقامات صهیونیست تاکنون درباره پذیرش توافق صلح از سوی حماس اظهار نظر رسمی نکرده اند، اما برخی منابع از احتمال رد شدن این مسئله از سوی تل آویو اقدام به گمانه زنی کرده اند. این موضوع یعنی ادامه تنش‌ها در خاورمیانه و تاثیر مخرب آن بر بهای نفت در بازار جهانی.

در حوزه اقتصاد، داده‌های آماری درباره اقتصاد چین به عنوان بزرگترین وارد کننده نفت خام جهان امیدوار کننده بوده است که همین امر می‌تواند به تقویت تقاضا در بازار انرژی منجر شود.

مترجم: ابوالفضل هاشمی

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد
  • ثبات نسبی بهای نفت در بازار جهانی
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • مدیرعامل فصل آتی پرسپوليس مشخص شد
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • سود حداقل 28 درصد سالیانه تضمینی با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق املاک و مستغلات «امین شهر»
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟